.Wolf
Újonc
Nem elérhető
Éhenkórász
|
 |
« Válasz #1980 Dátum: 14 jan 23, 19:56:46 » |
|
Csak szólnék, hogy a Január 23. -i Naruto Shippuuden 346. részének felirat .zip-jének a második fájla, a 720p-s el lett írva (780p). Nem igazán nagy baki, de gondoltam szólok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1981 Dátum: 14 jan 23, 21:06:24 » |
|
Nem tudom, hogy ez ide írható e, ha nem akkor töröljétek. A 347. rész 720p-s torrentjére kattintva meg a 346 1080p-s torrentjét tölti le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 21:07:29 írta shiranai »
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1982 Dátum: 14 márc 13, 08:30:44 » |
|
668. naruto manga 14.oldal alján az a fűszál evő azt mondja "nincs túl sok esélyük".
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Akinom
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1983 Dátum: 14 ápr 30, 23:33:47 » |
|
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. A torrent oldalról letöltöttem a Fairy Tail OVA-kat (sajnos még nem vagyok jártas ebben, mert ez volt az első alkalom, hogy torrenteztem), és nem idul el lejátszásra a letöltött videó. Mi az oka? Előtte még át kell valamilyen formába konvertálnom a filmeket? Elvileg sima mp4-be jöttek le. Van Media Player Classic és VLC lejátszóm, de egyikkel sem indul el semmi, pedig eddig lejátszották a mp4 formátumokat is. Aki tu segíteni, annak előre is köszönöm...és ígérem legközelebb már egyedül is menni fog.  Köszönöm! Akinom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Akinom
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1985 Dátum: 14 máj 01, 08:33:24 » |
|
Szia!
Köszönöm a segítséget, megcsináltam, de sajnos még mindig semmi. Pedig a Shippuuden 360-ast is letöltöttem innen, és azt simán elindítja.
Szóval végképp feladtam.
Esetleg fel lehetne tenni külön a magyar feliratokat? A Fairy tail ova 4-5-6 és a Movijához nem találtam sehol magyar feliratot, az egész nemten sem, pedig már hónapok óta keresem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1986 Dátum: 14 máj 01, 08:36:44 » |
|
Pontosan milyen hibaüzenet jelenik meg, vagy mi (nem) történik?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1987 Dátum: 14 máj 01, 08:46:04 » |
|
Bocs ha hülye a kérdés, de: Amikor letöltötted a körülbelül 1kb-os torrentfájlt, azt próbáltad elindítani egy lejátszóval? - Csak azért kérdezem, mert kezdő torrentezőknél ez szokott probléma lenni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leito-kun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1988 Dátum: 14 máj 01, 09:24:22 » |
|
Vagy tényleg megvárta-e, hogy lejöjjön ugye... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1989 Dátum: 14 máj 04, 19:08:37 » |
|
Nem találom sehol se a Shipu 360. epizódjának letöltési lehetőségét. A feliratot megtaláltam, de a videó sehol. Vagy csak vak vagyok? De amúgy már facebookon is kérdezték, szóval nem vagyok egyedül. 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1990 Dátum: 14 jún 21, 18:33:35 » |
|
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Az én gondom a fórumhoz kapcsolódik  Avatart szeretnék váltani, mert ezt már unom, de sehogy sem enged. A következőt írja ki: "A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért. " Az új kép kisebb mint a mostani. Szóval nem értem. (Több képet is végigpróbáltam.) Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1991 Dátum: 14 jún 21, 18:36:52 » |
|
Nekem is csinált olyat, töltsd fel egy képfeltöltő oldalra és helyezd be a directlinket. Így:  De mindenképp directlinket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 18:42:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1992 Dátum: 14 jún 21, 18:39:04 » |
|
Ez jó ötlet. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1994 Dátum: 14 júl 16, 17:53:26 » |
|
Köszi, javítva, fejezet újratöltve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|