ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1545 Dátum: 10 dec 30, 15:32:45 » |
|
Értem, bocsi ezt nem tudtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
 |
« Válasz #1546 Dátum: 11 jan 01, 12:19:10 » |
|
itt fórumon a naptár..csak 2010ig volt?:O
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1547 Dátum: 11 jan 01, 15:17:41 » |
|
Működésre bírva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tancsicsmihaly
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1548 Dátum: 11 jan 21, 17:56:32 » |
|
Hali!
A Naruto Shippuuden 51-100.részig fordítások között, a 70.részhez tartozó fordítást nem engedi kicsomagolni, állandóan hibát ír ki. Please help!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1549 Dátum: 11 jan 21, 18:08:56 » |
|
Próbáld meg letölteni még egyszer. Megesik olyan, hogy rosszul tölt le valamit.
|
|
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
tancsicsmihaly
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1550 Dátum: 11 jan 21, 19:10:06 » |
|
Már próbáltam, többször is letölteni, de úgysem megy. Csak a 70.részhez tartozó fordításnál van gond, szóval nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1551 Dátum: 11 jan 21, 21:04:10 » |
|
Chakra javította a feliratcsomagot, most már nálad is müködnie kell. (nálam müködött alapból egy kis hibával)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Imagine
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1552 Dátum: 11 jan 23, 18:51:09 » |
|
Hello Én nem tudok bejelentkezni a Naruto - kunra , ki irja h : Átirányítás folyamatban... de vissza küld a főoldalra bejelentkezés nülkél .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1553 Dátum: 11 jan 23, 19:55:57 » |
|
Akkor rossz felhasznév-jelszó párossal próbálkoztál.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1554 Dátum: 11 jan 23, 20:15:07 » |
|
Igen, és abban az esetben ez ki is van írva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Imagine
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1555 Dátum: 11 jan 24, 07:52:07 » |
|
De jól irtam be mindet , és nem irja ki hogy rossz a jelszó csak hogy 'Átirányitás folyamatban'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1556 Dátum: 11 jan 24, 09:57:39 » |
|
Csak mangában az "Átirányítás folyamatban..."-t nem írja ki, ott mindig van még más is. Ha hibás felhasználónévvel/jelszóval akarsz belépni, akkor ezt írja ki: Hibás felhasználónév vagy jelszó
Átirányítás folyamatban...
[ Kattints ide, ha nem akarsz várni ] Ha sikerült jó felhasználónévvel/jelszóval belépned, akkor ezt írja ki: Bejelentkezés: XY felhasználó
Átirányítás folyamatban...
[ Kattints ide, ha nem akarsz várni ] Mivel más nem jelzett ilyen hibát, így valszeg nálad a gond. Böngészőben ürítsd a gyorsítótárat és töröld a sütiket (cookie). Ez általában segít.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 09:58:24 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1557 Dátum: 11 jan 28, 13:17:01 » |
|
NARUTO SHIPPUUDEN 196. rész http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=425 Video not found or access denied: ...link... Pedig be vagyok jelentkezve 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sai
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1558 Dátum: 11 feb 02, 12:20:57 » |
|
A fairy tail 29. rész[480] letöltésénél megáll a letöltés és nem tölt tovább. Nem tudom, hogy mi lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1559 Dátum: 11 feb 02, 21:57:02 » |
|
A mérete (153 MB) teljes részre utal. Lehet a Megaupload túlterheltsége a gond. Próbáld újra egy másik időpontban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|