cunyi7
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1530 Dátum: 10 dec 17, 19:49:21 » |
|
de a heti résznek is csak a fele van meg (11 perc) és énsem vok hülye tudom h csak a heti van fent... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1531 Dátum: 10 dec 18, 18:17:56 » |
|
A Naruto manga - Sha-no-Sho különkiadást nem tudom letölteni, hiába kattintok a linkre, azt írja, hogy a keresett oldal nem található. Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Köszönöm, így már működik. (Én a topikból próbáltam, onnan nem ment.)
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1532 Dátum: 10 dec 18, 21:36:38 » |
|
Ja, hogy a fórumos témából... Hát, az megeshet, mivel az a téma sem ma lett létrehozva, és azóta volt némi "átépítés" a honlapon.  _________ Közben javítottam a fórumtémában lévő linket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 21:38:19 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sai
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1533 Dátum: 10 dec 18, 22:53:39 » |
|
Sajnos nem találom a fairy tail 33. fejezetét, sőt egészen az 58. fejezetig nincs fenn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1534 Dátum: 10 dec 18, 23:58:35 » |
|
Nyilván azért , mert még nincsenek lefordítva , mivel a NKWT most az új fejezeteket fordítja . De ha animében a 11-25 részeket megnézed akkor pont az 58. fejezetnél leszel . Én is úgy csináltam ! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 23:59:42 írta kyuubi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #1535 Dátum: 10 dec 19, 01:01:27 » |
|
Talán nem igazi hiba, de akkor is nagyon szemet szúrt, még ha magam nem is vagyok otthon az ilyen dolgokban: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/521/15 Sakura enyhén szólva érdekesen néz ki itt a bal alsó képen. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viri13
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Hadnagy
|
 |
« Válasz #1536 Dátum: 10 dec 19, 10:57:34 » |
|
A One Piece direkt letöltéseiben a 110. részre mikor rákattintok akkor a 109. részt tölti le. A 111. már jó viszont a 110-es hiányzik. Előre is köszi a javítást! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
timmykei
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1537 Dátum: 10 dec 21, 14:17:21 » |
|
Helló! Segítségre lenne szükségem. Most regisztráltam az oldalra, meg is kaptam az aktiváló linket és minden rendben ment. Amikor megpróbálok belépni kiírja, h hibás jelszó vagy felhasználónév. Többször is megpóbáltam odafigyelve, h mindent jól írok-e, de ugyanezt az üzenetet kaptam. Mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1538 Dátum: 10 dec 21, 15:43:31 » |
|
Ellenőrizd, hogy betűre pontosan ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval próbálsz-e belépni, ami a kapott aktiváló e-mailben van (mivel regisztrációkor azt adtad meg). Figyelj az esetleges kis- és nagybetűkre és hogy a billentyűzeten Caps Lock ne legyen bekapcsolva. Ha így sem tudnál belépni, akkor itt a fórumon privát üzenetben küld el nekem a honlapos felhasználónevedet és utána nézek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1539 Dátum: 10 dec 28, 17:41:57 » |
|
Hellosztok nem akarok beleszolni de az egyik fejlécen Kakashinak jobb oldalt van a sebesülés vagyis azt vetem észre de csak mondom .
Igaza van, linkelek is egy képet. http://lh4.ggpht.com/_XJa7mYJI9us/TRoSvtPbkeI/AAAAAAAABwo/hV9WTTcSvFo/s912/fejl%C3%A9c.PNG
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1540 Dátum: 10 dec 28, 19:13:00 » |
|
Hagyátok én már 3 hónapja értesítettem őket ezzel kapcsolatba és nem vették le!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1542 Dátum: 10 dec 28, 19:51:38 » |
|
xD Semmi baj csak mondtam! Legalább van kint valaki ! De azért a készítője lehetett volna figyelmesebb:D!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1543 Dátum: 10 dec 30, 15:21:06 » |
|
Hali van egy kis problémám. A Fair Tail mangánál nincs kitéve a letöltéseknél és mangaolvasónál sem a 33-57 rész sehol sem találom őket. Előri is köszi a választ. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1544 Dátum: 10 dec 30, 15:31:07 » |
|
Mert még nem készültek el. Ha utolérjük az aktuális mangafejezetet, utólagosan be lesz pótolva a hiányzó pár fejezet is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|