Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1290 Dátum: 10 máj 29, 18:39:44 » |
|
Csak annyit hogy hogyan kell az innen letöltött részekbe beleégetni az AA-ról letöltött feliratokat .
--- A konkrét reklámozást kérjük kerüld. ^^ - Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 19:09:33 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1291 Dátum: 10 máj 29, 19:08:53 » |
|
Milyen részekbe? Milyen feliratokat? És biztos beleégetésre gondolsz, vagy csak sima összekapcsolásra (videót a felirattal)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1292 Dátum: 10 máj 29, 19:21:12 » |
|
Utána néztem és a AA-s feliratokat csak aviba lehet összekapcsolni(vagy nemtom) . Avikat meg a &@#@Đ lelehet szedni . Tehát megoldottam és sikerült . --- Örülök neki, csak még mindig ne reklámozz - Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 19:31:35 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #1293 Dátum: 10 máj 29, 19:32:10 » |
|
AhaxDD Ez meglepő, hogy egy ekkroa noobnak sikerültxDD a fórum szabályzat elolvasása is remélem sikerülni fogxDDD u.i. az én általam formázott felirat ilyen moslék lenne?  Jahh és nem oltottamxD teljesen vissza fogtam magamxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 19:35:00 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1294 Dátum: 10 máj 30, 11:55:32 » |
|
Nemazért de soha életembe 1 feliratot se kezeltem,videóba se kapcsoltam semmi .(Neked mikor sikerült először?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Palidy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1295 Dátum: 10 máj 31, 19:05:46 » |
|
Nekem, akadna egy érdekes hibám.
A torrent trackerrel vagyok valamilyen összetűzésben. Ha leállítom vagy éppen elindítom a torrentjeim, akkor vagy fél-1 percig nem tudom elérni egyik naruto-kunos oldat sem. Mintha újraindulna a szerver. Nem tom hogy vissza tudjátok-e nézni, de általában olyan hajnali 2-4 között szoktam újraindítani a torrenteket.
Az lehet gond hogy egyszerre 76 torrent fut? Mert elvileg nem szabadna. Nem értem miért lehet. De simán futás közben meg nincs semmi gond, rendesen mennek.
Ha felvenne vki aki ért hozzá és hozzáfér a szerverhez, azzal ki lehetne vizsgálni mi a gond. És akkor megtudnám, hogy csak engem tilt le a server vagy ténylegesen újraindul.
Előre is köszönöm a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1296 Dátum: 10 máj 31, 19:33:50 » |
|
Ha a szerver indulna újra akkor azt mi is látnánk. Megnézek valamit egy pillanat.
SZERK: A problémát megoldottuk, most már rendesen mennie kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 31, 19:56:54 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Palidy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1297 Dátum: 10 jún 01, 00:54:33 » |
|
Mostmár jó. Kösszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandaros
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1298 Dátum: 10 jún 04, 20:07:27 » |
|
Sziasztok én egy apró hibát találtam az oldalon vagy nem tudom, hogy hiba vagy sem! Előre elnézést ha nem!
A fizetés átutalással történik. A pénz beérkezésétől és a reklámbanner e-mailen történő átküldésétől számítva legkésőbb 3 nappal megjelenítjük az oldalon a hirdetést, amely 1 hónapos megrendelés esetén 30-, 3 hónapos megrendelés esetén 60-, 6 hónapos megrendelés esetén 90 napig fixen elérhető lesz oldalunkon.
1 hónap = 30 nap 3 hónap = 60 nap? nem 90? 6 hónap = 90 nap? 180 nap
Ha szánszándékkal lett így írva akkor elnézést kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1299 Dátum: 10 jún 04, 20:08:45 » |
|
Ohh, tényleg, ezt nem írtam át tegnap. Már javítva, köszi. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandaros
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1300 Dátum: 10 jún 04, 20:12:50 » |
|
180 hónapos megrendelés esetén 90 napig...  egy helyen rosszat írtál át 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1301 Dátum: 10 jún 04, 20:13:47 » |
|
Nyomj egy F5-öt  Véletlen nyomtam egy mentést az előbb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1302 Dátum: 10 jún 07, 11:23:51 » |
|
Üdv Nekem olyan gondom van a Torrent Tracker el hogy valamiért nem érzékeli az µTorrent kliensem adatait és nem frissül az oldal (illetve csak akkor frissül, ha kikapcsolom az µTorrentet ) a hiba lehet, hogy nálam van de fogalmam sincs hogy mi, más Torrent oldal használatakor ilyen hibát nem érzékeltem több klienset is kipróbáltam 1.7.7 , 1.8.2 ( ez a kedvencem) ,2.0.2 de mindegyik csak akkor küld adatot ha kikapcsolom. Semmilyen vírusirtó nincs a gépen és Windows 7 64bit operációs rendszert használok.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1303 Dátum: 10 jún 07, 11:53:31 » |
|
Jólértem, hogy az a baj, hogy csak azután frissülnek az adatok (seed, leech adatok), miután bezártad a uTorrentet? (vagy még később?) Ha igen, ez teljesen normális dolog, így működik a torrent-rendszer. (nem csak nálunk, elvileg máshol is így kell működnie.) --- (jah és egy vírusírtó nem ártana;))
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1304 Dátum: 10 jún 07, 12:02:30 » |
|
Igen amint bezártam uTorrentet azután frissül ( csak kicsit furának találom, hogy a frissítéshez be kell zárni, hisz 7 torrent közül valamelyiket szinte mindig szedik így amíg én "frissítem" az adatokat addig ők várnak) Mindegy ha így működik akkor no probléma és köszönöm a gyors választ, Vírusírótót meg feldobok valamikor hamarosan.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|