xeroxx
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1275 Dátum: 10 máj 01, 11:12:04 » |
|
Hali! ^^ Olyan problémám lenne hogy, amikor a főoldalon (nem fórum) megpróbálok megnyitni bármit, mint pl: Letöltések, Információk Nem hozza be, nem csinál semmit! Lehet hogy ez csak nekem probléma, de ha tudnátok segíteni akkor megköszönném ^^
Üdv, Xeroxx
Jujj de ciki, nem voltam bejelentkezve ^^ Elnézést kérek a felesleges postért! (válaszért)
Ui.: Már lassan sírok, mert 2 hete nem javítjátok a 77. részt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 06, 11:01:42 írta xeroxx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1276 Dátum: 10 máj 01, 18:39:52 » |
|
Köszi a hibajelzéseket, amint lesz időnk javítjuk őket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #1277 Dátum: 10 máj 06, 14:22:31 » |
|
Nekem az a hiba áll fenn, hogy ha a főoldalra akarok menni, 404-es hibát kapok (A lap nem található) többször is, előbb például jó volt egy ideig, de most megint nem tudom megnézni a főoldalt. A többi oldal (fordítások, mangaolvasó, stb.) tökéletesen bejönnek, egyedül a főoldalnál áll fenn a probléma. Nem tudom, mindenkinek fennáll-e a hiba, de azért gondoltam, szólok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 06, 14:25:54 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1278 Dátum: 10 máj 06, 14:30:14 » |
|
Jaja mindenkinél. Sok a látogató, szar a php fusion és néha ki kell nyomnom az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatasu
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1279 Dátum: 10 máj 07, 08:46:13 » |
|
Csak ezért a hsz-ért beregeltem.  Szóval, mint web-programozó rohadtul irritált eddig is, hogy php-fusion hajta az oldalt, de hát ez nem az én dolgom, nem szólok bele. Aztán tegnap töltöm le a részeket (mivel én kb. 2-3 havonta töltöm le, mert utálok várni hetente), de persze pont ekkor kell lehalni az adatbázisnak... Mivel tisztelem a munkátokat, és el tudom (?) képzelni hogy mennyi munka van egy ilyen oldallal, a tartalommal, a fordítással, ezért szeretném felajánlani a segítségemet, amennyiben igényt tartotok rá. Először is felejtsétek el a phpfusiont. Az ideje már rég lejárt, használjatok inkább olyan cms-t, amit manapság rajtatok kívül MINDENKI MÁS használ.  Én az oldalnak kifejezetten a WordPresst ajánlom, főleg, hogy most éli a fénykorát. Még a Harvard is azt használja, pedig ők nem azért választották a WordPress-t, mert nincs pénzük egy teljesen egyedi weboldalt programoztatni.  Aztán ottvan a tv2, meg sok híres zenekar és folytathatnám, de a lényeg az, hogy a wordpress nem halna le pár látogatótól. Professzionálisra meg lehet csinálni, akár egy témábaillő sablont is tudok neki szerkeszteni, vagy bármi. Persze mindezt lehet nélkülem is meg tudjátok oldani, csak könyörgöm vegyétek észre hogy időközben léptünk egy századot, és hogy ráfér az oldalra egy nagyobb újítás. Mélységes tisztelettel rajongótok: hatasu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1280 Dátum: 10 máj 07, 09:46:07 » |
|
A hszed nagy részére majd más fog válaszolni, én csak annyit akartam mondani, hogy nem a php fusion hibája volt a tegnapi lehalás, a fórum, semmi se ment, ami adatbázist használt.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1281 Dátum: 10 máj 07, 09:56:13 » |
|
Alapvetően a korábbi PHP fusionnel nem volt gond. Amióta a 7-esre frissítettük, azóta akasztja ki a szervert. Nyilván nem a legjobb CMS, de az utóbbi hetekben inkább döntöttünk amellett, hogy trükközünk, hátha sikerül a rendszerrel valamit kezdeni, minthogy több ezer letöltést, több ezer hivatkozást, oldalt, etc. átrakjunk egy másik CMS-be, hiszen az emberfeletti meló. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen lehetőségeink vannak CMS-ek terén, de azzal is tisztában vagyunk, hogy ekkora munkát - szabadidőhöz mérten - elvégezni nem kis munka és nem kevés idő. Még egy dolgot megpróbálunk és ha az se megy, akkor sajnos/szerencsére meg kell lépni a CMS váltást.
--- De a fusion hibája volt, az "omlasztotta össze" az SQL-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatasu
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1282 Dátum: 10 máj 07, 13:36:54 » |
|
Először is köszönöm a gyors választ. Szerintem nem a CMS váltás a kérdés, hanem hogy mikor. Mert a váltása szükségszerű, viszont valóban nem egy párnapos munka. Kerestem adatbázis konvertert, vagy bármi ami segíthet, eddig kevés sikerrel, most a fejlesztőket keresem majd fel. Viszont akármennyi adat legyen is fenn, localhoston egy hónapos futamidővel meg tudnám csinálni. Fősuli mellett ráérek, vizsgaidőszak van úgyis.  Szóval gondolkozzatok, és ha úgy gondoljátok én szívesen segítek. Csak végre hadd tudjam letölteni a többi részt.  Maradok tisztelettel: hatasu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1283 Dátum: 10 máj 07, 14:33:40 » |
|
Ha lenne is adatbázis konverter, akkor is sok munka maradna még az oldallal, pert pl. az aloldalak rengeteg hivatkozást használnak magán a fusion rendszerén belül, amelyek ide-oda mutatnak (viewpage.php?page_id=xx, downloads.php?cat_id=xx, etc.). Több mint 600 aloldal van, amelyek majdnem mindegyikén található link. A letöltések közül is van vagy száz letöltési kategória. Szóval minden hivatkozást újra kéne linkelni. A CMS váltás tervben van legkésőbb a következő design váltásig, addig csak kibekkeljük a fusionnel. =) Most megpróbálunk még egy dolgot, ami szerintem átmeneti eredményhez vezethet. Meg közben saját szerver beüzemelés... úgyhogy van még munka...  A segítség felajánlást köszi. ^^ Megbeszéljük csapaton belül, ha tudnál segíteni akkor miben, stb. aztán dobok egy privát üzit. =) Melyik részek kellenének? Hátha tudok segíteni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatasu
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1284 Dátum: 10 máj 07, 14:40:58 » |
|
shippuden 145, 146 és így tovább (megauploados link) Egyébként énis kézzel írnám át, azért is mondtam egy hónapot.  Vagy ha lehet írok rá valami scriptet, vagy nemtudom. Egyébként CMS váltás alatt mit értesz? Mmint hogy melyik CMS-t. h
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1285 Dátum: 10 máj 07, 15:48:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MetalMilitia
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1286 Dátum: 10 máj 09, 00:21:01 » |
|
Hello! Nálam a Filmek,OVA-k letöltése menüpontban, há kattintok egy OVA letöltésére akkor ide hutok :"Letöltések: Videók - Anime - Naruto Mozik", ahol csak az 5 film van és a tour 9 két példánya, de egyetlen OVA sincs, akkor azokat honnan tudom letölteni ? Előre is köszi a válaszokat !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MetalMilitia
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1287 Dátum: 10 máj 28, 21:57:31 » |
|
Még mindig az előző problémára kérnék választ. Mert az új oldallal sem jó még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1288 Dátum: 10 máj 28, 23:40:59 » |
|
Kész.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MetalMilitia
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1289 Dátum: 10 máj 29, 07:55:14 » |
|
Ezer köszi, már egy ideje meg akarom őket nézni 
|