Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 jan 04, 18:50:36 » |
|
Hát öszinte szolva nem ez az elsé naruto forum ameiken már voltam...de ez a legeslegjobb.Csomo minden van(fájlok)és jo a társaság is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 jan 06, 14:28:26 » |
|
nagyon jó a naruto-kun oldal sztem de azt irták hogy mikor angol égetett felirata kész lesz a shippuden movie pár hónappal késöbb kész a magyar is ako a eslő 3 at mé nem magyaritjátok le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 jan 06, 14:35:04 » |
|
... Nem pár hónappal lesz később kész a felirat, hanem pár nappal... A 3. filmhez a feliratot már megcsináltuk, az első 2 filmhez már van felirat... Lásd: Feliratok menüpont az oldalon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 06, 14:37:07 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 jan 06, 14:49:26 » |
|
Nagyon jó az oldal!!! De nem tudom honnan lehet letölteni (a shippuuden kívül) a többi anime részeket, feliratokat???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jan 06, 15:13:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 08, 19:01:43 » |
|
nagyon-nagyon jó h van ez az oldal:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jan 08, 20:00:14 » |
|
Igen ez a legjobb Narutos amit találtam az egész VILÁGhálón... (zárójelben megjegyzem, várom, hogy elkészüljenek azok a részek is amikhez oda van biggyesztve, hogy fejlesztés alatt!) Röviden: Imádom az egész oldalt, mindenestül, aloldalastul!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 jan 09, 20:28:31 » |
|
Szerintem ez a legjobb magyar naruto oldal
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jan 10, 16:49:21 » |
|
Szerintem ez a legjobb magyar naruto oldal
Egyetértek, bár szerintem ha kereken az animékkat vesszük, akkor magyar oldalak között ez vezet! Sőt, járkálok külföldi oldalakra is, s eddig ez viszi a pálmát, kiv. egyet (Leafninja, sztem sokan ismerik). Meg nekem mellesleg irtóra tetszik ez a váltakozó fejléc. Nagyon egyedi, s izgalmasabbnak tűnik már az oldal, ha csak azt pillantom meg. Nagyon gratu hozzá!^.^
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 jan 11, 14:16:22 » |
|
Hali sztem nem rossz az oldal bár egy csomó dolog még nincs készen engem igazán a "kézpecsétes" rész érdekelne mert kíváncsvagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
usherka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 jan 11, 14:41:29 » |
|
csao naon jo az oldal visz a torrent tracker elég gázz, de csak 1 dolog miatt, mert csak azadminok meg ienek tölthetnek fel enek igy nagyon nicsn értelme , és igy még az arányt is nehéz megtartani:S pl én letöltök egy régebbi torrentet amit töltenek fel 30 an de le 1 se akkor hogy tölöm vissza ?? szal jobb lenne ha midnenki tölthetne fel (sztem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 jan 11, 16:28:47 » |
|
A trackernek van saját témája, oda írj. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 jan 13, 08:54:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zenor
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 jan 19, 09:59:45 » |
|
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik, ha jól tudom php-fusionos oldal de nem vagyok benne biztos ??? Infókban nincs hiány de jó lenne egy pár emotikon és figura. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|