Skeeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #450 Dátum: 11 jan 16, 16:09:38 » |
|
Nos BHT csapat tagja vagyok, de nem beszélhetek a csapat nevében. Így azt sem jelenthetem ki, hogy van, avagy nincs ellentét a csapatok között. Saját magam véleményét viszont elmondhatom: Ezzel számomra szinte mindent tökéletesen megválaszoltatok, ám azért még kíváncsi lennék az US teljes, ilyen jellegű verziójára, hogy teljes lehessen a kép. Bár hiú remény, hogy ezt meg is kapom, szóval véglegesen tisztán látni a kérdésben nem fogok, azt hiszem. Minden esetre kisebb negatívumoktól elvonatkoztatva én már értem a dolgot, és nem táplálok nagy ellenszenvet a csapat iránt. Úgy gondolom - bár mint írtam erről megerősítetten nem tudok beszélni - a BHT sem táplál haragot a Bleachfan miatt. Az egyetlen olyan dolog, ami még szúrja a szemem, az Kiru Hoshino. Számomra régebben sem az volt a baj, hogy ő összefoglaló animés oldalt nyitott, hanem hogy saját néven adta ki más fansub oldalak feliratait, és mindezek után pofátlan, minősíthetetlen modorban szólt, és viselkedett az emiatt őt jogosan ért vádakkal szemben. Szóval -kukacoskodásként, de - annyit még hadd kérjek Tőled Cartnecker, hogy magyarázd el nekem, miért pont őt kellett a Bleachfan oldal irányításával megbízni? Gondolom más embert is rendelhettetek volna Byakuya mellé. Illetve anno miért nem zavart Titeket az ő pofátlan működése? Van elgondolásom a miértre, de jobb lenne, ha Tőled hallhatnánk, akarom mondani olvashatnánk, ezzel lezárva minden ilyen jellegű vitát. És ezen felül azt hiszem, tényleg nem nagyon érhet szó Titeket ezek után, hacsak nem valaki Titeket terhelő bizonyítékkal tudja azt alátámasztani.
Ez a hozzáállás, és a fáradtság, hogy ezt így összegyűjtötted, az én szememben egy pozitív példa, remélem mások is képesek felül emelkedni a sérelmeken, és ily módon rendezni a nézet eltéréseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #451 Dátum: 11 jan 16, 16:18:57 » |
|
Köszönöm Skeeter a válaszodat. Kiru Hoshinóval kapcsolatban: A teljes anime fansub világ ugye fellázadt ellene, egyedül mi voltunk azok, akik kimaradtak ebből, pedig a mi munkáink is ugyan úgy fent voltak az oldalán. Korábban is volt egy hasonló eset, pontosan 2007-ben, amikor is elindult a Urahara Shop, a mostani adminjuk Kira ugyan így eltulajdonította a Bleachhun elődjétől, a régi Bleachhuntól - ,akik még az extra.hu-n voltak (a későbbi Otaku Shakai) - a feliratokat, átírta a készítők nevét a sajátjára, majd feltöltötte az AnimeAddicts oldalára. Emiatt szólt DeN (az akkori Bleachhun admin) az AA-s Andusiának, aki azonnal leszedte onnan a feliratokat. (Erről az esetről szerintem ő nyugodtan megkérdezhető, sőt, az AA fórumán még lehet, hogy van nyoma is a dolognak valahol.) És annak ellenére, hogy hogyan kezdett az US, meg lehet nézni, hogy milyen remek weboldal vált belőle. Úgy gondoltam (mivel Bya amúgy sem ért annyira a PHP Fusion kezeléséhez) Kiru Hoshinónak megadom a lehetőséget, hogy bizonyítson és alkossanak valamit Byával. A lehetőséget megkapta és most már rajta a sor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 16:21:07 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #452 Dátum: 11 jan 16, 16:32:23 » |
|
"Illetve anno miért nem zavart Titeket az ő pofátlan működése?"
Csak a saját véleményem írom: Erről megvolt a csapatnak a saját véleménye, amit nem vert nagydobra, és egyszerűen nem kívántunk foglalkozni a dologgal... Nem ő volt az első, aki ellopta a csapat munkáit, és a sajátjaként tüntette fel az oldalán... Ha Cart akar, akkor megírja az okot, hogy mért nem csatlakoztunk, én többet nem árulok el...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kira88
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #453 Dátum: 11 jan 16, 17:35:39 » |
|
Először is azt szeretném mondani hogy nagyon király az oldal, nem rég pont arra gondoltam hogy miért nem lehet a Naruto, Bleach és a One Piece egy oldalon és most valóra is vált nagyon köszönöm szépen Másodszor nem értem ezt a gyerekes reakciót az említett (US) oldalon. Amúgy Cartnecker köszönöm hogy alátámasztottad bizonyítékokkal most legalább tiszta a kép. És bocsi hogy ez egy kicsit off volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hgergo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 11 jan 16, 19:08:21 » |
|
Egyébként akiktől véleményt vártok, azok még mindig bannolva vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #455 Dátum: 11 jan 16, 19:21:40 » |
|
Aki akar, az be tud ide írni és olvasni is tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 11 jan 16, 19:24:39 » |
|
Kicsit bunkó hozzászólásnak tűnik, de nem annak szánom: Akik innen bannolva vannak, azok véleményére nem vagyunk kíváncsiak! Oka van minden BANN-nak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 11 jan 16, 20:00:28 » |
|
Hát én pedig nagyon is kíváncsi vagyok Kirára, hogy tudna-e egy normális, érvekkel ellátott hozzászólást írni, nem csak rágalmazni és vádaskodni primitív módon! Mert a mostani álláspontom szerint annyira gyerekes, hogy ezek után egy bocsánat szóval se fogja megtisztelni a sértetteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #458 Dátum: 11 jan 16, 20:04:19 » |
|
Hát nekem nagyon megingott a csapat összképe a szememben. És még mindig fent van az álláspontom. Ugyanis azzal eddigis tisztában voltam, hogy Cart értelmes és tud normálisan válaszolni. De a vita során olyan dolgokat olvastam és láttam az Oldal vezetőségétől, ami nagyon nem tetszett, legfőbbképp 2 admin és a fórum rengeteg tagjának hozzáállását a dologhoz. Miért nem lehet élviselni a Negatív Kritikát? Miért nem lehet rendes háttérinformációt szerezni a dologról ahogy Cart tette? Miért nem lehet sértegetések és Szarkazmus nélkül elintézni a dolgot, mint ahogy Cart tette? Miért nem lehet normális hangnemben a tárgyhoz hozzászólni, ahelyett, hogy kerülgetjük a forró kását, és ujjal mutogatnánk? Miért nem lehet értelmes emberek módjára Megvitatni?Szerintem jó ötlet volt a Csoport. Szerintem maga az oldal is jó. De a Színvonal esik! A Modik nagy része úgy alakítgatja a fórumot ahogy Ő gondolja, és sokuk szerint Nekik Mindig Igazuk van, és nem tűrnek ellenvetést. A felhasználók nagy része fanatikus kisgyerekként viselkedik, és a legbugyutább érvekkel próbálja bevédeni az oldalt. Mint azt egyikőtök többször kijelentette: Már rég nem a felirat minősége számít, hanem hogy minél gyorsabban ki legyen szolgálva a nép. Nem veszitek figyelembe a negatív kritikát hanem Kitértek előle! A Minimum az lenne, hogy ezeket a kritikákat Figyelembe veszitek, észreveszitek magatok, azok a bizonyos modik felhagynak az egójukkal, és tényleg a köz szükségét kezdik el nézni. A feliratokban meg inkább a minőségre törekedjenek mint a gyorsaságra. Én szeretem a Naruto-kun-t, 2007 óta figyelem folyamatosan, és szeretnék Én is javítani rajta valahogy. De a legtöbb probléma belülről fakad és szeretném, hogy ez változzon. És ha ezért a hsz-ért kibannoltok, akkor csak igazoljátok amiket írok. Nem akarok veszekedést ebből. Nem akarok személyeskedést! Segíteni akarok. Eredményt szeretnék látni nem csak leszólást! Minden tiszteletem Cart-samáé! És Éljen a Naruto-kun!ui: Aki olyanokat mer írni, hogy "CSINÁLJ JOBBAT" vagy "MIÉRT NEM LEHET ÉRTÉKELNI A STAFF MUNKÁJÁT?" AZ CSAK öÖnmagát járatja le a szememben, és igazolja az egyik pontomat, miszerint: "A felhasználók nagy része fanatikus kisgyerekként viselkedik, és a legbugyutább érvekkel próbálja bevédeni az oldalt."Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 11 jan 16, 20:13:55 » |
|
Hmm. Végig olvastam az elmúlt pár oldal gondolatait, eddig nem is igazán érdekelt ez a dolog, de úgy érzem most hozzá toldanám az én véleményemet ha nem gond. Mivel eddig sem értettem ennek az egésznek a lényegét, így végig olvastam Cartnecker szép kerek mondani valóját, és hát le a kalappal . Nos ez a kirobbanó vita az US lapján (nem reklámozni szeretnék elnézést, de így könnyebb kifejteni) elméletileg, ahogy észrevettem ebből a megszüntetjük az oldalt móka dologból robbant ki én emiatt semmi haragot nem éreztem inkább csak megmosolyogtam, mert személy szerint engem nem bántott meg, nos a régi vitátokról nem tudok és őszintén nem is érdekel, mert nem rám tartozik. De ami ez után ment az US-en ( És meg ne vessetek személy szerint én tisztelem ama oldalt, és munkájukat, ahogy a tiéteket és még sok másét és irántuk sem táplálok semmi ellenszenvet) aztán átterjedt ide ez az egymás nyakába sz*rt dobálunk (elnézést a kifejezésért) és egymás alá pakolunk dolgot nevetségesnek tartottam. Közben, csak egy dolog járt a mogyorónyi agyamban mi az isten nyilának kell ez az egész én nem vagyok fordító így nem is beszélhetek azok nevében, de nem minden fansub teamnak mindegy, hogy kicsi, vagy nagy nagyon vagy kevésbé látogatottról van szó, de a cél nem mindenhol azonos, hogy talán azért csináljátok, mert örömötöket lelitek ebben az egészben, és olyan hozzám hasonló gyatra nyelvtudású embereket céloztok meg a feliratotokkal, és ne adj isten jól esik ha pozitív vissza jelzéseket kaptok munkátok gyümölcséről, vagy negatívat, amit ugyanúgy el kell fogadni ami szerintem még inkább inspiráló? De elnézést, ha tévednék. Én ennyit szerettem volna hozzá fűzni ehhez az egészhez mert egyszerűen piszkosul nevetségesnek tartottam ezt az egészet, és ezzel le is zártam. Továbbra is tisztelettel Train!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 20:21:49 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #460 Dátum: 11 jan 16, 20:35:37 » |
|
Matten: - Mindenféle építő kritikát szívesen veszünk, és köszönünk, ha pontosan meg van fogalmazva, hogy mi a hiba és esetlegesen javasolva van, hogy hogyan lehetne rajta javítani. Sokszor az a baj, hogy megírják, hogy példa:"Sz*r a fórum" < Na most ebből, hogy jöjjünk rá, hogy mi rossz? Min kéne változtatni és még sorolhatnám. Szoktak is jönni részletesebb e-mailek is, csak ezeket nem szoktuk nyilvánosságra hozni, mert azzal is plusz munka lenne. Például most csak egyet mondok: Miroku elég sokat levelezgetett Chakrával és javítgatták a régi Naruto mangákban az elgépeléseket, vagy vessző hibákat, sőt az utóbbi időben rendszeresen javítgatva vannak a régi szerkesztések is, persze ez is mind-mind Chakrának és Esztii-nek köszönhető. Szóval tényleg, szívesen várunk minden véleményt, csak legyen pontosítva. ^^ - Az srt feliratokat speedsubként kezeljük, azoknak akik gyorsan hozzá akarnak jutni valamihez, az égetetteket pedig a minőségre vágyóknak készítjük (ezért is ilyen lassú a kiadása, mert sokkal több kézen megy át. ^^) Tehát próbálunk mindenféle igényt kiszolgálni, több-kevesebb sikerrel. - A Fórummal kapcsolatban: Egyelőre még kialakulóban van a rendszer, most rendezgettük át, újítottuk, de ha van bármilyen konkrét ötleted vagy felvetésed, akkor azt szívesen várjuk. A csapatban pedig felvetjük és megszavazzuk. (Általában sok dolog így dől el nálunk.) Train: Hasonló véleményen vagyok. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #461 Dátum: 11 jan 16, 20:55:49 » |
|
1: Cart. Egyszer írtam kritikát egy feliratra, és azt nem vették szívesen. Rendesen ki is akadtam rajta. Emlékszel 'Dél-Matten vs. Észak-Mindenki'-re. Ha az, meg a Mostani komédia a kritikák szívesen fogadása, akkor át kell alakítani valamit. 2: Úgy lenne jobb a fórum, ha a moderátoroknak nem lenne Teljhatalmuk, ellenben azokat, akik nem tudnak normálisan kommunikálni/írni, figyelmeztetésekben részesítenék ezért. Például ha valamit valakinek írok, akkor egy Harmadik ember ne szóljon bele egetverő baromságot. Ezzel a teljhatalommal ami most van a Modik bármit megtehetnek, bárkit kibannolhatnak bármilyen indokkal, és így Én aki 4 év alatt apró cseprő dolgok miatt 2 figyelmeztetéssel a Harmadik bannom előtt állok, nem érzem magam igen biztonságban. Nem akarok nevekkel dobálózni, mert magamat veszélyeztetem. Nem tudom mifolyik a csapat-fórumokban, de a bannolásokat Szavazásra kéne bocsájtani. A múltkor igen kiakasztott, hogy egy Acefangirl nevű felhasználót azért dobtak ki, mert úgy szólított téged, hogy Cartykám. Nem tudom ezzel miféle bűnt követett el. Elvégre káromkodásokat leszámítva szabad mindenfajta szóhasználat. És egyébként is, ha a moderátoroknak megengedett a folyamatos gunyoros szarkazmus a felhasználókat miért bannolják emiatt? Vedd észre a saját szemedben a gerendát, mielőtt másnál keresed a szálkát. Én a helyetekben átnézném ki való a moderátorok közé, és ki nem. Csak azért mert fordít egy mangát, vagy alakítja az oldalt, nem biztos, hogy Jó moderátor az illető. Olyan minőségű a fórum, mint amilyen jók az igazgatói. Régen valahogy sokkal jobb volt az egész fórum. Biztonságosabbnak és kultúráltabbnak tűnt. Mindenhol megvédtem ahol szapulták, de mos tmár kezd engem is kiakasztani ami néhol itt folyik. És ahogy ti is elvárjátok, ha én normálisan beszélnek, én is elvárom, hogy nekem is normálisan válaszoljanak. (Nem rólad van szó Cart, veled öröm beszélgetni )
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 11 jan 16, 21:05:03 » |
|
meg a Mostani komédia a kritikák szívesen fogadása, akkor át kell alakítani valamit.
Ne is haragudj, de az ezelőtti oldalakban szerintem közel sem hangzott el építő kritika, amit nem fogadtak volna a srácok szívesen. Nyálverés ment, rágalmazás és vádaskodás. Magyarán, ha a te nézőpontod mellett döntenének, akkor fontolóra kéne venniük, hogy az összes naruto-kun csoportos webszájtot töröljék. Modik bármit megtehetnek, bárkit kibannolhatnak bármilyen indokkal
Én, mint egy közönséges fórumozó, a belső dolgokba nem belelátva azt mondom: megszöksz, vagy megszoksz. Nem tapasztaltam még olyat, hogy valakit is negatív kritikáért bannolnak. Volt olyan ember is, aki azért szólta le az oldalt, - megjegyzem elég felháborodott hangnemben - mert egy teljesen ingyenes sémát (php motort) használ. A múltkor igen kiakasztott, hogy egy Acefangirl nevű felhasználót azért dobtak ki, mert úgy szólított téged, hogy Cartykám. Nem tudom ezzel miféle bűnt követett el. E
Félig-meddig laikusként szólok hozzá ehhez a mondatodhoz, tévedés joga fenntartva: álnéven jött át egy másik oldalról verni a nyálát, és tudtom szerint már volt bannolva az illető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #463 Dátum: 11 jan 16, 21:12:49 » |
|
Először is úgy gondolom, hogy hétfő estig meg kéne hagyni a lehetőséget a másik oldalnak is arra, hogy válaszoljanak, ha akarnak és ne vigyük el a csevegést teljesen más irányba, hiszen ez már nem tartozik az eredeti témához, úgyhogy ezt folytassuk keddtől. Kedden válaszolok a lenti (nektek fenti xD) dolgokra bővebben, mindenre van ám válaszom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 21:19:10 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #464 Dátum: 11 jan 16, 21:26:17 » |
|
Matten... A csapat tagjai sem gépek, hanem emberek! Mindenkinek megvan a maga stílusa, tudása, egyénisége! Nem látsz be a színfalak mögé, nem tudhatod mi az oka, és mért ilyen a hozzáállásunk! Amúgy ja... Veled ellentétben a felhasználók nagy része fanatikus kisgyerek, ahogy te is írod, akik nem a minőséget nézik, hanem hogy minél hamarabb megkapják a feliratukat! A speedsub pedig a minőség rovására megy! Érdekesen látod a dolgokat! Neked az a bajod, hogy olyasmiért bannolunk, amiért régen visszakézből ugyanúgy bannolt volna a modi, csak akkor volt a moderátornak akkora tisztelete, hogy ilyesmit be sem mert írni az user! Akkor Cartnecker helyett még Cart-ot se nagyon mert írni az egyszeri user! Nem hogy Cartykázzon! Lásd Strance hozzászólása... Oka is volt a bann-nak... Sose bann-olunk ok nélkül! A figyelmeztetéseidet meg köszönd annak az apróságnak, hogy a hozzászólásaid nem feleltek meg a Fórumszabályzatnak! Elhiheted, utána néztem! Jobb ha tudod, hogy azok akik nem tudnak rendesen írni, kommunikálni, állandóan munkát adnak a modiknak, de nem bannolhatjuk ki a fórum 80%-át azért, mert nem volt képes az iskolában 12 éves koráig megtanulni írni, olvasni! Ha Hieivel valami bajod van, azt meg írd meg nyíltan, beszéld meg vele, és ne célozgass! Neked igazából az a bajod, hogy az utóbbi időben lazára vettük a dolgokat, megszoktátok a szabadságot, és most Hiei moderátorrá válásával visszatértünk a régi szigorhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|