Cartnecker
|
 |
« Válasz #270 Dátum: 09 aug 25, 08:23:33 » |
|
Több mint 100 e-mail érkezett... ezeknek az átfutási ideje elég húzós... szóval nemtom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #271 Dátum: 09 aug 25, 11:25:08 » |
|
Nem tudtam máshova írni a kérdésem, tehát ide jön: Az oldalon lévő DVD borítóképeknek van magyar, esetleg angol változata? És egy DVD borító hány részre érvényes?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 11:27:04 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #272 Dátum: 09 aug 25, 18:21:05 » |
|
Magyar nincs. Lehet, hogy van angol lehet hogy nincs és nem tudom hány részre érvényesek, mert változik kiadónként 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #273 Dátum: 09 aug 26, 10:03:38 » |
|
Huh, köszönöm a kielégítő választ xD Mind1, csak jó lett volna egységesen kinyomtatni hogy meglegyen^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #274 Dátum: 09 szep 14, 12:45:38 » |
|
Üdv!
Nem találtam "hogy tetszik az új verzió" topikot, szóval remélem jó helyen járok:
Tetszenek a főmenük, de csak nekem akar kifolyni a szemem a szürke-sárga, szürke-fekete (háttér-betűszín), párosításoktó? Nem túl kellemes így olvasni sztem, és a fejem is elkezdett belefájdulni.:o Tényleg nem kritizálásból, értékelem a munkátokat, de nem lehetne vm emberbarátibb (szembarátibb) színkombinációt? Esetleg több skin is lehetne és profilban tudja átváltani az ember, így mindenki megtalálhatná azt ami jó neki.
|
|
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #275 Dátum: 09 szep 14, 14:46:04 » |
|
Nagyon jó az új kinézet. Nekem legjobban az tetszik ha rámegyek a felső menüpontokra a sharingan bepirosodik  elvoltam vele. Szerintem ez a színösszeállítás azért jó mert a szürkétől eléggé elüt és így az ember olvasás nélkül megtalálja rögtön ami kell neki. Ez a torrentes ez olyan lesz mint az előző? szóval égetett feliratos cucc kerül oda fel, vagy minden? Még1szer grat NKWT 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 14, 14:46:52 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #276 Dátum: 09 szep 14, 14:54:04 » |
|
Ez a torrentes ez olyan lesz mint az előző? szóval égetett feliratos cucc kerül oda fel, vagy minden? Igen, olyan lesz mint az előző volt =) Csak egy kicsit pöpecebb tartalommal  (Újraégetett, újralektorált feliratok, új karaoke, szebb RAW, több sorozat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #277 Dátum: 09 szep 14, 14:56:53 » |
|
És oda mindenkit feltölthet cuccokat vagy csak az adminok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #278 Dátum: 09 szep 14, 15:04:05 » |
|
Csak az adminok, de további részleteket csak az indulásnál árulunk el  Indulás: Hamarosan ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #279 Dátum: 09 szep 14, 17:50:07 » |
|
Nekem határozotan tetszik az új megjelenése az oldalnak...kevésbé giccses...  Egyelén apró pici hibája van a számomra..mikor rámegyek ott hogy fórum nem különlapon nyitja meg nem ugyanabban az ablakban...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 14, 17:54:40 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #280 Dátum: 09 szep 14, 18:35:14 » |
|
Hm jó lett az új oldal... Tetszik!  De ha nem lőttök tarkón érte, akkor van két megjegyzésem... Na jó az egyik kérdés... 1. Szerintem magas a fejléc vagy mi is... A háromnegyede elég volna...  Legalábbis 1024x768-as felbontáson 15"-os crt monitornál a menü gombok a monitorom középvonalán vannak... 2. Operával leteszteltétek? Nálam az elvileg színváltós menü gombok ha rámegyek összeugranak valami ilyesmire: [webshop] semmi csicsa, csak simán kiírva kisbetűkel egy kis négyzetben hogy webshop, chat, stb... De a linkek működnek... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #281 Dátum: 09 szep 14, 18:48:28 » |
|
Gabesz, nálam opera fut, és tökéletesen, és szépen müködik. Engem csak az zavar, hogy a linkek nem feltünőek. szóval vagy más szín vagy legalább aláhúzás. De nagyonszééép.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #282 Dátum: 09 szep 14, 19:10:36 » |
|
Az jó ötlet volt hogy a hírdetést a fejléc fölé tettétek. Most már nem nagyon zavarnak. De igazából a hírdetés maga nem zavar csak az hogy villog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #283 Dátum: 09 szep 14, 20:26:17 » |
|
Dancsa akkor lehet hogy a rossz semmirevaló netem a ludas...  tsaba94 a villogással nem tudunk mit csinálni... Az a banner készítőjének a sara... Tényleg idegölő, de meg lehet szokni... Annyit tudsz tenni, hogy lejjebb görgeted az oldalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lion
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #284 Dátum: 09 szep 14, 21:40:57 » |
|
Jobb lett az oldal. Az is jó hogy a fejléc főlé került az a fránya reklám! Szóval [CENZÚRA RENDSZER ÜZENET: Ez vélhetően egy káromkodás. ******** * ************]a lett gratulálok! Szerk; Bocsi Ki szerkesztettem nem kell jelenteni semmit, és nem igenis jól beszéltem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 14, 21:43:42 írta Lion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|