Mar egy ideje rendszeresen latogatom az oldalt...es amit megfigyeltem:
az uzemeltetok es oldalfejlesztok, nagyon jo munkat vegeznek, komolyan, egesz profi a csapat (nem tom, hanyan vannak, es ki az aki az erdemi munkat vegzi...gondolom nehany NKWs, cart es chakra meg meg akirol nem is tudom)
ugyan ez igaz az egesz NKWT-re is...remek kis fordito csapat
a forum modik is nagyon jol terelgetik baranykaikat itt, csak sajnos meg mindig vannak olyan delikvensek, akik nem szolnak a topichoz erdemben
szoval eleg nehez dolguk van neha szegeny pasztorainknak...de azert a forumozok tobbsege mar eleg jol ismeri a szabalyokat es be is tartja...
a forumozokrol:
ami nagyon tetszik, hogy egy igazi kis osszeszokott kozosseg (majdnem egy nagy csalad...vegul is az)
es eppen ezert nagyon jo hangulat van itt...legalabbis azoknak tutira, akik mar regebb ota itt vannak, es osszebaratkoztak egymassal... (en meg total idegen vagyok es nem tartozom ehhez a kozosseghez) de ezt a jo hangulatot barki, aki ide teved, erezheti
a tervezett fejlesztesek iszonyatosan tetszenek (hmm ez jo, hogy tetszhet vmi iszonyatosan, az iszonyatos az nem szornyu??? akkor most szornyen tetszik? De a szornyu nem tetszhet, nem??
)
szoval roviden osszefoglalva:
nagyon tetszik az oldal, Magyarorszagon, de azt kell hogy mondjam, nemzetkozi viszonylatokban is, igazan profi...de tenyleg....az egyik legprofibb oldal.