24 dec 03, 00:35:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?
A legjobb!!! - 260 (70.3%)
Egész jó lett - 70 (18.9%)
Tűrhető - 12 (3.2%)
Van még mit változtatni - 19 (5.1%)
Nem tetszik - 9 (2.4%)
Összes szavazó: 362

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy tetszik a Naruto-Kun Csoport?  (Megtekintve 128643 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
h_neji
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?

« Válasz #210 Dátum: 08 aug 21, 22:16:37 »

Okés!
csak háát szerintem rengetek rajongó nem fog így titeket látogatni (szerintem)
mert nem mindenki fog fizetni ha jól tudom heti 380 ft-t
mint én sem,
Naplózva

Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #211 Dátum: 08 aug 21, 22:23:01 »

Nekem ez az oldal jó így ah van....főleg h majd ami hiányzik be lesz pótolva....ezen nincs mit kínlódni....mivel sztem így is 100%-os a teljesítmény.(főleg h Cart' még a tüzijáték után éjszakázott egyet azé' is ami most van)..legalábbis részemről nncs panasz..főleg h csalódás nem ért az oldallal kapcsolatban.(eddig >.<# ) am grat. sztem tök jó a külső is....(meg az oldalforrásba is belelestem >.<# és télleg tisztább mint az előző volt Hümm-hümm )
szal very gooooood lett. (aki nem fizet az így járt.... bár nem vok senki tt a fórumon azé elmondom: h mindennek megvannak a fenntartási kölcségei, mint ennek az oldalnak is. Valamiből fedezni kell. Ha nem fizetsz itt, akkor nem itt töltöd le.... én mindenesetre mivet a top 1. és a no.1 ez az oldal számomra biztos legalább 3-4 sms elsütök, akkor is ha nem tölötk mert megvan ami kéne >.<# )
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #212 Dátum: 08 aug 21, 22:33:33 »

Ha jól vagyok értesűlve akkor a Naruto animéket nem lehet ingyen letölteni, de ha jól tudom akkor kárpótlásúl minden égetett magyar felirattal lessz ellátva. Mindenféle felirat meg hasonló dolgok ingyenesek lesznek!
Ezt ne vedd 100%-ra, hamarosan megkapod rá a választ!
...

Szerintem meg inkább ne is menjünk bele tippelgetésekbe, majd Cart'L-dono megmondja a frankót.
Aki meg rémhíreket kezd terjeszteni, azt bezárom a spájzba (persze csak azután, hogy innen kizártam ^^).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #213 Dátum: 08 aug 21, 22:39:12 »

Én nem tippelek...de remélem én nem a spájzba megyek... Am meg inkább kltök 380Ft ot a NKWT re hetente mint egy doboz cigire(kivéve ha azzal is az oldalt támogatom) >.<#
És h annyira ne legyen off: sztem joöbb lett mint az előző "verzsön"
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #214 Dátum: 08 aug 21, 22:46:52 »

Hát én nem vagyok ezzel igy ,mondjuk 380 ft nem a világ ,de mivel külföldi vok ,sokkal többet fizetnék mint 380 ft.
A mostani web sokkal rendezettebb ,mint a másik és nem keveredik a többi anime/manga a Narutoval ,jól megoldotáttok ,hogy külön helye van.
Szürkés fekete+zöld *.*(én szürkésfeketének néztem xDD,eddig még nem volt baj a látássommal) dizájn.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 22:49:39 írta ipirike » Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #215 Dátum: 08 aug 22, 07:25:51 »

A következő lesz a helyzet:

Mint ahogy láthattátok a menüpontokon belül, többféle letöltési lehetőség van létrehozva a videó letöltéseknél. Elemzem őket:
- Megaupload  < ingyenes - ez csak az általunk égetett magyar feliratoknál van létrehozva
- SMS Direkt < 380 Ft-ot kell fizetni, hogy egy hétig korlátlanul tölthess az oldalról a több mint 100 gigányi tartalomból, természetesen maximum sebességgel.
- Torrent < ingyenes - ez még nincs kiírva és csak az általunk égetett magyar feliratoknál - /Tokyo Toshokan/

A tartalom:
Égetett angol feliratos összes rész - Beck - Black Cat - Blue Dragon - Busou Renkin - Digimon Adventure - Get Backers - Gun X Sword - Kemonozume - Kyou Kara Maou - MAR - Matantei Loki Ragnarok - Mermaid's Forest - Naruto Shippuuden -
Naruto Movie 3 - Naruto Shippuuden Movie - Red Garden - Rekka no Honoo - Shining Tears X Wind - Tactics - Yakitate!! Japan. Illetve várhatóak Naruto és Naruto Shippuuden RAW-ok, Movie-k / OVA-k.

Égetett magyar feliratos összes eddig általunk kiadott rész - Naruto Shippuuden - Beck - Black Cat - A Little Snow Fairy Sugar.

Ennyi.
Ha valaki 380 Ft-ot nem bír kifizetni egy ekkora tartalomra (amit ráadásul nem is kötelező hetente fizetni, hiszen pl ha leszedi az összes Get Backers részt, akkor már csak a fordításokat kell várnia hozzá) az hogy várja el, hogy mi százezreket fizessünk zsebből egy saját szerverre?
Ebből az SMS szolgáltatásból pedig annyira kicsi a nyereségünk, hogy nekünk végképp nem éri meg fenntartani... talán a havi számla egy részét kipótolja.

A feliratok / mangák / zenék letöltései természetesen ingyenesek Mosolyog
Naplózva
raidou
Gennin
*

11-23 Field Commander

« Válasz #216 Dátum: 08 aug 22, 07:36:14 »

Az új oldal nagyon tetszik. Annyival jobb, mint az előző, hogy nem "sötét".
Naplózva

Raidou
no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan.
"One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #217 Dátum: 08 aug 22, 12:44:01 »

Nekem is nagyon tetszik, max az bánt hogy a fun with akatsukinál nincsenek ott a képek és így nem tudom melyiket láttam meg melyiket nem:D Azokat valaha visszateszitek?Nevet Illetve kár, hogy nem lehet online nézni őket.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 12:56:11 írta Sapis » Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #218 Dátum: 08 aug 22, 12:53:28 »

A honlapon a fejlécek nagyon jók és a visszintes menüsor is (csak IE-nél nem de ennek okát már megtudtam) és örülök hogy a menüpontok a bal oldalra kerültek, a történetek feltöltése is sokkal egyszerűbb lett
de szerintem túl színes lett...a neonzöld vakítja a szemet és helyette inkább vöröset ajánlanék vagy esetleg sárgát mivel sok kiemelés azzal a színnel történik
a világoskék nem illik a piros/fekete színekhez, inkább lehetne mondjuk fehér v. szürke,
Ez csak az én véleményem (meg még Moonie és Csillus váleménye) és nem sértésnek szánom mivel tudom mennyit dolgoztatok rajta inkább egy építő jellegű kritika
Naplózva
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #219 Dátum: 08 aug 22, 21:59:52 »

Elég faxán néz ki az oldal. Már csak a fórum sablonját kéne lecserélni egy jobbra.  kacsint
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #220 Dátum: 08 aug 23, 01:51:44 »

Attól függ, a "jobb" mint takar.
Ha változtatunk is majd valamikor, csicsásabb nem lesz, az fix. A csilli-villi gyakorlati haszna egyenlő a nullával és az olyan sablonok szerkeszthetősége is igen gyenge. Ha lesz is váltás, akkor is csak egy hasonlóan letisztult, egyszerű és áttekinthető felületre.

(De ez itt OFF ^^)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kyuubi-x
Újonc
*

« Válasz #221 Dátum: 08 aug 26, 18:36:55 »

Hát nekem jelenleg ez az SMS direkt nem tetszik... De hát annyi az egész hogy ezentúl nem töltök le vidókat...(Nincs engedélyezve a mobilomon az emelt díjas SMS) :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 18:40:40 írta Kyuubi-x » Naplózva

Lécci nézzétek meg a honlapom: http://kyuubi.gportal.hu/
Az összes Naruto, Death Note, Bleach, FMA rész, meg Inuyasha, Naruto Shippuuden...
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #222 Dátum: 08 aug 26, 18:39:03 »

Csak azért mert fizetni kell már nem tetszik heh Én úgy vagyok vele hogy majd ha valami olyan van akk örömmel mert legalább azzal a nagyon picivel is támogatom az oldalt és sztem megér annyit.....
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #223 Dátum: 08 aug 26, 18:48:46 »

Hm ,és nagyon szivesen támogatnám az oldalt mert 380 ft nem sok,de van 2 pici probléma ezzel az sms direktel.
1.külföldön élek (igy sokkal trágább lenne az sms)
2.nekem orangem van
Igy meg sehogy sem tudok sms-t küldeni xDD
Naplózva

axel930414
Újonc
*

« Válasz #224 Dátum: 08 aug 26, 20:19:54 »

Én szerintem jó ötlet ez az emelt díjas SMS már csak tényleg az kellene megoldani, hogy külföldről is lehetne küldeni.(És azt sem bánnám ha így drágább lenne. kacsint)Ja és én is Orange-s vagyok Pojén Pojén Nevet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins