Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 aug 21, 15:28:11 » |
|
Nagyon jó lett, nagyon tetszik, nagy grat! A szürke nagyon bejön, meg a zöööld. ^^ Óh, és igen, a smiley-kat nem hagyom ki: azok is tök aranyosak. ^.^ Szóval minden nagyon jóó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 aug 21, 15:54:36 » |
|
Háát, nem a legjobb, de tetszik... Előző szebb volt ^__^.
Amúgy az SMS Direkt lényegét nemtudom....
Csak nem ti is "SMS küldésért letöltést" akartok csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 aug 21, 17:14:17 » |
|
Nagyon maszekul néz ki az oldal,bár ez az SMS-es cucc engme is érdkelne,mármitn,hogy mi is az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 aug 21, 17:20:37 » |
|
tök zsir lett bár nekemis jobban bejött az előző ,de lehet hogy csak megkell szoknom és ez máris jobban be fog jönni
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 aug 21, 17:30:08 » |
|
Az előző kinézet az sajnos minden szempontból hibás volt. Külsőre lehet hogy szép volt, de belül rohadt - itt szerintem a külső is szép, a belső meg csodás - vagyis nekünk adminoknak átláthatóbb ^^ SMS-es cucc: Elvileg holnap reggeltől már lehet is pár dolgot tölteni. 380 Ft-os SMS-t el kell küldeni és egy hétig korlátlanul lehet tölteni egy raklap animét. :] Illetve, köszönjük szépen a dicséreteket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 aug 21, 17:35:09 » |
|
Hmm...Nekem ez sokkal jobban teccik mint az elozo!Bár az is jo volt ez nagyon bejon!
Ez az SMS-es cuccos sztem jo 5let!
Szal GRAT!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 aug 21, 17:37:09 » |
|
Az sms cucc az abból jó ötlet, hogy kevesebbe kerül a honlap fenntartása.. xD Az olyan usereknek, meg mint én már annyira nem ^_^"..
Kicsi sávszélesség + emelt díjas sms szolgáltatás tiltása xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 aug 21, 17:44:09 » |
|
Gratulálok mert nagyon szép lett az új oldal, tetszik a szűrke és a zöld szín benne, megérte ki várni.Az elöző is szép volt de ez jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 aug 21, 18:15:42 » |
|
Hát szerintem elég lett volna Hétfőn kezdeni, de akkor már úgy hogy nincs üres menü Az SMS-t jónak tartom, csak.. engem itthopn megölnének ha emeltdíjas SMS-t küldözgetnék De amúgy széplett, grat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 aug 21, 20:40:41 » |
|
Hát szerintem elég lett volna Hétfőn kezdeni, de akkor már úgy hogy nincs üres menü ... Bocs, hogy élünk... De valahol közzé kell tenni a Naruto animét és mangát. Vagy inkább az ideiglenes oldalban gyönyörködöl 5 napig? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 aug 21, 21:14:18 » |
|
Hát szerintem belefért volna, legalábbis nem hiszem, hogy egy 5 napos szünet miatt bárki leharapta volna a fejeteket, egyébként meg volt már rá példa szóval nem lett volna nagy ügy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 aug 21, 21:26:07 » |
|
Jó' van na... Így lett, oszt' kész. Ha 5 napig kibírtátok volna az ideiglenes oldallal, akkor ezzel kész üdülés lesz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lion
Vendég
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 aug 21, 21:30:15 » |
|
Nekem nagyon tetszik az új oldal! Bár én nem tudtam közreműködni a fejlesztésben mert ma lettem Team tag de akkor is nagyon jó és gratulálok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 aug 21, 22:10:16 » |
|
de most akkor ingyen már nem is lehetlesz letölteni Naruto-s részeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lion
Vendég
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 aug 21, 22:13:55 » |
|
Ha jól vagyok értesűlve akkor a Naruto animéket nem lehet ingyen letölteni, de ha jól tudom akkor kárpótlásúl minden égetett magyar felirattal lessz ellátva. Mindenféle felirat meg hasonló dolgok ingyenesek lesznek! Ezt ne vedd 100%-ra, hamarosan megkapod rá a választ!
Neji inkább küldök privát üzenetet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 22:17:43 írta Lion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|