Modik: Nekem lenne egy ötletem, nem tom pontosan, hogy fel volt-e már vetve, de sztem hasznos, és nem is túl bonyolult.
Asszem ezek a jelenlegi rangok:
Adminisztrátor | Moderátor
Naruto-Kun.Hu Team
NKWT @ Partner
Vip
TagVolt már felvetve a Gennin-chuunin-jounin stb rangok, és ki is lett beszélve, hogy csak sok felesleges farmot szülne. DE mi lenne ha, ha a tagok helyett új rangok lennének, pl lennének kezdő fórumozóktól a veteránokig. Az utóbbi nem muszáj hsz alapon, lehetne pl veterán választó topic, ahol szavazásos módon is lehetne akár veteránokat avatni -a farmolást elkerülendő-. De a legfontosabbnak tartom a
Troll - Gyanús és a Troll rangokat. Mivel a legtöbben nem nagyon foglalkoznak a figyelmeztetésekkel, sőt még pár nap bannal sem, viszont merem állítani, hogy ha vkinek az a rangja egy közösségben, hogy
Troll, azt talán igyekszik megszabadulni tőle, és kiérdemelni, hogy tiszteletbeli fórumozó legyen. Hátha közben rájön, hogy nem is olyan nehéz az.
Úgyis mindenki tudja, kikre, vagy milyen típusú fórumozókra gondolok a Troll-gyanús alatt
Persze nem várható el egy 10évestől, hogy egy 20 éves fejével gondolkodjon, de bizonyos dolgokhoz tartani kéne magunkat.
ITT jópár dolog le van írva, de ha végigolvassátok, látjátok, hogy jópárat nem tartanak be, főleg a friss fórumozók, akik -véleményem szerint- azért trollkodnak, hogy a többiek elismerjék őket, bár pont fordítva sül el.
Csak hogy párat idézzek:
"1. Nem érdemes hazudni; mindig lesz aki okos és tudja az igazságot."
"1. A magyar nyelv a barátod. Ne bánj rosszul vele!"
"9. Mielőtt új témát nyitsz ellenőrizd, hogy valaki nem nyitotta-e meg már előtted!"
"10. A visszaolvasás nem fájdalmas!"
"19. Igyekezz normális és egyedi nick nevet választani"
"2. Attól, hogy láttad kétszer az Inuyashát meg 20 rész Narutót, még nem biztos hogy mindent tudsz az animékről."
Most hirtelen ennyi. Nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet, ami itt elhangzott, de legalább fontoljátok meg. Köszönöm