Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 24, 19:50:45 » |
|
Én új vagyok a régit nem láttam de ez jó Csak sztem kéne 1 dühöngő ahol cenzúra nélkül lehet oltani 1-mást és akkor a sok noob nem jönne be más témába hanem ott jól ellenének 1-mással:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SavUdvar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 28, 23:33:48 » |
|
Nekem is tetszik a fórum igaz én nem vagyok nagy fórumos, de mivel már lassan fél éve idejárok regisztráltam. Nem bántam meg még eddig.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 aug 27, 18:06:37 » |
|
Akkor: nagyon jólett az új design! amit hiányolok, az az ignore gomb! ettől eltekintve...ez az én design-om!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 aug 27, 18:36:12 » |
|
Nekem is tetszik csak arra nem jöttem még rá hogy mi a **** a rang alatt az 1 csillag mindenkinél
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 aug 27, 18:40:48 » |
|
Nekem is tetszik csak arra nem jöttem még rá hogy mi a **** a rang alatt az 1 csillag mindenkinél
http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=4.msg42542#msg42542
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 aug 27, 19:33:03 » |
|
Olyan...olyan...olyannnn.... világos az egész Szerintem kicsit folyni fog a szemem hajnalban, ha épp erre tévedekXD De! Ez most jobb, mint az előző Csak azok a gombocskák nem nyerték el a tetszésem, amelyek a témák előtt vannak és mutatják,h van-e új hsz vagy nincs. That's all Most olyan nobnak érzem magam...milyen gáz :-X Az sharingan, ugye? Vaze Most hogy ennyire rájöttem... már jobban tetszik :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 19:34:46 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 aug 27, 19:49:41 » |
|
Hű, ez meglepett. Gyanútlanul feljövök a fórumra, és megváltozott a design. Amúgy a véleményem pozitív.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 aug 27, 20:35:37 » |
|
engem pedig hirtelen ért a leállás de nagyon tetszik grat!!! nagynehezen megtalálom az áthelyezett témákat és még azt szeretném hogy mondani hogy ennek a szavazását újra lehetne inditani hogy abban is megnyilvánulhasson a vélemény
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 20:37:20 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 aug 27, 20:39:47 » |
|
Igen, ez nem rossz ötlet, szóval lehet újra szavazni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 aug 27, 20:42:16 » |
|
éééés ott azelső voks! a 'Határozatlanul Teccik'-en megy a fekete a hajamhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 aug 27, 20:44:40 » |
|
Megérkezett rá a második is Nagyon jó, és ha felkapcsolom a villanyt mégsem folyik ki a szemem, mint azt hittemXD (Én jelzem valakinek,h nem ér semmit a szurkolásom tanulás nélkül... Remélem elviszik az éjjeli madarak az üzenetem )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 aug 27, 20:45:42 » |
|
igen határozottan tetszik ontom is magaból a hsz-eket :DD
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 aug 27, 20:56:36 » |
|
Ja, engem is arra késztetett hogy újra elkezdjek kicsit intezívebben fórumozni... :-X Meg ezek a kis sharinganok is tök jók sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 aug 27, 21:18:34 » |
|
Naon tetszik! Határozottan, hogyan is fogalmazzak, Narutosabb lett!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|