xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 08 jún 28, 19:09:31 » |
|
nekem is bejön a fórum átlátható jó a színvilága jók a témák sok jófej ember van itt és stb OFF avenger nem a fórum miatt van az hogy utálják sasukét
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
yamato80
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 08 júl 08, 13:44:13 » |
|
sztem is nagyon jó lett és télleg nagyon jól áttikenthető fórum
|
|
|
Naplózva
|
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig népszerű.
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 08 júl 09, 02:52:23 » |
|
Egyértelműen ez a legjobb fórum. Ez az első amire visszajárok. xD A legtöbbre csak regisztrálok de másnapra az oldal címét is elfelejtem.  Nagyon yoo! Najaa éniss.xD.. Vagyis sztem is:D Tök jó itt beszélgetni (méghacsak magamba beszélek akkis) és van egy csomó tökjófeej ember:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kortepanna
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 08 júl 09, 14:52:18 » |
|
Klasz a fórum ez egyértelmű 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
smiley
Vendég
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 08 júl 10, 09:54:05 » |
|
szerintemis nagyon kafa ez az oldal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 08 aug 03, 02:28:13 » |
|
Ne tessék engem le harapni, de én a van még mit változtatni-t jelöltem meg. A Simple Machines fórumot széppé is lehet varázsolni, és nem az alap sablon xx színű változatát használni. Bőven lehet az alap stílusnál szebbet találni, csak bele kell merülni a világába. Kb 100 valahány sablon van. Csak választani kell egy kategóriát, és mi lesz? Be jön egy csomag sablon: Katt ideHa érdekel, olvasd el, de inkább ne:Természetesen remélem ezért nem jár -pont, vagy ban. Ha valami gond van, akkor Chakra, vagy a többiek meg dobnak egy PÜ-vel, vagy Cart'necker meg ijeszt egy IP jutalommal, amit nem szívesen kívánnék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 03, 02:29:19 írta Zato-7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 08 aug 03, 06:24:30 » |
|
Dehogy harapunk.  Viszont azt le kell szögeznem, hogy hülyék nem vagyunk, tehát ismerjük a sablonok csodás és élményekkel teli világát és, hogy eme kinézet mellett döntöttünk annak az az oka, hogy egyszerűen és könnyen szerkeszthető. De itt inkább a szerkeszthetőn van a hangsúly, mert a csilli-villi kinézetek egy része ezt nem teljesen mondhatja el magáról. A kész és módosíthatatlan/nehezen módosítható csomag pedig nem minden esetben jó, hiszen akkor a saját elképzeléseinket nem tudjuk megvalósítani. Ha érdekel, olvasd el, de inkább ne:Ha elolvastad volna a Fórumszabályzatot, akkor tudnád miért jár kitiltás ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 08 aug 19, 18:56:13 » |
|
most költözik az oldal a fórum is változik? esetleg nem gondoltatok újításra?  Szerintem ami mostanába jó az a phpBB 3 vagyis én csináltam egyet és nekem bejött, egyszerü kezelőfelület stb... Persze nem akarlok kiokatatni csak egy ötlet volt  Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 08 aug 23, 08:20:23 » |
|
Láttam h a ''Hogy tetszik az oldal'' topicban valaki szerint le kéne cserélni a forum sablonját! Hát...szerintem nem de ezt már abba a topicba Chakra is leírta! Így jo ahogy van...egyszeru és (szerintem) jol is néz ki! Ennyi voltam! Báj! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sricsig
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 08 okt 24, 15:24:37 » |
|
Az a legjobb az egészben, hogy i mindig visszaírtok. Más oldalakon 10-ből egynek írnak vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frankie
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 08 okt 31, 14:33:01 » |
|
Még új vok...  ..szóval még nem tok semmit pontosan mi holvan, de igyekszek megtanulni...szóval szerintem eddig király ,csak én vok béna  (deh yoh lenne tudni mi holvan  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 08 okt 31, 22:36:28 » |
|
Az ember ha regisztrált,utána nem mondhat olyat,hogy nem tetszik.Ez a világ legjobb fórumja.Imádom.Minden nagyon király,és még annál is jobb.
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 08 nov 08, 20:40:17 » |
|
Már csak azért is a legjobb, mert sok mindent megtárgyalhatunk Narutóékről és más Anime és Manga sorozatokról! S létre jön egy csapat! 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 08 nov 08, 21:03:00 » |
|
nagyon király ez a fórum ez a legjobb