Chakra
|
|
« Dátum: 08 júl 30, 00:55:36 » |
|
A MAT ötéves születésnapjának tiszteletére rendezett MatsuriNap. Időpont: 2008. augusztus 23. Helyszín: Miskolc (a MAU kiteljesedésének városa), Tudomány és Gazdaság Háza, Görgey A. u. 5. Belépődíj: 1000 Ft Részletesebb információkat itt találhattok: http://matsurinap.mink.hu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 24, 22:13:04 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 júl 30, 01:45:58 » |
|
Höhhöö... már hallottam róla, vagy 2 hete, és akkor meg is beszéltük Verdicttel, hogy megyünk. x"D Mivel az a vásárlási lehetőség nagyon csábító
Dehát végülis fogalmam sincs, hogy mikor megy busz a Görgey felé. xD Megnézni meg nincs kedvem, de talán áttanulmányozom még a menetrendet, ha nagyon unatkozom... De ennyire azért nem szoktam unatkozni. x"D
Aztán gondoltam rá, hogy megmondom tesómnak, kocsival vigyen el a Népkerthez és onnan elsétálok
De így megnemtoom, hogy Verdict és a huga, hogy találna rám ott. x"D
De végülis vétek lenne kihagyni egy ien vásárlási lehetőséget, hiszen Miskolc itt van egy köpésre. x"D Viszont Feo és Seed sem akar jönni... xD
De ahogy elnéztem jó programok lesznek... Az biztos, hogy nem lesz egy Con méretű rendezvény, de egy kis kikapcsolódásnak elmegy. xD
Jó néha anime rajongók körében lenni, mégha nem is adódik ien lehetőség oan sokszor. xD Ezért kell kihasználni^^
Kár, hogy hülye gólyatábor is lehet, hogy akkor lesz.
(lol, most szépen elregéltem itt az összes problémámat ezzel kapcsolatban. xD Remélem nem baj. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 júl 30, 09:49:42 » |
|
Hát, nálam attól függ, h mikor megyünk majd Csillus anyusékhoz oda Miskolcra, ha pont akkortájt, akkor vétek lenne kihagyni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 júl 30, 10:14:51 » |
|
Hát Csillushoz ellméletileg én is megvagyok hívva...mondjuk én is mindenképp ott leszek ha nem is Csilluséktól...Miskolcmásfél órára van innen...annyit tudok utazni...lehet hogy hozom uncsim is magammal...de ez még messze van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 júl 30, 11:00:04 » |
|
Miskolc télleg közel van, de nem hiszem hogy megyek. Bár még van idő gondolkodni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KAva
Újonc
Nem elérhető
Bwuhahaaaa
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 aug 04, 16:39:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Nekem káosz kell, nem bírom a rendet zaj kell, ami megöli a csendet, élet kell és szabadság nem valami ostoba hazugság, Én nem vagyok jó semmire, de készen állok bármire!"
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 aug 04, 17:28:04 » |
|
akkor meg is beszéltük Verdicttel, hogy megyünk. x"D ehehe... azóta már változott a helyzet... sajnos F1 miatt nincs pénzem és tesóm nem akar menni nélkülem X'D (az őszire sem megyünk és az is az én hibám... vagyis a vizsgáimé de hát egyszer csak sikerül eljutni egy CONra )
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 aug 04, 19:33:40 » |
|
Szívesen elmennék rá... miskolc a szomszéd megyébe' van. Na, hátha elengednek apámék
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 aug 12, 20:32:42 » |
|
fuu megyekmegyeek xD Miskolc itt van mellettem .. csak nagybajvan ohh.. kaszanapok pont akkor.. aaaa nemáár .. valahogy megoldom
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 aug 19, 17:05:24 » |
|
Te jössz Pom...megígérted! Hmm...CSillussal beszélni kéne ma...de mindenképp megyek...és lehet hozom kisuncsim is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 aug 19, 18:46:28 » |
|
Úgy néz ki hogy én is megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 aug 22, 15:12:21 » |
|
Ejj de sok fórumos lesz ott,szerencsére,mivle végre ilyne helyre én is eljutok Esetleg ha vkinike kéne buszos térkép,mert azzla jönne akkor itt van egy: http://kepfeltolto.hu/i/?205921 (ezt arra értettem,hogy a Búza térről a Görgy Artúr u.-ig,szla ennyi )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 16:04:14 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 aug 22, 16:14:20 » |
|
Kösz a térképet, úgy tűnik nincs is messze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 aug 22, 22:03:13 » |
|
Hello Emberek! Remélem minnél többen eljöttök a MatsuriNap -ra. Ha láttok egy szakálas hosszúhajú securitist az valószínüleg én leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 aug 23, 17:12:15 » |
|
Hali, most értünk haza Matsuri-napról... eskü, jobb volt lassan, mint egy pesti conXD Én, Csillus, Morita meg Takemitsu DDR-oztunk (táncszőnyeg gyengébbek kedvéért ), karaoke, minden volt (első alkalom, h ki mertem ilyesmiket próbálni, nagy élményXD DDR láwX3) Összehaverkodtunk a biztonságiakkal (ugye Balin? ), kaptunk ingyen szeletet a MAT szülinapi tortájából, vásároltunk, tomboláztunk (nem nyertünk sajna )...ISTENI volt, így, nagybetűkkel U.i.: Taliztam a kedvenc fanfiction írómmal, jupíííííííXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|