24 nov 25, 18:49:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 77065 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
feradraco
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #255 Dátum: 11 jan 12, 20:15:53 »

az igaz... sztem az is baj lenne, h ha a felét kivágják/átírják, akkor is minimum olyan hosszú lenne mint a 7 HP összesen
de azért megnézném Ördögi
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #256 Dátum: 11 jan 13, 16:26:02 »

Ilyen filmet képtelenség összehozni , túlságosan összetett történettel rendelkezik amit nem lehet feltrancsirozni 6-7 részre . Effektekkel nem lennének gondok . Amilyen angol szinkront összehoztak az animénak annak alapján semmelyik studiót se fog lecsapni rá.
Hűű az oro tényleg durva.
(Viszont a yuyu hakushot el tudnám képzelni filmben tarantino rendezésével.)
Naplózva
feradraco
Chuunin
*

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #257 Dátum: 11 jan 16, 15:09:07 »

vannak gonosz terveim, h rendezőit vagy mittoménmit megcsinálom, és akkor próbálkozok vele... mondjuk esélye az nulla, de ha mégis összejönne, akkor az 100 h gyilkolni is kész lennék Haku szerepéért^^
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
omistrife
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #258 Dátum: 11 feb 13, 21:45:11 »

ha jó lenne akkor minden rész meglenne(ha több részből állna) hameg szar lenne magát az anime-t is megutáltatná Neeem De ha tényleg király lenne akkor a készítőjéről 1000 képem lenne és isteníteném bow
Naplózva

pam parapampam..... pam-pam
feradraco
Chuunin
*

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #259 Dátum: 11 feb 14, 10:38:44 »

ezzel arra késztetsz, hogy minél hamarabb megcsináljam
majd... tizen-valahány év múlva... Nevet Nevet Nevet
viszont ha kész lesz a hakuzabus sorim, amiből szintén csak vázlataim vannak, terveztem a végére egy liveaction filmet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 14, 10:39:48 írta feradraco » Naplózva

feradraco
Chuunin
*

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #260 Dátum: 11 okt 31, 14:41:15 »

Az utolsó hozzászólásom óta egy kicsit átgondoltam a dolgot. Arra jutottam, h ha néhány nagyon tipikus mangajelenetet kivennének belőle - gondolok itt a tízoldalas múltbatekintésekre, ötfejezetes meredtnézésekre és társaikra -, akkor mondjuk a sima Naruto egész jól megoldott sztorikurtításokkal beleférhetne egy jó háromórás filmbe. Kurtítás alatt persze csak olyan jeleneteket értek, ami nélkül maga a történet még lazán megállja a helyét.
 A másik dolog, amit mindenki retteg, az a casting, ruhák és társaik. Az amerikai filmipar szerintem van olyan szinten, hogy ha jó rendező veszi kézbe a film készítését, a jutsuk elég szépek lehetnének. A ruháknál mondjuk kérhetnék többszöri díjnyertes kemény Narutard cosplayerek segítségét, végülis ők csak értenek hozzá, a szereplők pedig szintén kikerülhetnének a Narutot elég jól ismerő, tehetséges de még névtelen színészpalánták közül, gondolok itt arra, hogy Sasuke ne Robby bá' (értsd: Robert Pattinson) vagy valami hasonló "tinibálvány" legyen.
 Bár ez így rettenetesen idealisztikus gondolkodás, de ha ez így összejönne, ugyanígy még a Shippuudenből is ki lehetne hozni valami nézhetőt, csak az már nem férne bele egy filmbe.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #261 Dátum: 11 okt 31, 15:06:11 »

Simán meglehetne csinálni a mai számítógépes szintem illetve tudással. Azt azonban kétlem, hogy jól visszalehetne adni 3 órában. A gond itt ebben az esetben a pénz lenne. Ha csak az Angh: Az utolsó léghajlítóra gondolok, már abból látszik, hogy micsoda pénzmennyiségre kell számítani. Sajnos elég gyengére sikeredett pedig az jóval rövidebb történet és ott is kiszórták a felesleges sallangokat. Néhány látványos jelenet viszont ettől függetlenül zseniális volt. Még egyszer! Itt a pénz annak sokszorosát nyelné el és nagyon valószínű, hogy a Naruto fanok így is morognának. Röviden a mai tudásunkkal meglehet csinálni de a sok pénz miatt egyszerűen nem szabad belevágni.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 15:10:14 írta rini67 » Naplózva
feradraco
Chuunin
*

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #262 Dátum: 11 okt 31, 15:11:38 »

hmm. Na igen, a pénzről hajlamos vagyok úgy elfeledkezni, mint conon a mangáspultnál. (Ennek amúgy egyszerű oka annyi, hogy soha nem is érdekelt.) Ez tényleg egy jó kérdés, de ha néhány Naruto-fan adakozna hozzá, azzal máris nem kevés gyűlne, bár az még így is édeskevés lenne. Mindenesetre én akkor is adnék egy esélyt a filmnek. Ha valaha elkészülne...
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #263 Dátum: 11 okt 31, 20:27:46 »

Adakozni... Az ötlet szép, de ugye nem gondolod komolyan? Nevet Fizetni azért, hogy elkészítsék a filmet, utána meg fizetni azért, hogy megnézhesse az ember? Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
feradraco
Chuunin
*

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #264 Dátum: 11 nov 02, 18:15:57 »

hm. most, hogy mondod, erről egy jó idézet jut eszembe a kedvenc yaoimból: "Végülis tök logikus, hogy ugyanazt a pénzt adod a Marukawa kiadónak, amit előzőleg tőle kaptál fizetésképpen."
ezzel megfogtál.
Naplózva

papama
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #265 Dátum: 11 dec 07, 07:07:18 »

Nem kell nagyokat gondolni. Szerintem kevés az esélye, hogy lesz valaha film.
Naplózva

Egy tengeri ütközet képes romba dönteni az egész napodat!
Címem: papama@citromail.hu
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #266 Dátum: 12 máj 03, 15:16:21 »

én csak abban reménykedem, hogy ha lesz is film akkor nem valami ócska amerikai utánzat hanem, hogy meghagyják a japán hangulatát Nevet mint a DN Mosolyog jó tudom ez teljesen más de a lényeg, hogy maradjon tipikusan Naruto:)
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #267 Dátum: 12 máj 04, 10:54:08 »

De az a gond, hogy csinálnak egy filmet amibe beletömörítik az összes részt?

Egy filmbe maximum annyi fér, hogy Naruto Genin lesz, mert ellopja azt a béna tekercset, megtanulja Jutsut, utána Kakashihoz kerülnek, közben minden érdekesség és gondolatmenettel, ezek után túljutnak a megpróbáltatáson, és mehet az első küldetés.

Ez így kb 1- 1 1/2 óra.

Utána következik, hogy megpróbálja megtanulni a fáramászást, közben a sok vita...Ezen kívül, találkozik Naruto Haku val, akivel elidőznek, majd Haku Sasukével, egy rosszalló pillantás, utána elhaladnak egymás mellett, és másnap csata, sok sok vér, és Haku meghal ( Szomorú(((( )  utána Zabuza, ezel közben a jég-tükör jutsu, meg egykezes technika, kissrác megmentése....

Ez kb 3 óra. Tbb meg nemlehet, különben Maraton-filmnézést kell rendezni.

Tudjátok mit? Maradjunk az Animénél, ha nézni akarjuk és nem olvasni Mosolyog!
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #268 Dátum: 12 máj 04, 10:58:34 »

dehogy azt, hogy Naruto gennin lesz 10 percben is lelehet zavarni mint valami felvezetést... hát az még animében is csak 20 vagy 40 perc most hirtelen nem vagyok benne biztos... én úgy tudom elképzelni, hogy a chunin vizsga egy rész és a Sasuke utáni futkosás egy rész (de még egyben egy 2 órás filmben is eltudom képzelni, ha nem részleteznek minden összecsapást csak ami tényleg fontos ) ... a Shippudenben meg annyi filler van, hogy a Pein-es harcig 2 órában szerintem lelehet zavarni Nevet nyilván nem lenne olyan részletes mint az anime dehát minden adaptáció ilyen Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 10:59:59 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #269 Dátum: 12 máj 04, 14:41:03 »

De szerintem Haku egy kihagyhatatlan ember.Mert itt, a 261. részben is visszajön, és elég fontos, mivel akkor derül ki mit rejt a Technikája Kabuto-nak.

De mondom! Maradjunk az animénél Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins