24 nov 25, 19:38:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 77117 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Saját szemem!:o

« Válasz #225 Dátum: 10 márc 07, 20:17:56 »

http://www.youtube.com/watch?v=oPg1_3HGz-E&feature=related
erről tud valaki valamit?Nevet
Mert elég jónak néz ki  Nevet
Naplózva

Kedvenc Sasuke idézeteim:] :
\"I am an Avenger!\"
\"I more special than you!\"

Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #226 Dátum: 10 márc 07, 20:23:34 »

Ez már volt egyszer belinkelve ide, akkor sem tudtunk róla semmit, azóta is készül. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #227 Dátum: 10 márc 07, 22:32:02 »

Jónak néz ki? ikszdé
Igaz 1 - 2 elmegy de azok az effektek meg pár karakter, áááá, Nem kell film ikszdé Ha a topic nevére válaszolnom kéne egy szó lenne a válaszom : sz*r
Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

« Válasz #228 Dátum: 10 márc 27, 22:50:00 »

Hát, az eddigi "előzetesek" gyengék voltak. Nem igazán láttam olyat, ami tetszett volna, de most találtam egy 2005-ös japán filmet, ami leginkább megközelíti az elvárt szintet:
http://www.youtube.com/watch?v=UHTf1dHz9UI
A film címe: Shinobi: Heart Under Blade (Kouga Ninpouchou Basilisk). Az előző 16 oldalt végiglapozva úgy láttam, hogy talán még nem merült fel ebben a témában, de szerintem egészen  jó filmnek tűnik. Ettől még nem mondanám, hogy a Naruto jó lenne a mozivásznakon, de ez tetszik, és van benne egy alak 0:57 után, akinek a harci stílusa picit emlékeztet Orochimarura. (Igaz ő valami kötél szerű ruhát használ kígyók helyett.) És persze nagyot dob rajta az eredeti japán szinkronhang is. Ha ugyanez a csapat (rendező, forgatókönyv írók, effektek, filmtechnikusok) kicsivel több pénzzel nekivágna egy Naruto filmnek, abból talán (hangsúlyozottan talán) lehetne valami. Csak reménykedhetünk, hogy a technológia előrehaladásával és egy japán csapattal sikerül valami nézhetőt összehozni. Akár azt is el tudom képzelni, hogy a történet csak kapcsolódjon a Naruto mangához. Például ne a fő sztorit dolgozzák fel (24 óránál is hosszabb lenne a film), és ne is a főszereplőket használják, hanem valami kapcsolódó téma legyen. Pl. Hashirama vs Madara vagy valamelyik ninja háború. Ez azért lenne jó, mert nem kéne annyi európai vagy amerikai színészt bevonni és akkor maradhatna a japán rendezés is. Hashirama, Madara, Tobirama, Sandaime Hokage, Danzou és a töltelékszereplők simán elmennének japán színészekkel is. Narutot pedig azért elég nehéz elképzelni japánnak a kék szemeivel. A Naruto-cosplayerek lehetnek jók, de mégsem olyanok mint az eredeti (értsd: rajzolt) Naruto. Még Sasuke vagy Kakashi csak-csak elmenne japán színészekkel is, de Naruto, Ino vagy Tsunade nem nagyon. Legalábbis szőke hajú japánok nem rohangálnak tömegével az utcán. (Kékek és rózsaszínűek pedig pláne.) Így meg lehetne mindenki sötét és ősz (fehér) hajú. (Mint a fiatal Madara vagy Tobirama.) A frizurával úgy is lehet variálni, ami persze egy mangában alapfeltétel, hogy a szereplőket jól meg lehessen különböztetni a több száz manga között.  És persze így a történet is tartogathatna fordulatokat, a karakterek jelleme is érdekesebb lenne, és nem a megszokott. Na, nem akarom tovább ragozni. Most elég lesz ennyi. Nyelvesít

szerk.:
Hát, kb. így nézne ki egy doujutsu ebben a verzióban (1:21-nél):
http://www.youtube.com/watch?v=e-5kQrw4BoQ&feature=related
Így pedig egy normál harc (Az alak, aki elsőre Orochimarura hasonlított, inkább Kakuzura hajaz egy picit):
http://www.youtube.com/watch?v=AZtaay2xu0k&feature=related
(Sajnos mindkettő hang nélküli.)
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 28, 12:08:37 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
kimiko_o
Újonc
*

« Válasz #229 Dátum: 10 márc 31, 13:17:21 »

Érdekes lenne, de nem aratna nagy sikert...A Naruto az eleve egy olyan világ ami eltér a valóságtól, emberfeletti erők stb. és ettől olyan különleges.
Még effektekkel se lehetne megcsinálni, úgyhogy inkább maradjon meg mangában és animében Mosolyog
Naplózva

"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen...akkor válik igazán erőssé!"
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #230 Dátum: 10 ápr 26, 19:08:18 »

Ha lenne filmben tuti megnézném, de az a baj, hogy túl "nehéz" lenne megcsinálni semmi más nem lenne benne csak számítógépes animációk, effektek pl.: Naruto legfőbb jutsuja mi? kage bunshin no jutsu.... smirksweat
Bár csináltak már anime-kből filmet, Death Note, Dragon Ball. A Bleach-ből pedig készült már liveacktion (aszem így kell leírni), meg a Méz és lóheréből is (bár az más műfaj). De ezeket is ha jól tudom japánok csinálták nagyrészt  Gondolkozik
Naplózva

....................................................................................................................
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #231 Dátum: 10 ápr 27, 14:19:20 »

én ezt má amiota nézem elkönyveltem h képtelenség filmet csinálni belőle, aki megpróbálja az nagy blamába fut bele... túl összetett ez ahhoz h élőbe tegyék át... a DB egy csöppet egyszerűbb cucc ezért is valósítható az meg és ez meg nem, szal inkább abba reménykedjünk h nem lesz belőle film smirksweat
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #232 Dátum: 10 júl 05, 16:20:05 »

szerintem jólenne egy animációs filmben az jólenne Gondolkozik Pontosan
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #233 Dátum: 10 júl 05, 16:55:09 »

hogojoo a Naruto már eleve animált...Most élőszereplős filmre kellene gondolni...Szvsz sz*r lenne filmként,olyan szégyen lenne mint a DB,főleg ha még átírják a történetet...
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #234 Dátum: 10 júl 09, 13:17:57 »

Én mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, vagy hogy hogyan oldanák meg, de hogy az animét nem múlják felül, az biztos...
Aki kíváncsi rá, megnézhetné, aki meg tudja, hogy rossz lesz, az meg inkább hagyja ki ikszdé
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #235 Dátum: 10 júl 09, 14:57:32 »

én szeretnék leátni belőle filmet pl a dargonballba is jól megcsinálták az erősugarakat meg stb szal a chakrákat megtudnák csinálni a kage bunshint meg hogy oldják meg?? ajánlom figyelmetekbe a két lotti filmeldolgozást amiben (fonetikus leszek) lindzi lohen játszik azt is jól megkétszerezték szal van rá esély ami kakuzu bábjait illeti(ha benne lenne) azt is megtudnák csinálni ahogy a death noteba is azokat a haláliesteneket szal sztem jó lenne én biztos megnézném
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #236 Dátum: 10 júl 09, 17:05:12 »

de azok csak ketten voltak. A death note-os shinigamik meg írtó ratyik voltak. Ha már kage bushin, akkor olyat kéne csinálni amit a charlie és a csokigyárban az umpalumpákkal. Az egy színész volt mind az összes.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #237 Dátum: 10 júl 09, 17:47:05 »

Egy karaktert nem nehéz megsokszorozni a filmben. Amúgy túl nagy lenne a költségvetése, nem jönne vissza a bele fektetett pénz. A történet is egy nagy kérdés lenne...
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #238 Dátum: 10 júl 10, 18:04:40 »

Szerintem a sztorit úgy is megoldhatnák mint a Death Note esetében, hogy több részben adják le. Bár az is igaz hogy a Naruto sztorija nagyobb terjedelmű mint a Death Note-é, úgy hogy tuti lenne pár része. De ettől függetlenül én még mindig azt mondom hogy a Narutoból nem érdemes filmet csinálni, egyszerűen ez nem egy olyan mű amit át lehet ültetni filmbe, úgy hogy jó is legyen.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 18:05:32 írta Pein95 » Naplózva
boomBUSH
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #239 Dátum: 10 aug 06, 22:50:05 »

Nem tudom, hogy hallotatok-e már erről a Last Airbender filmről, mindenhol reklámozzák, nagy durranásnak igérkezik. Nem ismerem a történetet, nem láttam az eredeti "rajzfilmet sem", de ami a trailerből leesett, hogy több szempontból hasonlít a Narutora, pl elemekkel harcolnak. A speciális effekteket meg lehetne szépen csinálni, igen magas költségvetéssel, ami viszont nem biztos hogy megérné nekik. Szerintem a legnagyobb probléma az lenne, hogy egy 500+ oldalas mangát nehéz lenne levezetni. Kibontakoztatni a Naruto történetét 1.5-max2 óra alatt szerintem nem igazán lehetne.
Naplózva

Peace is a lie; there is only passion.
    Through passion, I gain strength.
    Through strength, I gain power.
    Through power, I gain victory.
    Through victory, my chains are broken.
    The Force shall free me.
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins