Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #180 Dátum: 09 aug 05, 23:35:02 » |
|
ugyan már. a Hollwoody álomgyárosok Sasukének Leonardo Dicapriot vagy Brat Pitt vagy Pedig Tom Cruist tolnák be. Chojinak pedig Jack Black vagy Kevin Smith lenne egy ideális jelölt. Sakurának pedig Cameron Diaz lenne befestve rózsaszin hajal. a Konohamaru csapat lenne: Ebitsu sensei- Jim Carrey Raniel Radcliffe-Konohamaru Rupert Grint - Udon Moegi- Emma Watson
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 23:59:23 írta Saleen S281 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #181 Dátum: 09 aug 06, 08:55:31 » |
|
Az a baj h. Orochimarut Michael Jackson nem tudja eljátszani... De Gai sensei lenne Jackie Chan, Rock Lee meg Jet Li...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
Általános Wakerológus konzulens
|
|
« Válasz #182 Dátum: 09 aug 10, 21:13:04 » |
|
húúú... gyerekek.... ti aztán véleménnyel lennétek egy naruto élőszereplős filmről. Pedig pont azért regisztráltam ide, hogy megosszam veletek azt a "nagyszerű" öteltünket, miszerint egy haveri társasággal beelvágnánk egy fanfilmbe... szerintetek akk hagyni kéne?
|
|
|
Naplózva
|
"Áldott a Sötétség. Áldott és türelmes. A Sötétség türelmes és mindig győz." Szexrabszolgája vok: Kletta
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #183 Dátum: 09 aug 10, 21:15:49 » |
|
Sztem csináljátok , mert az egy rajongói film amit gondolom élvezettel csinálnátok nem úgy mint a "nagy" filmesek akik milliárdokat költenek a filmre és olyan gagyi h az .... és persze csak a pénzért sztem kezdjetek bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #184 Dátum: 09 aug 10, 21:41:37 » |
|
namenyij: Gyúrjatok rá nyugodtan. Láttátok a Magyar narancs c. filmet? Egy idézet belőle: "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk!"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 09 aug 10, 21:46:19 » |
|
@Chakra: nem, még nem láttam... de ez az idézet annyira megtetszett, hogy meg kell majd néznem Egyébként köszi a bíztatást. Akk belevágunk . Csak még egy két szereplőt kéne majd találni... valamiért a lány szrepekre nem könnyű vállakozó kedvűeket találni Szerk: Jah igen, meg akk majd itt mindig osztanék meg veletek, véleményt kérve, hogy szerintettek jó úton járunk-e.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 10, 21:51:05 írta namenyij »
|
Naplózva
|
"Áldott a Sötétség. Áldott és türelmes. A Sötétség türelmes és mindig győz." Szexrabszolgája vok: Kletta
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #186 Dátum: 09 aug 11, 10:46:53 » |
|
Szerintem is nyugodtan megpróbálhatnátok, és ha nagy sikere lesz, akkor elmondhatjuk, hogy "Igen, ez magyar találmány!" Ha élvezettel csináljátok, biztosan csak jó lehet! Sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 09 aug 11, 11:14:01 » |
|
Chakra, jó lesz az a tanú c. filmhez is . mondjuk én inkább úgy vagyok ezzel, hogy csak akkor kezdjetek bele, ha igényes, és nézhető lesz. ha ezt nem tudjátok teljesíteni, akkor felesleges időpocsékolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 09 aug 11, 14:48:47 » |
|
Loah!
Ez csak természetes! A minőséget mindenképpen hozni fogjuk, de azt azért tudni kell, hogy ebben a filmben sokkalta inkább a történetre és a hangulatra fogunk hajazni. Harc is lesz benne, de ne számítsatok nagyon látványos csatákra, pénz hiány miatt.
Az eredeti elképzelésben, ami még jó 2 hónapja született, úgy volt, hogy 10en összedobjuk a pénzt, s díszleteket építünk, jelmezeket varratunk, meg minden. Persze amikor elérkeztünk odáig, hogy nah akkor gyerekek adjuk bele a résuünket, a csapat fele rájött, hogy őt nem is érdekelné annyira egy Naruto film. Szóval 5-en maradtunk, és épphogy van pénzünk a jelmezek megvarratására... Alapvető effektek, mint Raseengan meg Chidori lesznek benne, csak épp nem valami sokszor, mert az effekteket is egyedül fogja csinálni, az meg megint nagy meló lesz. Na de a hétvégén, ha miden igaz csinálunk a már meglévő emberekkel pár próbafelvételt, és akkor majd meglátjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #189 Dátum: 09 aug 11, 23:21:30 » |
|
Chakra, jó lesz az a tanú c. filmhez is . ... Ja, az lehet. Lényeg az idézet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #190 Dátum: 09 aug 12, 07:57:56 » |
|
én már láttam traillert belőle ( gomen, ha nem olvasok vissza ..), és Naruto lány .. -nak néz ki ..xD bár Naruto-t inkább egy lány tudná jól eljátszani .. a hangja miatt, meg úgy az egész .. bár ( nem bántásként .. ) a lányok kevésbé olyan kitartóak, mint a fiúk .. persze, itt is van kivétel .. :'D
ja, jólvan, félreértelmeztem .. x''DDDD mindegy, ez már ígymarad ..
szóval, magát a filmet érdekes lesz megcsinálni egykét dolog miatt .. Orochimaru nyelve, és majdnem az összes Akatsukis .. szerintem ezek fognak nagyobb problémát okozni, mint mondjuk a Kyuubi, mert azt meglehet számítógéppel is csinálni .. vagy csak én vagyok lemaradva? :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 12, 08:01:42 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
grumpy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 09 aug 13, 00:03:54 » |
|
igen olyan minőségben jó lenne de az már nem élőszereplős mozi film,és olyan már van is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 09 aug 13, 13:48:27 » |
|
én már láttam traillert belőle ( gomen, ha nem olvasok vissza ..), és Naruto lány .. -nak néz ki ..xD bár Naruto-t inkább egy lány tudná jól eljátszani .. a hangja miatt, meg úgy az egész .. bár ( nem bántásként .. ) a lányok kevésbé olyan kitartóak, mint a fiúk .. persze, itt is van kivétel .. :'D
ja, jólvan, félreértelmeztem .. x''DDDD mindegy, ez már ígymarad ..
szóval, magát a filmet érdekes lesz megcsinálni egykét dolog miatt .. Orochimaru nyelve, és majdnem az összes Akatsukis .. szerintem ezek fognak nagyobb problémát okozni, mint mondjuk a Kyuubi, mert azt meglehet számítógéppel is csinálni .. vagy csak én vagyok lemaradva? :'D
Orpchimaru nyelvét CGI-vel simán összelehet dobni, és még nem is kell hozzá olyan pengének lenni. személyszerint a kiuubyt nehezebb lesz megcsinálni élethűre, dehát ez van. Az akatsukisoknál meg gondolom az arcukra gondoltál. Hát őket simán kisminkeljük... Szerencsére van sminkes ismerősöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #193 Dátum: 09 aug 16, 16:15:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 09 aug 16, 16:24:25 » |
|
Hát az első tuti hülyeség,mert néhány filmből van összevágva...
A második lehet valós! xDD
A harmadik szerintem megint csak hülyeség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 16:25:46 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|