Az a kép tényleg elég borzalmas... :S inkább annyit mondok, no comment.
Én azért örülnék, ha lenne igazi film, de ennek azért kicsi valószínűsége, mert a valósághoz viszonyítva a Naruto világa eléggé varázslatos, tehát sok benne az olyan jelenet, amiket élethűen emberekkel nem lehet visszaadni. Meg lehetne csinálni, de nagyon sok idő és tudás kell hozzá, valamint hozzáértő, ambíciózus, türelmes és kitartó készítők.
Valamint, mivel ez egy anime, nem létező karakterekkel, talán ezért is olyan nehéz hasonló színészeket találni a való életből. Sokan mondogatják mindig, hogy "ez csak mese, kitaláció, nem valóság...". Akkor ne is várjuk el, hogy a 'mesebeli' karakterek hirtelen megelevenedjenek egy igazi élőszereplős filmben..
Ha sikerülne egy minőségi filmet csinálni, az már tényleg nagyon a fantasy kategóriába tartozna. A Kyuubit meg megcsinálnák számítógéppel, 3D-sre (mint a Shippuuden Movie 1-ben a cseréphadsereget.
) És az összes többi támadás (Rasengan/Chidori/Raikiri...)
Még egy dolog: az a bizonyos Naruto film, amiről már azt híresztelte valaki, hogy már van 3 éve, az szerintem valamelyik Naruto Movie, azaz mozifilm akar lenni, csak másképp lett értelmezve a 'film' része.
Nem okoskodni akartam, csak én szerintem...