24 nov 25, 18:38:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 77053 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #165 Dátum: 09 júl 02, 13:38:58 »

Nagyjából egyet értek Sevannával, leszámítva ezt a "főleg azért, mert jó pasik" dolgot, de azért volt még pár karakter, akit nagyon eltalált, szerintem Hinata marha jó volt és például Kurenai is.
Harrison Ford mint Jiraiya marha nagyot ütött, most mrá szinte el sem tudnék képzelni egy Naruto live actioont amiben nem ő játsza.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #166 Dátum: 09 júl 02, 15:14:25 »

Harridon Ford mitn Jiraiya? Elősör hülyén hangzott, de így belegondolva pont olyan arcvonásai vannak.

Ha rupert Grint lenne Pein öngyilkos lennék... Itachi meg nem egy modell.. Tobi meg mint Bill Kaulitz!! LOOOOL! Ha belegondolunk teljesen jó lenne, ha nem lenne Ő Depis, Tobi meg nem. ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #167 Dátum: 09 júl 04, 00:13:38 »

1. sorban katasztrófa lenne ha a Naruto-ból film lenne  vegyétek példának a Dragon Ball-t   háát enyhén szólva egy rakás  3(4) betűs szó Nevet   de a szereplőválogatást én is megnéztem vannak télleg naggyon jól pl : shippuuden: Hinata (Elen Page  X-men ben jót alakított ), Ino (Hayden  máár a Hősökben imádtam kacsint  és mellesleg ő még el is tudná játszani ezt a szerepet ) , Konan (Avril  kacsint )       de ami katasztrófa és hátast dobtam az  Chris Evans mint Kakashi nah nemááá  ő F4-ben elment Jony-nak de kakashi uh  Neeem  meg  Hidan az a tünde fajzat  nem tudná visszaadni azt a vérszomjat  azt a töménytelen mennyiségű hülyeséget és káromkodást Nevet   de mint tudjuk ez a video csak egy fanvideo Nevet
Naplózva

Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #168 Dátum: 09 júl 04, 09:40:14 »

hmm off: Öm hát nekem tetszett a  dregon ball Pirul. Bár mindenki azt mondja h. szar volt de mivel nem néztem az animét és mangát sem olvastam így nem tudok mihez viszonyítani smirksweat Nevet
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #169 Dátum: 09 júl 04, 17:21:18 »

Jah, a Naruto filmben hát ....

Ez a Dragonball evolution akkora égés volt, h nem merik megmondani mennyit költöttek ra :S egyébként láttam képeket ahol csávók beöltöztek a karaktereknek, hát nem nyerte el a tettszésemet
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #170 Dátum: 09 júl 09, 14:04:14 »

Én láttam a DB-Evo-t... nekem nagyon hiányzott belőle a harcjelenet (1 volt benne, azis fél perc).
De ez már OFF.
Mint korábban is mondtam, nem tudnám elképzelni...hatalmas pofára esés lenne belőle... pl. a Kyuubi-t hogy csinálnák  meg?
Hologramikusan? xD Nah erről ennyit... Mondjuk láttam h írtátátok, h már van Naruto film... :hmmm?:Hát érdekelne. smirksweat
Naplózva
Saku-csan
Újonc
*

« Válasz #171 Dátum: 09 júl 13, 00:58:03 »

Hát nem tudom.  >.<# kezdek azon gondolkodni hogy ez az egész egy nagy átverés... nézegettem közeli képeket Narutoról... könyörgöm. Nem azért, de a cipő és a lábszárára tekert vacak... valamint a lábán lévő géz megrajzolva oO... azért ekkora hibát már nem követhettek volna el. (mondjuk az alap hiba hogy megfordult a fejükben az, h megalkotják ezt... -_-"")
itt a kép: http://ameblo.jp/usj-official/image-10265742462-10184630685.html
Naplózva
Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #172 Dátum: 09 júl 13, 15:14:12 »

Hát nem tom... Nekem az a bajom az egésszel, hogy nem láttam még egy olyan képet sem, ahol a szereplő arcára hasonlított volna egy kicsit is a színész vagy valaki arca.Szal sztem nem lenne jó filmet csin.ni belőle, habár nekem mindegy, ugysem nézem meg.
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #173 Dátum: 09 júl 14, 13:47:21 »

Az a kép tényleg elég borzalmas... :S inkább annyit mondok, no comment.
Én azért örülnék, ha lenne igazi film, de ennek azért kicsi  valószínűsége, mert a valósághoz viszonyítva a Naruto világa eléggé varázslatos, tehát sok benne az olyan jelenet, amiket élethűen emberekkel nem lehet visszaadni. Meg lehetne csinálni, de nagyon sok idő és tudás kell hozzá, valamint hozzáértő, ambíciózus, türelmes és kitartó készítők.
Valamint, mivel ez egy anime, nem létező karakterekkel, talán ezért is olyan nehéz hasonló színészeket találni a való életből. Sokan mondogatják mindig, hogy "ez csak mese, kitaláció, nem valóság...". Akkor ne is várjuk el, hogy a 'mesebeli' karakterek hirtelen megelevenedjenek egy igazi élőszereplős filmben..  smirksweat

Ha sikerülne egy minőségi filmet csinálni, az már tényleg nagyon a fantasy kategóriába tartozna. A Kyuubit meg megcsinálnák számítógéppel, 3D-sre (mint a Shippuuden Movie 1-ben a cseréphadsereget. Mosolyog) És az összes többi támadás (Rasengan/Chidori/Raikiri...)

Még egy dolog: az a bizonyos Naruto film, amiről már azt híresztelte valaki, hogy már van 3 éve, az szerintem valamelyik Naruto Movie, azaz mozifilm akar lenni, csak másképp lett értelmezve a 'film' része. Mosolyog Nem okoskodni akartam, csak én szerintem...
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #174 Dátum: 09 júl 14, 13:50:13 »

Hát nem tudom.  >.<# kezdek azon gondolkodni hogy ez az egész egy nagy átverés... nézegettem közeli képeket Narutoról... könyörgöm. Nem azért, de a cipő és a lábszárára tekert vacak... valamint a lábán lévő géz megrajzolva oO... azért ekkora hibát már nem követhettek volna el. (mondjuk az alap hiba hogy megfordult a fejükben az, h megalkotják ezt... -_-"")
itt a kép: http://ameblo.jp/usj-official/image-10265742462-10184630685.html

Ez egy Cosplay majmok ikszdé
Temari-san: A 3 éves Naruto fimről én is ezt mondtam ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #175 Dátum: 09 aug 04, 10:47:59 »

Nem tudom, a technikai rész egyszerű lenne, mármint alapokat nézve, hisz a számítógépes CGi grafika nagyon jók Nevet
Gondoljatok csak bele a Beowulfba, vagy a Transformers 2-be Nevet
Naplózva

Kageko
Akadémiai tanár
*

« Válasz #176 Dátum: 09 aug 04, 10:51:05 »

Hát sztem Naruto élő szereplős filmre még várni kell  + ha lessz is az Amcsik fognak inkább csinálni (remélem)...csak nehogy az legyen ami a Dragon Ball-ból lett... Gondolkozik
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #177 Dátum: 09 aug 04, 11:07:17 »

Hm.. Cowboy Bepopot is ők csinálják és jó kis szereplőgárdát raktak össze.....
Bár elképzelem, hogy Keanuu Reeves = Kakashi ikszdé
Naplózva

Saleen S281
Chuunin
*

...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--

« Válasz #178 Dátum: 09 aug 05, 13:10:06 »

vagy  Ben Affleck mint Iruka sensei és Danny DeVito mint 3. Hokage Nevet
Naplózva
Chizu-chan
Újonc
*

« Válasz #179 Dátum: 09 aug 05, 18:54:44 »

Én biztos megnézném^^ Mondjuk nekem a Dragonball film is tetszett, mert az animét enyhén szólva utálom...így semmi kivetni valóm nem volt a filmmel,, sőt megmerem kockáztatni, hogy jobb volt XP Na de a lényeg, hogy Sasukét ugylehetne visszaadni filmbe, ha digitálisan megteremtik, mert olyan szépre nem hinném hogy bárki jó volna XDD *"enyhe" Sasuke fanatikuizmus* (Vagy hogy kell írni ikszdé)
Naplózva

"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat.
Sasuke:- HAH?!
Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened!
Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?!
Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins