24 nov 25, 18:42:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 77057 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Pein95
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #150 Dátum: 09 jún 24, 19:16:04 »

Beszéltem a japán barátommal. Azt mondta, már 3 éve van Naruto filmben  Ohh My God
Ti ezt tudtátok?

Téénnyyleeg?! Ohh My God Nahát ezt nem is tudtam és pontosan ez a különös azért kellet volna már hallani róla vagy lehet hogy nem  mozi film volt oszt gondolom nem jutott el minden hová. De nem lehet hogy csak ugratott téged?
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 24, 19:17:40 írta Pein95 » Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #151 Dátum: 09 jún 24, 19:19:49 »

Különös én tudtam róla! Sőt Van 3 sima Naruto és már a 3. Shippu film készül! Ember! A haverod valszeg erre gondolt.

Ha lenne Naruto Live Action, egy szó: Borzalmas Lenne! Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #152 Dátum: 09 jún 24, 21:17:35 »

Vicces ez a Live Action cucc. A Bleach színpadi előadásához is csináltak egy ilyen kis szösszenetet. (Elég poénul nézett ki ikszdé) Nyilván a Narutóból is akarnak valami ilyesmit.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #153 Dátum: 09 jún 25, 09:22:39 »

Michael: nem küldött linket. Én kérdeztem meg tőle, hogy tudott-e arról, hogy van Naruto-film? azt felelte, 3 éve van...
Pein95: miért ugratna engem a barátom?  Nyelvesít Ha ő Japánban él, elég sok infót szerezhet ott. Szokott nekem ajánlani egy-egy jó japán filmet / sorozatot. Klipeket is szokott küldeni.

Az, hogy Live Actiont akarnak a Narutóból és az színpadi előadás, az nehéz lehet effektek nélkül  Nevet Ez olyan, mint amikor a kamaszok utánozzák a rasenganozást, Son Goku technikáját meg egyéb híres animés mozdulatokat.
Naplózva
Saku-csan
Újonc
*

« Válasz #154 Dátum: 09 jún 30, 13:16:37 »

Lehet én vagyok megbuggyanva, de nem akarok hinni a szememnek! *-* O_O Még midig egy kisebb sokk hatása alat vagyok!

Szerintem ezzel a témával most már komolyan gondolkodhattuk.... Találtam pár igen érdekes dolgot, és ami azt illeti nem is olyan rossz. Csak az a baj, hogy a felét se értem igazán. :S

Linkek:

Videó: http://www.usj.co.jp/wondertv/popup.html?movieid=47
Oldal: http://www.usj.co.jp/event/naruto2009/index.html

A címe Naruto Shippuuden Premier Show'09

Youtube trailer: http://www.youtube.com/watch?v=oPg1_3HGz-E

Sorry, ha ezt már valaki belinkelte! ^^ Akkor, mentségemre szolgáljon, hogy nem néztem körül.  >.<#
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #155 Dátum: 09 jún 30, 13:24:14 »

Naruto nem néz ki jól. Rajta kívül nekem még sakura furcsa, de Chouji nagyon el van találva Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Saku-csan
Újonc
*

« Válasz #156 Dátum: 09 jún 30, 13:32:32 »

nekem még Sasu tetszik, olyan Sasukes... Am de mi ez? Ez egy sorozat lesz vagy mi? :S Mert van két dátum az oldalon; 2009.07.18. - 08.31.

O_o Nekem már csak az mozgatja a fantáziámat, hogy hogyan tudnánk ezt megszerezni, és feliratozni, stb.stb.

Nekem még Sai furcsa. ikszdé Olyan nem ő. ikszdé
Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #157 Dátum: 09 jún 30, 14:15:07 »

Ez még nem volt, a többi már igen. Hát sajnos ez a szörnyűség egyre igazabbnak tűnik.  Nevet Én nagyon remélem, hogy nem akarnak vmi gagyi Power Rangers szintű sorozatot kreálni a Narutoból... Az nagyon durva lenne...
Én egyik szereplőt se látom eltaláltnak... Naruto különösen gáz azokkal a totál gagyin odafirkantott csíkokkal...
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #158 Dátum: 09 jún 30, 14:33:32 »

Pff blőő Lehánylak ez olyan gagyi hogy ehez képest a Power Rangers egy oscar díjas alkotás, persze tudom hogy még nem láttuk a teljest de ezekből a teaser-ekből vagy trailerekből már ki lehet következtetni sztem hogy valami irrtó béna lesz, ezt nem is Power Rangershöz hasonlítanám inkább egy teletabihoz na ahoz színvonalhoz tökéletesen passzol, szereplők közül talán Sóskát sikerült elcsípniük a többieknél pedig a "kit érdekel hogy néz ki" stílust alkalmazták, de mint mondtam egy paródiának bőven jó lesz.
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #159 Dátum: 09 jún 30, 14:58:11 »

az a videó olyan mint ha szinpadon játszódna , nem?
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #160 Dátum: 09 jún 30, 21:15:40 »

Ez a Live Action eddig LOL-nak tűnik. Bár ha belegondolok ez a Bleach Live Action szösszenetéhez hasonlítható. Öltözékek jók, csak a szereplők nagyon nem X'D. Narutót kék szem nélkül nem tudom elképzelni. Mosolyog Meg ezek a vastag csíkok X'D. Szerintem ez valami sorozat only lesz és egy sztoritól független történetet fog elmesélni... már ha ezt tényleg meg akarják csinálni. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Saleen S281
Chuunin
*

...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--

« Válasz #161 Dátum: 09 jún 30, 23:26:44 »

ez egyszerűen übergagyi.
ha ezt tényleg ilyenre tervezik akkor inkább ne is csinálják meg.
bakker nem csodálom hogy japánban úgy virágzik az anime és a manga mert az élőszereplös filmekhez mondjuk úgy hogy még azokhoz lelkes amatőrők.
szerintem egy rajzfilmet úgy lehet a legjobban leamortizálni a készül belőle egy nagyon nagyon gagyi élősereplős film.
Naplózva
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #162 Dátum: 09 júl 01, 00:23:44 »

Ha belegondolunk, lehetetlen. Először is: Nincs olyan ember aki 20 méter zuhanás után talpra érkezik. Másodszor: Nincs olyan ember akiben a Kyuubi benne lenne. Harmadszor: Olyan ember sincs, aki túléli azt, hogy 78-szor a falhoz csapkodják, és mégis feláll. Még csak olyan ember sincs aki lábbal mászik fára, sétál a vizen...stb.
De a lényeg: Ezt mind számítógéppel meg lehet csinálni. Csak hasonló szereplőket nem hiszem, hogy találnának.
 bye bye
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #163 Dátum: 09 júl 01, 20:00:48 »

A YouTube-on nem,rég találtam egy videót, amiben a készítő saját ízlése szerint összeállított egy szereplőlistát, hogy ha lenne Naruto rendes filmben, akkor kikkel lehetne eljátszani a karaktereket.
Szerintem jópár helyen telibetalált, de néhol... Szomorú

http://www.youtube.com/watch?v=GtDO5BOedqU - 1. videó - fiúk
http://www.youtube.com/watch?v=ncJeYz0xpT0 - 2. videó - lányok
http://www.youtube.com/watch?v=G1f7vZU8fdk - 3. videó - ellenségek
Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #164 Dátum: 09 júl 02, 12:49:05 »

Végig néztem őket, szerintem van egy-két egész jó, de vannak nagyon gázosak is.
A fiúknál nekem Hayden Christensen mint Shippus Gaara és Harrison Ford, mint Jiraiya jöttek be. Mondjuk főleg azért, mert jó pasik.  Pirul A többiek igazából nem voltak nagy számok.
A lányok szerintem annyira nem voltak jók. Esetleg Ino és Tsunade. Hinata pl. elég necces volt.
Az ellenségeknél Haku volt jó. Itachi nagyon gázos volt. Na de a legdurvább Orlando Bloom mint Hidan és Rupert Grint mint Pein! WTF??! Ez nagyon kiütött...  Ohh My God
Orochimaru az szódával elment.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins