24 nov 25, 19:25:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 77099 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
kankurou0124
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #90 Dátum: 09 jan 10, 11:25:49 »

Szerény véleményem szerint, a Naruto, vagy Naruto Shippuden film megvalósthatatlan lenne...
Végülis a számítógépeknek nem gond, de ha lenne olyan, akkor egy csomó számítógépes lenne, és akkor már inkább az anime (nyilván). Nevet
De példáúl a Dragon Ball, és a Death Note megfilmesítés is tök jó lett... bow
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 11:28:47 írta kankurou0124 » Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #91 Dátum: 09 jan 10, 11:57:10 »

Idézet
Nem idősek ők ahhoz egy kicsit, hogy 13-16 éves fiatalokat alakítsanak? Nevet
Tudom, hogy a smink és a maszkok csodákra képesek, de ebbe már egy maszk is belesántulna. ikszdé

Persze tudom csak egy nagyon rossz poén volt.
Egyébbként amit elötte írtam az viszont komoly és kicsit még bővebben:
1. Kishinek ott kell lennie a film készítésekor hiszen ő tudná a legeslegtöbbet kihozni a filmből (talán rendezne is de nem hiszem).
2. A jutsukat meg lehetne csinálni a taijutsut akár igazi küzdelmek is talán jól visszaadnák. A gen- és ninjutsukat meg valóban animációval lehetne a legjobban megkreálni.

Az egész persze pénz kérdése (miért is ne lenne más sajnos) viszont komoly háttérrel bármi lehetséges.
A szerepeket nem bíznám híres színészekre inkább névtelen feltörekvő fiatalokra akikben még a színjátszás szeretete él sem mint a pénzhajhászás.
DE a legnagyobb hátrány az az elvárás hiszen mi rajongók csak is egy nagy korszakalkótó filmet tudnánk csak elfogadni ami akár az egész filmes szakmát forradalmasíthatja!
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #92 Dátum: 09 jan 10, 12:23:21 »

Igen, de amint valós környezetbe helyeznék az egészet, az veszik el, amitől így mesekörnyezetben mégis hihető marad az egész...ergo látnánk,hogy na ezt nemá, meg stb.
Lehet, hogy a Naruto fanok még élveznék is, de gondoljatok bele pár millió Narutoi fanért (mert lássuk be, nyugaton még mindig elég kevesen vannak) nem hiszem, hogy bevállalnák, egyszerűen nem éri meg filmipari szempontból...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #93 Dátum: 09 jan 10, 12:56:17 »

Hát szerintem túl sok pénzt kéne belefekteni de egyszer majd talán...
Mondjuk örülnék neki de nem hinném...
Naplózva

memories last forever. <3
con
Jounin
*

« Válasz #94 Dátum: 09 jan 10, 13:01:51 »

Én is ritkával értek egyet hogy valós környezetbe próbálnák megcsinálni,de így tul képpen,már nem a normális narutot láthatnánk,és így már egészen más az egész!

Ezért is nem nagy sikerűek szentem álltalában az animéből megfilmesített dolgok,mert nagy részt ezek a történetek képzelt világban játszódnak,és egyszerűen nem lehet a való világgal azonosítani vagy keverni!
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #95 Dátum: 09 jan 16, 17:46:48 »

És egy képzelt világot nem lehet megkreálni?
Naplózva
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #96 Dátum: 09 jan 16, 23:07:44 »

Mint a régi ninjás japán-kínai filmek, csak látványosabb teknikával!
           Én csak repülős filmeknek neveztem őket!
Naplózva
Chizu-chan
Újonc
*

« Válasz #97 Dátum: 09 jan 26, 19:35:27 »

Szerintem marha jó lenne! De csak ha  Sasukét valami írtó helyes japán gyerek alakíttaná! XDDDD
Naplózva

"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat.
Sasuke:- HAH?!
Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened!
Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?!
Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
Hidan-kun
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

Hidan-kun

« Válasz #98 Dátum: 09 feb 03, 13:50:55 »

Hát ez több esélyes! A Death Note élőszereplős film elég jó lett szerintem de azért az Anime szintjét nem üti meg!
Lehet hogy a Naruto is így lenne ezzel! Bár kitudja:p
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 09 feb 03, 14:20:06 »

Hát de a death note a mi világunkban játszódik nagyrészt,de  a naruto az teljesen más,az még csak nem is hasonlít a miénkhez,szal az azért jóval bonyolultabb lenne!

« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 14:21:39 írta con » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #100 Dátum: 09 feb 03, 17:16:00 »

Dehogynem hasonlít.
Ha jobban megnézed, rengeteg japán motívum van benne. Egy nagyobb, régimódi japán faluban vagy kisvárosban simán le lehetne forgatni. Az a lényeg, hogy ne legyenek felhőkarcolók, meg túl modern dolgok (gépkocsik, telefon, lőfegyver, stb...). De manapság már a díszlettel és pár szg-es trükkel csodákra képesek (bár én mindig fenntartással kezelem az agyoneffektezett és számítógép-grafikázott filmeket, főleg, ha már első ránézésre ordít, hogy csak effekt... -.-).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hoszy
Gennin
*

-=![HoSzY]!=-

« Válasz #101 Dátum: 09 feb 11, 13:50:46 »

Ez Durva lenne Naruto filmben Neeem

én DB fan vaok ( JOBBAN NARUTO PERSZE Mosolyog ) DE akk is a DB is egy nagy  ...*** lett( a trailer meg a képek szrint )
DE A NARUTO  .....
meg tegyük fel h shippuden. akk a Peint ki jáccaná el ikszdé annyi pirszing 6 Szor ikszdé
meg a Békákat is csak trükkel lehetne meg csinni ikszdé meg ez az öti  Behalt halott
 Szal még egy  Jó animét / mangát rontanának le + pénzkidobás
ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 11, 21:05:40 írta hoszy » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #102 Dátum: 09 feb 14, 15:53:53 »

Nagy állatok miért okoznak gondot? Láttál már pl. egy Jurrasic Parkot vagy egy TF-et? És kamu mágneses piercinggel megvan oldva az ügy. Az árát szerintem egy hét alatt visszahozná... -.-
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #103 Dátum: 09 feb 15, 16:27:52 »

érdekes lenne az már biztos nagyon sok pénz kéne ahhoz hogy minöségi animáció legyen mert hát rossz animácioju rasengan az vicces lenne
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #104 Dátum: 09 feb 15, 19:31:56 »

Ehh.. Egy Rasenganhoz nem kell sok pénzes animáció Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins