24 nov 25, 17:42:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 76979 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Morimoto-kun
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 09 jan 01, 18:48:04 »

És amenyniben az amcsik csinálnak filmet 100%,hogy iylen csöpögős full happy endet csinálnának ami engme már kikészít....
Naplózva
sisah
Újonc
*

« Válasz #76 Dátum: 09 jan 01, 19:49:44 »

Szerintem nem lenne rossz, de ha bukás lenne kint valahol, biztos nem hoznák be csak a kedvünkért... Nevet
Amúgy ezt a cosplayes dolgot én nem nagyon értettem, pl. hogy ha egy cosplay nemtud szinészkedni akkor hiába kiköpött olyan mint ahogy az megvan "írva" Nevet
de biztos megnézném:))
Naplózva

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

My butterfly is immortal... Nyelvesít
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #77 Dátum: 09 jan 01, 20:26:55 »

És amenyniben az amcsik csinálnak filmet 100%,hogy iylen csöpögős full happy endet csinálnának ami engme már kikészít....

És persze a végén a főhős meg a csaj mindig smaciznak... Brad Pitt Naruto szerepében Angelina Jolie mint Sakura, és meg is van oldva, amcsiban kasszasikerxD
Naplózva
SALVO
Gennin
*

(YOU'LL GET PWNED!!)

« Válasz #78 Dátum: 09 jan 02, 09:53:33 »

Hát nemtudom, nekem nem valószínű, hogy bejönne valszeg ugyanaz lenne a problémám mint a Death Note filmel, hogy én az animék karaktereit nem ázsiai embereknek képzelem el. Mondjuk elég ritka is, hogy úgy néznének ki, maximum az öregek.
Nem azt mondom, hogy brad pitt meg egyebek játszák őket ha esetleg lenne film de egy 150 centis szőke japán srácot nem igen tudnék elképzelni narutonak.  Neeem

(ebben semmi rassziszmus nincs, csak én így gondolom.)  bye bye
Naplózva

RAWR!!
Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön. Mosolyog
csomolungma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #79 Dátum: 09 jan 03, 13:38:02 »

Úgy egyáltalán, hol találnak szőke japánt? Mert barnára még festhető a fekete haj, de szőkére lehetetlen. Nameg Sakura rózsaszín haja is jelentene némi kihívást  Nevet
Meg a jutsukat pl hogy csinálnák meg? - első példa ami eszembe jutott, sexy no jutsu; vagy az idézéseket...
Perszepersze, azért ha M.o.-n is levetítenék énis mennék megnézni/letölteném már csak kíváncsiságból is. De nem hiszem hogy valami hatalmas kasszasiker lenne belőle Neeem
Naplózva

Átlag három másodpercig tart amíg ezt az aláírást elolvasod.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #80 Dátum: 09 jan 03, 14:12:25 »

Én nem ragaszkodnék a japán szíbészekhez, meg a felálló hajhoz sem csaka jó effektekhez és a történethű sztorihoz.
Naplózva

winyo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #81 Dátum: 09 jan 03, 16:00:36 »

szerintem az animének az a lényege hogy rajzolt és így jön át a fíling, szal a filmnek  kb értelme sincs
Naplózva

BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #82 Dátum: 09 jan 06, 17:14:55 »

Naa Ohh My God Azért az amerikaiak is csinálnak jó filmeket  Pontosan Nem véletlenül van Hálívúd Amerikában Nevet
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #83 Dátum: 09 jan 06, 22:10:32 »

Milyen lenne? Egy hatalmas fail lenne...amiért a DB film is fail lesz. Egyszerűen kételenség visszaadni a legtöbb anime hangulatát, képi világát és még azt  asok mindent, amiből összeáll. Arról nem is beszélve, hogy filmtechnikailag sem lehetne élvezhetően megcsinálni...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #84 Dátum: 09 jan 07, 20:14:26 »

Szerintem a shippuudenes film nem lenne rossz, de mivel a Naruto egy baromi hosszú szappanopera / manga, így nem tudom elképzelni, hogy valósítanák meg filmben  >.<#
És szerintem szörnyen nehéz lenne olyan karaktereket találni, aki nagyon hasonlítanának a szereplőkre. Pl. Irukát nem fiú, hanem lány alakítaná, mert erre megfelelne... eddig a cosplayes lányok mindig Irukának öltöztek be, mert olyan lányos arca van és a haja így jól áll. Legalábbis ezt gondolom, mert nem tudtam kitalálni...  smirksweat
Jiraiyát meg ki alakítsa?  Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #85 Dátum: 09 jan 07, 20:48:45 »

Természetesen kétféle lehet. Egyszer lehet olyan aminek nagyobb a valoszinüsége sajnos, mégpedig "fail, ahogyan ritkus mondja" mivel megvalosithato a film könnyen de az animenek megfelelö szinvonalhoz valo kerettel csupan nehany studio rendelkezik és ezek a studiok oan rendezökkel rendelkeznek akiknak sajat ötleteikböl születik film. Vagy lehet egy remekmü ha kikapnak, 1 jo studiot onnan a legjobb rendezöt, és megfelelö szinészcsapat, példaul ha hmm nem is tudom Q. Tarantino rendezné akkor biztos hogy nem a megszokott narutot latnank a képernyön hanem valami ujat, de mégis valami jobbat. Na meg most a szinészek, ehez kéne hmm körülbelül 30 oan kivalo szinész mint Tarantino szinészcsapata, plusz legyenek harcmüvészek mint Jet Li, vagy viccesebb kiadása Jackie Chan. Meg most gondoljatok bele ki az a 14 éves szinész aki eljatszaniugy narutot h megveri a 20-30 éves izom csavokat Nevet. A naruto az inkab a gyerekmese kategoria még nekem. Szal ebböl azé ne leen film na. Inkabb valami masbol, nem tom mondjuk Soul Eater ikszdé..
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Miroku
Vendég
« Válasz #86 Dátum: 09 jan 07, 21:25:46 »

Hát én is elégé elképzelhetetlenek tartom hogy a narutot meg filmesítsék ,lenne pár jelenet ami elég érdekesen nézne ki Nagyon sok számítógépes effekttett kéne használni
Szóval szerintem totál bukás lenne az egész, naruto mangában \ animeben jó , élő szereplős filmböl nem kérek
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #87 Dátum: 09 jan 09, 22:25:51 »

Ha megcsinálnák filmben akkor azt úgy tedjék meg hogy ott legyen Kishi és amit ő mond azt csinálják meg tehát neki kéne rendezni hiszen ő tudná a legeslegtöbbet kihózni így a filmből. Amúgy én is úgy érzem hogy 99% hogy bukta lenne a film.

Ja és a szerepek! Hát az kicsit nehéz. Mondjuk Choji lehetne Bud Spencer, Naruto-Terence Hill és Sasuke Tom Cruise
Sakura Gwyneth Paltrow, Guy Jim Carey (ezerarcú).... és így tovább

Na ez tényleg rossz vicc lenne ezért remélem így nem rontanák el!!! 
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #88 Dátum: 09 jan 09, 22:34:48 »

... Mondjuk Choji lehetne Bud Spencer, Naruto-Terence Hill ...

Nem idősek ők ahhoz egy kicsit, hogy 13-16 éves fiatalokat alakítsanak? Nevet
Tudom, hogy a smink és a maszkok csodákra képesek, de ebbe már egy maszk is belesántulna. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #89 Dátum: 09 jan 09, 23:22:10 »

Ez jogos...Bud Spencer asszem 70éves...XDDDDDDDDDDDDD
És nincs annyi ygerekszínész h eljátszákk őket amerikában :"D
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins