|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 aug 17, 12:09:17 » |
|
szerintem érdemesebb lenne egy 3D-s animációs filmbe megcsinálni mint , teszem azt az uzumaki chronicles bejátszásaiban.... jobban megérné sz.tem mellékesen ez brutális : http://www.youtube.com/watch?v=oPg1_3HGz-E
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 aug 17, 19:41:45 » |
|
Te jó Ég. Ezt nem bírom, olyan borzalmas Én már az ilyen cosplayeken is nagyot nézek (O.o) Hát, ha még filmet csinálnának belőle... Ha megcsinálnák, megnézném, de csak hogy szörnyülködhessek, milyen béna lett...
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
thendo-san
Újonc
Nem elérhető
A Lány - Zero-fangörl
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 aug 18, 16:38:00 » |
|
Jesszus ez a videó elég vicces lett hát nem tudom, így azért elég érdekesen nézne ki a film...
|
|
|
Naplózva
|
A világnak több szerény zsenire van szüksége... olyan kevesen maradtunk...
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 aug 18, 20:21:26 » |
|
ez valami show lesz ,valami disney land szerűségben ( csak ez japán )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 aug 18, 20:25:11 » |
|
jah, hát olyanok inkább ilyen con-okon szoktak lenni, nem? Mint a cosplay. Bár én nem igazán tudom. Nem sűrűn járok ilyenekre.
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
thendo-san
Újonc
Nem elérhető
A Lány - Zero-fangörl
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 aug 19, 16:46:28 » |
|
Ijesztő is lenne, ha ilyen lenne a film bár Shikamaru még egészen tűrhetően néz ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 aug 20, 13:24:07 » |
|
szerintem akkor is jobban megérni 3D-be mint hogy azt nézni ahogy a színészek bénáznak http://www.youtube.com/watch?v=I8JNtgP-9nA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 aug 20, 15:24:23 » |
|
ez minek az elején volt? mi is az az uzumaki chronicles? (bocs ha OFF)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 aug 21, 11:54:48 » |
|
egy ps2-es játék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 aug 21, 18:17:15 » |
|
Épp akartam mondani, hogy olyan, mint egy pc játék. ezek szerint ps2. nekem mindegy. Röviden(hogy a témához függjön) : Naruto filmben emberek által eljátszva nem működne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
thendo-san
Újonc
Nem elérhető
A Lány - Zero-fangörl
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 aug 21, 19:57:05 » |
|
Én akkoris kitartok amellett, hogy nem lehetetlen megcsinálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 aug 21, 20:00:05 » |
|
Nem lehetetlen, nagyon is lehetséges, csak szonte biztos h bukásra van ítélve am köszi a válaszokat a kérdésemre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 aug 30, 12:08:42 » |
|
Sőt, ha a www.naruto-kun.hu -n már néztétek a japán szinkronhangokat, akkor ők azért lépten nyomon elég nagy hasonlóságot mutatnak a karaktereikkel. Ők is eljátszhatnák. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|