MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 aug 10, 21:23:46 » |
|
hát van bene valami holott nem anyira megvalosithatalan , mert pl chidori, sharingan... ezeket meglehet csinálni photoshopal ha jol tudom ,szal az ilyen dolgok meg oldhatoak, + nem muzsály pamela, hiszen van kisebb párna , papírzsepi , stb szal meglehet azt is oldani melesleg szerintem nem is olyan rossz ötlet ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 22:10:50 írta MarthinuS »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 aug 10, 22:01:56 » |
|
Zsír lenne a sok kis emo pattogna szászke kun szerepére xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 aug 10, 22:11:24 » |
|
háát van bene valami, de akkor az már ien fun with naruto movie lene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
thendo-san
Újonc
Nem elérhető
A Lány - Zero-fangörl
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 aug 10, 22:24:41 » |
|
Photoshopnál azért vannak modernebb technikák sztem... De azt a szereplőválogatást azért tényleg megnézném, amiben Szászke szerepére jelentkeznek
|
|
|
Naplózva
|
A világnak több szerény zsenire van szüksége... olyan kevesen maradtunk...
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 aug 11, 21:15:53 » |
|
Photoshopnál azért vannak modernebb technikák sztem... ... Nem erről van szó. A PS egyszerűen nem filmes különleges effekt készítésre való. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 aug 11, 22:23:06 » |
|
jo okés de most csak az jutot az eszembe különbensem vagyok 1 nagy videó és képszerkeztő ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 aug 12, 06:57:26 » |
|
Végülis lehet jót kihozni belőle. Példának okáért lássátok: Basilisk (anime) = Shinobi (film) hát mondjuk igaz mindkettőnek a novella volt a forrása, de szóval meg lehet óldani, meg abban a filmben is kb ilyen Naruto féle jutsuk voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 aug 12, 10:02:42 » |
|
Nem várnék világ megváltást és Oscart értexDD... sőt igazából azon csodálkoznék ha lemenne a moziban és nem szakítanák félbne hogy mi ez a sz*rxDD.
Ha jól értesült vagyok akkor nem sokára DB-t nézhetsz filmben útána többet tudok róla mondanixDD. Láttam egy előzetes képet amin gokunak még csak nem is áll fel a haja sima rövid fekete hajú alany leszxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 aug 12, 12:41:30 » |
|
Hát anyival egyszerübb dolguk lenne, mint a DB-nél, hogy nem kell a stávnak kitanúlnia a borbély szakmát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 aug 12, 13:42:12 » |
|
hátő sztem nekem nem tetszene mert nemis nagyon szeretem ezeket az agyon gépekkel csinált filmeket amkbe ijen lehetetlen dolgok vannak szoval a jutsuknál ééérdekes lenne sztem..meg baromineheen tudnák megoldani....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 aug 12, 14:35:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 aug 12, 14:45:36 » |
|
Hát az hogy nagyon nehezen csinálnák meg az legyen a készítők baja .Szerintem valahogy meg lehetne csinálni,de akkor legyenek igényesek is.Bár talán ha belegondolunk akkor ez a világ egyik legnépszerűbb anime-ja talán sokat adnának rá...De nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 aug 13, 10:17:00 » |
|
A Dragon Ball bol is lesz film hátha lesz a narutobol is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
thendo-san
Újonc
Nem elérhető
A Lány - Zero-fangörl
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 aug 13, 22:54:51 » |
|
Szerintem érdemes lenne megcsinálni már csak "próbaképpen" is ( tudom ez durván hangzik ), mert tuti hogy többmillióan néznék meg még akkoris, ha azt mondanák rá, hogy rossz... meg attól a népszerűsége nem nagyon csökkenne
|
|
|
Naplózva
|
A világnak több szerény zsenire van szüksége... olyan kevesen maradtunk...
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 aug 14, 00:24:53 » |
|
Bevétel lenne,már csak a kíváncsiskodók miatt is. Sok moziban vetítenék,eladnák amcsiknak,azok is vetítenék.. Ha már van egy jó alapsztori,ami nagyon népszerű,azt eltudod adni,minőségtől függetlenül..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|