24 nov 23, 23:01:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Senjutsu - Remete forma  (Megtekintve 64622 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #60 Dátum: 08 aug 30, 21:32:59 »

No meg Fukasaku-sama látja a természeti energiát, amit mi nem, szóval ő pontosan látja azt is, hogy Naruto mekkora erőket képes megmozatni. Narutonak pedig valószínűleg alapból több chakrája van még  Jiraiyanal is, mert ebben még a rókától függetlenül is ő a legjobb. (Talán csak Kisamenak van annyi mint neki.)  A senjutsu pedig úgy működik, hogy a természeti energiákat egyensúlyba kell hozni a testi és a szellemi energiákkal. Ha nem tévedek, és Narutonak tényleg több chakrája van mint Jiraiyanak, akkor több természeti energiát is kell felhasználnia a senjutsu használatához, vagyis még több chakrája lesz. Talán ezt is látja Fukasaku.
Kicsit OFF, de szívesen megnézném amint Naruto Konhába való visszatérése alkalmából fapapucsban és békaidéző tekerccsel a hátán előadja a remete táncot, Sakura pedig lecsapja őt a közepén. Lehetőleg Hinata is legyen ott. Kíváncsi vagyok mit reagálna rá. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 21:33:48 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
jocoo
Chuunin
*

« Válasz #61 Dátum: 08 aug 31, 01:46:36 »

xD
Je Narutooo bácsi mutat végre valamit:D
Jo jo nagyon jó már várom hogy villogjon a senjutsuval konohában:D
Amugy akkor ha minden igaz akkor Tsunadénél is erösebb lesz igy szóval nagyobbat tud majd ütni meg minden nem?
Kivancsi vok a ilyen ütemben halad Naruto akkor valami technikát is elsajátit remélem jólenne pl azt a béka torok genyó hehe már várom h harcoljon végre
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #62 Dátum: 08 okt 24, 15:23:01 »

De  milyen durva lenne már a senjutsuval feltápolt ideges Sakura xD Ördögi Ördögi Narutonak annyi lenne xD
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #63 Dátum: 08 okt 24, 21:21:53 »

Szerintem Sakura nem tudná elsajátitani ( nagy chakra kapacitásu shinobik tudják csak megtanulni ha sikerül egyátalán nekik is Sakurának meg inkább kevés van csak nagyon jól használja) de ha igen akkor ütési erőben nem lenne nála jobb az tuti.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #64 Dátum: 08 dec 27, 18:40:39 »

szerintem a senjutsuval csak akkor fog érni valamit ha megtanul jopár technikát. Jah és fuuton technikákba is bele kéne húzni. Ha belegondoltok Naruto eléggé le van maradva Sasukehoz képest a jutsuk számát tekintve. Pláne ha beleszámítjuk hogy a rasenshurikent nem is nagyon használhatja. Amúgy ilyenkor vetődik fel a kérdés: Naruto mit csinált 2 és fél évig amíg Jiraiyaval volt? Szomorú Gondolkozik
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #65 Dátum: 08 dec 27, 19:09:06 »

Hát ez kicsit OFF de naruto azért nem tanult"semmit",mialatt jiraiya-val volt,mivel ez a történet naruto ról szól,és kishimotó nem a hátunk mögöt akarta megtanitattni minden technikával,hanem a szemünk előt ezért van úgy ahogy!

Am meg gondoljátok,hogy csak a senin módot tanulta meg naruto mialatt edzett?

Mert szentem biztos hogy megtanult egy-kettő használhatót pl mikor láttuk hogy hegyeket vagdosott szét,arról meg nem is beszélve,hogy igazából mit láttunk naruto edzése alatt?

Azt hogy naruto hogy tanulja meg a senin módot,de hogy mik a velejárói,erő szempontjából csak annyit hogy feltud emelni óriási köveket,semmi fáradozás nélkül,meg hogy ha leesik "pár" méterről nem fáj neki,és ezek csak ízelítők!

Akkor mi lesz ha meglátjuk a teljes erejét senin formában,kitudja hogy mikre lesz képes!

Meg most hogy sasukének mennyi jutsuja van nem jelent semmit,gondoljunk bele a hachibi ellen,sasuke nem egyszer került padlóra pár kardal a testében!
Vagy deidara ellen épp hogy megúszta,pedig az ő eleme verte deidaráét!

Szerintem a harcot nem lehet meghatározni pár tényezőből,mint pl hány jutsuja van valakinek,vagy az eleme veri e az ellenfeléét!

(Meg am miért mondtam ellent magamnak?Nem kötekedésből,csak én nemtom megállapítani! Pojén >.<#
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 28, 02:07:58 írta con » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #66 Dátum: 08 dec 27, 20:57:35 »

most kicsit ellent mondtál magadnak, de végülis mindegy Mosolyog
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #67 Dátum: 08 dec 27, 23:37:54 »

Na jó, lehet hogy "előttünk" kell megtanulnia a technikákat, de amikor a Shippuden elkezdődött akkor minden úgy lett beharangozva hogy majd Naruto milyen új megtanult technikákat muta be, holott csak az Óriás Rasengant láttuk. De mindegy, majd meglássuk hogy alakul a sztori.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #68 Dátum: 08 dec 28, 01:53:44 »

Azért tranult ezt azt. Például a sennin stílusu taijutsu alapjait. Például a manőverezést a levegőben, ami persze az ő árnyékklűn teknikájhára épült, és akkor még nem tudtuk mi az. Ennek a magasabvb szintó változata a késöbbi "repülése". SOkat fejlődött a chakra irányító képessége, és Jiraiyának nyilván volt azér téppen elég dolga, amíg Naruto vele volt (nem, nem csak arra gonmdolok)., és nyílván más területeken is fejlődütt.
JA, a két év alatt Naruto, kifejlesztett egy új, szuper oirike no jutrsut is.
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #69 Dátum: 08 dec 30, 16:28:36 »

Végre láttunk egy kis ízelítőt naruto senjutsujából Nevet
Hát gyorsabb lett egy biztos, és azért erősödött is, a rasengant valószínűleg összekeverte a senjutsuval. (Remélem tanult legalább 1 új technikát, dehát szerintem ez lehetetlen...)
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #70 Dátum: 08 dec 31, 09:52:35 »

OFF: Szerintem valamien rasengan manipuláció, azt meg én már nem tartom új technikának, mert mindig csak a rasengan...
On: Hát igen, valószínűleg harc közbe látjuk majd, hogy hogyan oldotta meg a remeteforma fenntartását 5 perc után, én nem lennék biztos benne hogy klónokkal. De majd meglátjuk ...

Moderátor:
Nem dupla hsz, csak töröltem közüle.
Chakra
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 31, 16:32:38 írta Chakra » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #71 Dátum: 08 dec 31, 16:34:15 »

Az is lehet, hogy Gamabunta gyomrában ott csücsül pár(száz ikszdé) Kage Bunshin és mindegyik gyűjti a természeti energiákat. Ha Naruto kezd kifogyni, akkor megszüntet egy klónt és már jön is a természeti energia. ^^ (<-- Feltéve, hogy átadható a cucc...)
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 31, 16:34:48 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 09 jan 04, 14:26:09 »

Biztos hogy klónokkal gyűjti a term. energiákat!! Keressetek vissza: A béka azt mondja, hogy ez olyan mint egyszerre jobbra és balra nézne az ember... Amikor a rasenshurikent tanulta naruto, akkor is ez a szöveg tűnt fel és klónokkal oldotta meg naruto a problémát!!! Szóval semmi kétség afelől, hogy............
Naplózva
Sunci
Újonc
*

« Válasz #73 Dátum: 09 jan 05, 10:47:26 »

igen sztem is klónokkal oldatta meg

Spoiler!

Egy angol spoilerben olvastam hogy naruto vmilyen tűz jutsut tanult meg aminek én momentán nem nagyon hiszek, meglátjuk mit hoz a péntek:D
Naplózva

Az életem egy film aminek nem ismerem a végét és a témáját sem értem.
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #74 Dátum: 09 jan 14, 18:20:38 »

Hogy lehetséges-e hogy-ha megszüntet egy klónt akkor a benne felgyülemlett természeti energiát tudja -e hasznosítani a valódi teste? Szerintem igen! Gondoljatok bele Mikor Naruto mondta, hogy klónokkal felgyorsítja az edzést akkor montda, neki Fukatsu, hogy ez nagyon veszélyes, hisz ha 1 klón is teljesen átalakul akkor neki meszeltek. Szóval már akkor meg volt válaszolva a kérdés. De szerintem ez túl unalmas megoldás lenne, mert mindig klónok?
Jó, hogy neki ez a specialitása de attól szerintem nem kéne csak ezt használnia. (pedig biztos, hogy így lesz megoldva, mármint szerintem) De akár, hogy is  de tuti, hogy megoldotta a problémát.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins