Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 aug 24, 13:09:39 » |
|
Szerintem viszont nem lesz fölösleges ha elsajátítja, főleg Pein ellen lehet esélye ha elsajátítja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 aug 29, 16:40:10 » |
|
Hol találom ezeket a részeket a mangában, mert mindent elolvastam és nagyon kíváncsi vagyok rá.
amúgy szerintem ha sikeülr neki a senjutsu akkor nem lesz ellen fele aki legyőzné, és Pein elleni harcb is jól fog jönni az az erő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 aug 29, 16:42:58 » |
|
éééés igen!!! elsajátitotta!!!és alig van rajta csa pár ragya...ott emelgeti a szobrokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 aug 29, 18:02:26 » |
|
hát igen... igy már eléggé afelé megy hogy az egyik leg erősebb shinobi legyen...de még nem sajátitotta el rendesen, de jobban mint jiraya valaha is tudta.. és ez csak az eleje az edzésnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 aug 29, 18:08:57 » |
|
Méltó ellenfele lesz Peinnek az biztos! sőt teljesül az álma és még Sasukéhez is felér, ha nem tovább!
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 aug 29, 18:37:56 » |
|
azért azért azt várjuk meg hogy milyen jutsukat tud még elsajátitani, mint pl: remete forma meg ilyesmik:) etől függ hogy hogy tud szerepelni pein ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 aug 29, 18:41:58 » |
|
OFF: Ráadásul Pein ellen nem sokra megy a hagyományos ninjutsukkal mert a kövér, az ugye beszívja... ON: lehet h Fukasaku olyan jutsut fog neki tanítani ami kifejezetten Pein ellen lett kitalálva érdemes lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 aug 29, 18:58:52 » |
|
FÉLIG OFF: érdemesnek mindenképpen az lenne, de nem tuti hogy van ilyen és nem is tudhatják hogy m lenne jó ellene mert nem nagon fejtették meg a üzenetet...persze biztos van valami ami ki tud találni majd Fukaku, ha rájönnek kivel/mivel állnak szemben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 aug 29, 20:11:14 » |
|
éééés igen!!! elsajátitotta!!!és alig van rajta csa pár ragya...ott emelgeti a szobrokat ez melyik mangában olvasható???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 aug 29, 20:16:06 » |
|
a legújabban, természetesen töltsd le a www.naruto-kun.hu - ról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 aug 29, 22:25:06 » |
|
A kövér Pein ellen szerintem egyszerű a megoldás: taijutsu. Aztán majd nyelheti a pofonokat, főleg ha senjutsuval lesznek megspékelve. Hát, a fizikai ereje így már felér Tsunade-val is. Kíváncsi leszek mit alkot a ninjutsuk terén, csak nehogy Kame-Hamet csináljon a Rasenganból.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 aug 30, 15:02:55 » |
|
... de még nem sajátitotta el rendesen, de jobban mint jiraya valaha is tudta.. és ez csak az eleje az edzésnek Eddig nem jobb, mint Jiraiya, csak gyorsabban halad az edzéssel. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 aug 30, 15:13:57 » |
|
én arra gondoltam ha jól emlékszem hogy kevesebb ragyája volt és nem volt akkora az orra mint mátyásnak ez jelenti azt hogy valamit jobban tudott az öregnél? bár lehet hogy mivel még nem csinált semmilye jutsut ezért nem kellett annyit magába szivnia? amit chakra mond az tuti igaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 aug 30, 20:20:03 » |
|
Igen, a kinézete még tűrhetőbb, mint Jiraiyáé. Ő már egészen békaszerű volt a Naruto mnaga 377/12-n, a keze és a lába is elég "békás" lett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|