Ayumi
Vendég
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 03, 14:27:26 » |
|
Nem tudná valaki megmondani, hogy melyik részben tűnik fel Hinata a mangában/ a shippuudenben? :-[ :-X Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 03, 14:29:07 » |
|
Huh, én nem tom pontosan megmondani, de sztem mangában kb az 5. részben, animeben meg talán már az elsőben... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumi
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 03, 15:41:17 » |
|
Jah, a shippuudent kérdeztem, köszi szépen a segítséget:) : Hehh..a 330.rész körül se híre se hamva Hinatának Nem tudna vki utánakeresni h a shippuuden mangában pontosan hol tűnikfel, mert nem találom azt a részt, hiába töltögetem lefelé őket...Előre is köszi Moderátor: Ne duplapostolj! És! A kék a moderátor színe, tessék máskor másmilyet használni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 05, 14:44:32 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 04, 19:50:42 » |
|
Shino mindig is egy "sötét" karakter volt, nem hiszem, hog valaha is nevetne olyan részben, amely nem filler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 04, 19:57:45 » |
|
Ben én értem h több HSZ-t akarsz de ilyeneket írni :-XShino nem sötét alak hanem csak titokzatos :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 04, 19:59:50 » |
|
OFF: ki mondta ezt neked? honnan veszed?
ON: nem találtam rá megfelelő szót...mondjuk úgy, sosem mosolyog. nekem is jól jönnének néha ezek a bogarak ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 04, 20:01:10 » |
|
Moderátor: Pettinho! Ne köss bele más fórumozóba! Te is sokszor csak a hsz-szaporítás miatt szólsz hozzá. Még egy ilyen megnyilvánulás és megy a figyelmeztetés!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 04, 22:52:44 » |
|
Hmmm... Shinoról még nem is írtam... Nem az a nyitott karakter, az már biztos! Vajon őt zavarja, ha bolhái vannak, vagy tetvei? >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 05, 14:10:28 » |
|
Azok nem tetvek az biztos :-X de mien fajta bogarak azt én sem tom ??? De Shinonak több bogara is van csak a főbogarai azok a kis feketék :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 05, 16:34:57 » |
|
Naruto Manga 282. rész, 18. oldal. Itt jelenik meg először a manga part2-ben. Az egész oldal egy nagy kép Hinata-ról.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 05, 17:49:30 » |
|
Télleg, Hinatanak hoszú haja van már... Én meg itt értetlenkedtem, h hol van hosszú haja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 08, 01:44:16 » |
|
szerintem Hinata sokkal szebb hosszú hajjal...és drukkolok nekik Narutoval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 08, 01:46:41 » |
|
nemistudom, de rühell...(HELL)...em a karakterét...őt nagyon nem találták el formailag...mármint az jó, hogy bogaras meg minden, de a kinézete???? http://images.animanga.nu/fanart/4413/shino.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|