24 nov 16, 09:47:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326420 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1035 Dátum: 12 ápr 17, 18:22:32 »

Én 3 vagy 4 éve cigizek de simán kibírtam a nyarat úgy hogy össz-vissz kb egy dobozzal szívtam el...aztán visszaálltam.....csak én szeretek cigizni...elgondolkodni közben stb. szal nem akarok leszokni  smirksweat
a kávét meg nem rontom el tejjel (tej méz lekvár..ezeket rühellem)  Technikai KO
2nap/doboz és a lucky az jóféle kacsint az energiaital szagától meg már rosszul vagyok (mint valmi elcseszett gumicokorra hasonlít) egyedül vodkával iszom meg ikszdé
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1036 Dátum: 12 ápr 17, 18:56:38 »

@A-chan
Képzeld el a forró csokit, amit egy büféből kapsz, az olyan édes, hogy nem gondolnád, bárki is adna hozzá cukrot. Na, az iskolai büféből, ahhoz a másfél deci forró csokihoz az egyik osztálytársam 8(!) cukrot öntött bele és úgy issza, avagy az 40g cukor. Ehhez képest az az öt kanál cukros kávé semmi. Nevet

Kávé mézzel tényleg undorító, vendéglátósként mondom.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1037 Dátum: 12 ápr 17, 19:22:34 »

Hogy a fenébe tudta azt meginni? Nem igaz, hogy az összes lyuka nem ragadt össze annyi cukortól. ikszdé A vendéglős forró csokiba én sem teszek cukrot, de van, hogy úgy is kicsit édes.
Hogy nem lehet a tejet meg a mézet szeretni? A lekvárt még oké, pedig palacsintában az is finom. (bár, ez már kajás téma)
Ha meg cigiről van szó, nekem mind egyforma, hiába van vagy ötvenezer márka. Nevet

Nekem amúgy különösebb káros szenvedélyem nincs, max a szobatársam idegesítése, de az számomra nem káros. Hümm-hümm
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1038 Dátum: 12 ápr 17, 19:29:23 »

Én napi-két napi egy dobozzal szívok, kéket, abból amiből éppen, ha sokakl több jön össze, az néha kicsit kelelmetlen, de amúgy nem érzem, hoyg egyenlőre bármi gondot okozna. Na, msot csinálok egy tejeskávét, öt cukorral Nevet
Naplózva
TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1039 Dátum: 12 ápr 17, 19:36:41 »

Stance Erre mit mondjak? Te jó ég...  ikszdé Nálam ez három-négy napi adagot jelent cukorból
STM Sajnálom a tüdőd  smirksweat  Egyébként azt hiszem én is csinálok egy kávét...És kivételesen egy cigit is elszívok  Nyelvesít
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1040 Dátum: 12 ápr 17, 19:54:15 »

Jó is az =) Morning show mellett egy cigi kávéval.

Káros mint az állat de én máshogy reggel nem tudok felkelni.

Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #1041 Dátum: 12 ápr 17, 19:54:52 »

Dunhill Iternational (piros) a legjobb.....itthon nem lehet kapni csak külföldön  Szomorú...és ha olyan napom van nekem is lecsúszik 1 dobozzal.......de még enm érzem a negatív hatásait ugyan olyan jó az állóképességem mint előtte........
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1042 Dátum: 12 ápr 17, 19:57:08 »

Biztos jó =) Én maradok a jó öreg Kék Sophie/Bond/Multi triónál. Ha nagyon nincs pénz töltök pár szálat haveréknál =D
Naplózva

Stance
*

« Válasz #1043 Dátum: 12 ápr 17, 19:59:38 »

Nagyon szeretem a mézet, nem arról van szó. De kávéba keverni (melanzs) nálam szentségtörés. Olyan, mintha a sört sprite-al vagy kólával öntenéd fel. Aki sörözni akar, az sörözzön. Aki üdítőzni akar, az meg igyon üdítőt. Egyszerűen nem tudom elfogadni az ízesített sör létezését.

Hogy ne offoljak, bölcselkedek már kicsit a bagósoknak, energiaitalosoknak:
Gondoljatok bele, a testünk több, mint hatvan évig táplál bennünket ingyen. A szívizmok végső megadásáig szinte végtelen idő telik el ha úgy nézzük. Most nézzünk rá a társadalomra, vagy elég, ha én ránézek az apámra... minden nap cigivel és sörrel a kezébe mérgezi magát. Kemény tükör, de értetek írom, nem ellenetek: (részben) megítélhető az az ember, aki ennyire nem tiszteli a testét. Bár én már magát a szokást, a függőséget is elítélem mértéktől függetlenül.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 20:00:30 írta Stance » Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #1044 Dátum: 12 ápr 17, 20:03:10 »

ez egy életstílus......reggel felkelsz és jól esik a cigi meg a kávé.....nehéz nap volt akkor is...szex után meg a legjobb Nyelvesít......vagy egy jó kaja mellé(ezért utálom h már nem lehet füstölni az éttermekben -.-)
Lew én régen lenéztem ezeket a cigiket de a barátaim egyik nyáron itt töltöttek egy hetet és hát sokszor úgy engedte a kölcségvetés h csak arra futotta és hát simán lecsúszik már nekem is kacsint
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1045 Dátum: 12 ápr 17, 20:36:39 »

Apám is lenézte a töltött cigit egészen addig, míg a Helikon be nem szüntette a dobozos cigi gyártását. Azóta magának csinálja, beízesíti ilyen meggyes, meg tököm tudja milyen fűszeres marhaságokkal, de egész jó illata van úgy. ((:
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1046 Dátum: 12 ápr 17, 20:39:50 »

Két bátyám csavarja a cigit (Vagy várjatok lehet a 3. is, ő is csavarta régen) . Én próbálkoztam vele, mikor játszanak és nagyon koncentrálnak megkértek, hogy csináljak nekik... de hogy is mondjam. Még gyakorolnom kell. smirksweat
Ők már nagyon profik, ahogy gyaloglás közben csavarnak cigit vagy bárhogy.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1047 Dátum: 12 ápr 17, 21:07:36 »

"Na, msot csinálok egy tejeskávét, öt cukorral. Nevet"     Khm... Sly ikszdé
Apunak volt valami spéci dohánytartója, amin ha állított valamit, beletette a papírt, arra a dohányt, utána meg összecsukta a dobozkát, akkor az megsodorta neki a cigit. Persze, el lett a cucc ajándékozva, jobban mondva, egy szerencsés haszonleső elkunyerálta. >.<#
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #1048 Dátum: 12 ápr 17, 21:10:44 »

Ja aza  cigisodró kacsint....... P.I.M.P.  én dunhill, gauloises, lucky,malbi, meg davidoff párti vagyok......
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1049 Dátum: 12 ápr 17, 21:18:44 »

Nekem sok osztársam cigizi iszik ,de a részegségért isznak
én nem isszom  és nem cigizem

cigi:fizetsz ,hogy gyenge legyél és beteg,fizetsz hogy meghalj(tudom hogy nem mindenki lesz tőle beteg)

ital:amit ittam azoknak finom ize volt,szal szeretem,ittam már sokat ,de nem voltam még részeg ,mondjuk relativ mi a sok.én ugy vok vele h csak az izéért,nem akarok berugni!

kávé.az nálam gyakori de már csökkentettem a napi 5öt 1-2re:D  szója tej  3 kanál kávé 2 cukor vagy
2 kanál kávé2cukor és fél-1deci viz

energydrink:régen brutális menyiség ment le hell-ből napi 1-1,5 liter átlagosan aztán csökkentettem azt is mert nem volt az ugy jó .dDDDDmeg most el is cseszték csak az almás a jó
majd nem ittam sokáig.mostanába néha iszom,ma 3 lement:DDD

valaki próbált már leszokni a káros szenvedélyéről???

Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins