24 nov 16, 05:02:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325394 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #930 Dátum: 11 feb 20, 20:41:12 »

Nekem egyetlen szenvedélyem van -eddig- a Naruto Nevet nem tudom mennyire káros szellemileg. de a szemeim mennem tönkrefele Neeem persze már azért visszafogtam magam, de órákat tudtam eltölteni a Naruto nézésével Ohh My God ikszdé
eddig semmi másra nem szoktam így rá Ohh My God mondjuk régebben sem néztem sokat TV-t, cigihez nem nyúlok, a füvezést se tervezem. nameg a piától is megkímélem magam
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 20:42:11 írta ^^ » Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #931 Dátum: 11 feb 20, 22:27:05 »

Hát... azért nekem is van néhány káros szenvedélyem. Mostanában elég sok időt töltök animék nézésével, van olyna hétköznap, hogy lenyomok egy évadot is (12 rész körül), ugyanakkor az agyam is bekattant, mert mostanában valahogy magamtól megyek tanulni, eddig elég nehezen vettem rá magam, de most... kár, hogy a memóriám vetekszik egy majoméval, sőt szerintem még rosszabb is, mert annyira szelektív, hogy matek félévi előtt minden képletet újból meg kell tanulnom, mert 1 hét után Delete Hümm-hümm Eddig voltak az enyhébbek, nemrégiben nekifogtam japánt tanulni, vagyis már nyáron nekifogtam, beszereztem néhány könyvet, aztán szilveszterig 2hetente vettem elő, most meg az emeleten lévő lötty annak is nekiállt, de aztán olyan szinten, hogy a kanjikat hamarabb felfogom mint az angol leckét vagy akár egy magyar vers értelmét.
Pia, cigi nincs tervben, fű meg csak szülinapomkor meg néha szilveszterkor lazulásképpen, vagyis évente max 2x.
Ezek szerintetek mennyire károsak?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #932 Dátum: 11 feb 20, 22:30:49 »

Hát megadtam magam sajnos két és fél hónapig bírtam cigi nélkül, de a szervezetem feladta a harcot, így ismét pöfékelek.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #933 Dátum: 11 feb 20, 23:43:29 »

Cigi? Alkohol? A látnokzsálya. Na az poén. Nevet
Amilyen idióta röhögést lehet attól produkálni. Meg hirtelen másik világba kerül aki tolja. És az benne a szép, hogy legális.  Nevet
Naplózva
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #934 Dátum: 11 feb 23, 06:50:07 »

egyre károsabb szenvedély az eddzésmánia..ez rám nem jellemző. xd folyamatosan ott villogok az uszodába reggeleste Nevet
Naplózva

memories last forever. <3
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #935 Dátum: 11 feb 25, 17:55:46 »

Nekem most az a mániám, hogy az Actimeles flakon tetejét szétrágom. Kb. egy hete csinálom ezt, de fogalmam sincs miért >.<# Kiskoromban volt ilyen, hogy mindent megrágtam és a számba vettem /krémes tubustól a kulcscsomóig ikszdé / Már anyum is kérdezte, hogy ez miért jó? Hmm?
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #936 Dátum: 11 feb 26, 19:18:43 »

Hát... azért nekem is van néhány káros szenvedélyem. Mostanában elég sok időt töltök animék nézésével, van olyna hétköznap, hogy lenyomok egy évadot is (12 rész körül), ugyanakkor az agyam is bekattant, mert mostanában valahogy magamtól megyek tanulni, eddig elég nehezen vettem rá magam, de most...

Az anime az nem gond az egézséges, de a tanulás nagyon káros vizsgáltasd ki magad.
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #937 Dátum: 11 ápr 02, 01:05:12 »

nekem nincs semmilyen káros szenvedélyem a naruton kívül Mosolyog
Naplózva
bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #938 Dátum: 11 máj 08, 22:51:41 »

nekem is a Naruto nagyon nagyon nagyon : D
más különösebben nincs, néha bulikban szoktam iszogatni meg 1-2 szál cigit elszívni, de a hétköznapokba eszembe se jut, tökéletesen megvagyok nélküle.
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #939 Dátum: 11 máj 09, 20:34:32 »

Ez nem kívánság műsor, ha nem tartod be a szabályokat repülsz. Amennyiben nincs gond maradsz. Kérésre nem bannolunk. Ez egy fórum... mi aladin lámpája vagyunk, de nem a gin. Bent és kint lehetsz. Viszont én döntöm el, hogy az ajtó nyitva lesz-e...kacsint
Szóval jobb, ha barátkozol a fórumszabályzattal.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #940 Dátum: 11 máj 10, 13:34:09 »

Hidd el megéri elolvasni a szabályzatot ezen a fórumon! Páran már hasra estek, olyanok, akik feleslegesnek ítélték a szabályzatot, mert ők tudnak viselkedni...

Napi 8-10 óra játék már kifejezetten káros...  Semmiféle képpen nem egészséges annyit ülni a gép előtt! smirksweat
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #941 Dátum: 11 máj 10, 15:09:55 »

Fizikailag a fittséged egyenlő lesz a nullával, az izmaid pedig "elpuhányodnak". Ráadásul nagyon komoly gerincproblémáid alakulhatnak ki.
Kimutatott, hogy az idegrendszeredre is nagy hatással van. Ez pedig a spiritualitásban nagy szerepet játszik, a lelki egyensúlyod felborul.
A kommunikációs készségeid - konkrétan a beszédre gondolok - eltompulnak.
Mivel a külvilággal sokáig nem érintkezel, így befordulhatsz önmagadba, zárkózott, nem egykönnyen megnyíló, sebezhető személyiséggé válhatsz (meg persze sok más tulajdonságot is ide lehet sorolni), Szerintem embertelen viselkedési forma.
A játékok és a névtelen dühöngő, köznéven ismert internet anyagai uszító tartalmakat tartalmaznak, melyek elfeledtetik veled, hogy a nicknevek mögött húsvér emberek ülnek. Tiszteletet kitörölteti veled a szótáradból.
Mivel ez is egy függőség, ez is egy (szellemi, lelki) drog. Egy ketrecbe zár. Helyette tudnál olvasni, rajzolni, futni, edzeni, meg művelni a hobbijaid, tehát önmagad lenni, művelni a saját művészedet. Szóval ez egy olyan drog, mely egy olyan börtönbe zár, ami alkalmazza az ,,azt teszed amit megtehetsz, nem azt amire vágysz" mondást. A múltban és a jövőben élsz, nem enged el, elragadja a figyelmed az értelmes elfoglaltságot elől. Nem tudsz az előbb említett jelenben élni tőle. Csak akkor jó a gépezés, ha a gép van érted, és nem te vagy érte.

A fenti sorok az általános iskolai énemet tükrözik. Plusz neked is állít valamilyen szinten tükröt. Barátilag írtam ezeket az érveket, hogy miért ne válj a gép rabjává. Én aztán már csak tudom, hogy milyen sz*r is és annak a következményei. Csak elpazarolsz az életedből fontos órákat, napokat.

Édesanyád és édesapád pedig elfelejti, hogy ők is voltak fiatalok. Nem engedik, hogy önmagad legyél. Ha szót fogadsz, hogy nem mehetsz el otthonról, akkor vagy pontosan ROSSZ gyerek. Ha nem fogadsz szót akkor vagy jó gyerek. Mert akkor önmagad tudnál lenni. Inkább örüljenek annak, hogy lemennél a friss levegőre, minthogy inkább gépeznél. De ez nem tartozik rám, szóval bocsánat, hogy beleszóltam a családi ügyeitekbe. A helyedben leülnék velük beszélgetni az asztalhoz az adott témáról.

Ezt nem csak emberként címzem feléd és az olvasókhoz, hanem Magyarként. (direkt nagybetűs :-))
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 10, 15:10:43 írta Stance » Naplózva

Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #942 Dátum: 11 máj 15, 09:21:31 »

Sárga Pall Mall xD de már szinte ki próbáltam az összeset.. és hát most leragadtam ennél..
na meg a vp:D az a 2. legjobb xD
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #943 Dátum: 11 máj 15, 21:06:30 »

Sárga Pall Mall... Nekem az ára kéne csak!  smirksweat De 14 évesen még nem kéne neked dohányozni! Mosolyog
Higyjél nekem... Legalábbis erősebb cigire ne válts... A sárga pall mall elég ligh-os... De majd rájössz, ha 20 évesen lemegy a 2 doboz barna szofi.... Kúl
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #944 Dátum: 11 máj 16, 16:29:12 »

Nem vagyok lánc dohányos xD Haveraim szoktattak ráá  >.<# xD ha akarom fél doboz barna szofi most is mehet.. volt már 100as kék pall mall ésés golden gate is csak gyengék meg sz*rok xD

Káromkodást csillagozd! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 11:19:45 írta Gabesz » Naplózva
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins