Axelkun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #870 Dátum: 10 júl 03, 08:12:45 » |
|
Aki cigit szív az nem döntötte jól hogy él. szóval ne csináljatok semmit a cigivel
|
|
|
Naplózva
|
_______________________________________________ Kenshy: "-Ha igazi shinobi akarsz lenni akkor küzdj meg velem"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #871 Dátum: 10 júl 03, 08:33:12 » |
|
...mert tegnap 4ninja halt bele. Heee??? 4 ninja? Kitalálhatnál jobbat is... Aki olyan idióta hogy megegye a dohányt, az meg is érdemli hogy feldobja a paccsert... Nem ugyanaz megenni, és belélegezni a dohány füstjét... Gyomorból felszívódva kaphatsz olyan nikotin mérgezést, hogy többet ember nem lessz belőled...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #872 Dátum: 10 júl 03, 22:30:05 » |
|
Káros szenvedély? Régen sokat ittam a fű és társai.. most cigizek és ennyi már sak ennyi
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
|
Axelkun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #874 Dátum: 10 aug 02, 21:18:05 » |
|
hm.. dohányzás? Az az egyik legnagyobb hülyeség ami ki lett találva -.-"
|
|
|
Naplózva
|
_______________________________________________ Kenshy: "-Ha igazi shinobi akarsz lenni akkor küzdj meg velem"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #875 Dátum: 10 aug 02, 21:23:28 » |
|
Hamarabb kapsz Tüdőrákot Axell a Passzív Dohányzástól , mintha szívnál xD Graffitikhez csak annyit , hogy Filatorigáton is van/volt pár jó munka. TAGelé gusztustalan. Annak tényleg semmi értelme xD Az az igazi firka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 10 aug 02, 23:20:57 » |
|
Dohányzás hülyeség vagy nem hülyeség. Szerintem erre a dologra egy nagyon egyszerű megoldás létezik aki akarja szívni az szívja is aki meg nem akarja az nem is fog rágyújtani ennyire egyszerű az egész nem nagy tudomány .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 23:22:10 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #877 Dátum: 10 aug 03, 07:50:41 » |
|
Hát sajnos nem ilyen egyszerű. Amikor egy hétig nyaraltam egy kb 10 fős társasággal rajtam kívül mindenki dohányzott, már ott tartottam h alig bírom ki h csak én nem gyújtok rá. Ha nem mondogatták volna h mien szar énis rákezdtem volna szval hála nekik h nem dugdosták az orrom alá h: kérsz? Nemúgy mint egy csaj akivel jártam az szó szerint kutya szemekkel kínálgatta, nem csoda h nem tartott tovább pár napnál Vissza a nyaralásra, azt mondták h nemis a füst vagy a nikotin miatt nem tudnak leszokni, hanem a rituálé miatt h együtt cigiznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #878 Dátum: 10 aug 03, 12:12:04 » |
|
A rituáléban van valami... Tapasztlat hogy ha a környezetemben rágyújt valaki, akkor nekem is rá kell gyújtani, hiába dobtam el épp előtte a csikket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #879 Dátum: 10 aug 03, 13:11:53 » |
|
Na látod én azért az esetek többségében megtudom állni, hogyha valaki előttem rágyújt és én meg előtte dobtam el a csikket biztos, hogy nem gyújtok rá egyből még egyszer, de mondom az esetek többségében. Azért akadnak kivételek . De szerintem meg ilyen egyszerű mert én nem azért szoktam rá mert kínálgatták hanem mert simán akartam én döntöttem így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #880 Dátum: 10 aug 03, 16:43:26 » |
|
Akkor gyújtok rá amikor akarok ami elég sűrűn van....
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #881 Dátum: 10 aug 03, 18:14:24 » |
|
A rituáléban van valami... Tapasztlat hogy ha a környezetemben rágyújt valaki, akkor nekem is rá kell gyújtani, hiába dobtam el épp előtte a csikket...
Ez a saját gyengeaségedXD Eleinte nekem is így voltxD Aztán már éreztem mikor esik jól szal csak akkor szívtam. Inkább ami nekem "rituálé" volt, hogy reklám alatt bagozni megyekxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #882 Dátum: 10 aug 03, 18:47:16 » |
|
Ja ezt tudom.. Ebben gyenge vagyok...
De az erősségnek hívnám hogy ha itthon vagyok akármennyire kell nem gyújtok rá.. Még az udvarban se... Ha nagyon kell, inkább elmegyek sétálni, vagy lenézek egy haverhoz... Van hogy egy teljes hétvégét kibírok hogy nem is kell a cigi, van úgy hogy zsinórban szívom...
Rá kéne gyújtani, meg meleg is van a szobámban... Lépek! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #883 Dátum: 10 aug 04, 05:33:58 » |
|
Azt én káros szenvedélyem a rengeteg anime amit megnézek:D!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #884 Dátum: 10 aug 22, 12:51:45 » |
|
Omg cigi cigi cigi. Napi szinten veszem már lassan 3 éve dohányzok aztán csak 17 leszek.... És már bánom hogy kipróbáltam és rászoktam a cigire ha letudnék róla szokni akkor többet rá se gyujtanék....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|