24 nov 16, 06:46:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326173 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
titius
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sharingan

« Válasz #840 Dátum: 10 ápr 25, 08:56:57 »

Ezt a menőzésből cigizik szokást utálom a legjobban ,vannak olyanok akik tényleg azért szoknak rá ,de minden tizenéves ? ne fárassz már a hülyeségeddel...azzal mi van akinek a szülei cigiznek sőt még a baráti köre is?Szerinted nem fog rászokni ?azért ekkorát ne túlozzunk ,hogy 400 métert nem bírtak lefutni ,az kb annyi mint ide a sarki bolt ...meg az igaz ,hogy a cigi káros rontja a tüdőt és tényleg hamarabb kifogsz fulladni ,de nem 5 év alatt...az pedig ,hogy a dohányosok korábban halnak hát nem tudom,valami köze van hozzá ,de ez mástól is függ ,több olyan embert ismerek aki szép kort megélt ,de még a pipa ((nála még pipa)) ott van a szájában ...
  Bocs a hsz stílusától ,de másnaposan borsos a hangulatom
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #841 Dátum: 10 ápr 25, 10:55:12 »

Akkor először józanodj ki teljesen, és a hsz-aim elolvasása után írjál bármit is. Szeretem az ilyeneket, hogy olyanokat állítanak, amiket nem is írtam. Szövegértésből hanyas voltál?
Igen, 400 méter után kifullad. Ezt több emberke meg is mondja szemtől szemben, hogy bemelegítés nélkül 200 métert nem bír lefutni.
,,Azzal mi van akinek a szülei cigiznek sőt még a baráti köre is?Szerinted nem fog rászokni ?" - Szerintem nem fog rászokni, mert nekem kb 6-8 ember nem dohányzik a haveri körömből, a családomból pedig MINDENKI. De mivel kiskoromban jó nevelést kaptam és sportemberként tudom magam tűrtőztetni, hogy ne öntsek magamba mérget, így nem dohányzom. Aki országos szintű sporteredményekkel bír és hetente akár 7x is eddz, azaz én, nem fogok rászokni. Példát lehet rólam venni kacsint
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #842 Dátum: 10 ápr 25, 11:46:18 »

titius az én osztályomban is volt futás (800m) és akik cigiznek alig éltek utána mig én el sem fáradtam pedig nálam van egy kis tulsuly
8. os osztályról beszélek de hallotam olyat h 2. os eladott egy lopott telefont 2 doboz cigiért
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #843 Dátum: 10 ápr 25, 11:50:38 »

Stance... Figyelj.. Te hozzá vagy szokva a mozgáshoz, a sporthoz.. Napi szinten edzel... Ne akard magad olyanokkal összehasonlítani, akik csak akkor mozognak, amikor tessin kötelező felmérő van... Az biztosan nem fogja ugyanazt az eredményt produkálni mint te... Ehhez sok köze nincs a dohányzásnak...

Ha valakinek a környezetében cigiznek, az előbb-utóbb kipróbálja... Én is dohányzok, de nagyon nem tartom helyesnek hogy általános iskolások is már szívják...

Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #844 Dátum: 10 ápr 25, 11:54:32 »

Érdekesség még h a cigiért jobban szólnak mint az ivásért mert a boltos is a vodkát kiadja de a cigit nem
Ja és az energia ital függőkhöz csatlakozok én is Nevet
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #845 Dátum: 10 ápr 25, 14:10:54 »

Stance... Figyelj.. Te hozzá vagy szokva a mozgáshoz, a sporthoz.. Napi szinten edzel... Ne akard magad olyanokkal összehasonlítani, akik csak akkor mozognak, amikor tessin kötelező felmérő van... Az biztosan nem fogja ugyanazt az eredményt produkálni mint te... Ehhez sok köze nincs a dohányzásnak...

Ha valakinek a környezetében cigiznek, az előbb-utóbb kipróbálja... Én is dohányzok, de nagyon nem tartom helyesnek hogy általános iskolások is már szívják...

Ezzel én is így voltam mikor rászoktam a családban mindenki dohányzott, a baráti körömben is rengetegen, így egész állónap cigifüstöt szívtam, és úgy voltam vele végül is miért ne próbáljam ki és rászoktam.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #846 Dátum: 10 ápr 25, 15:12:43 »

Ne akard magad olyanokkal összehasonlítani, akik csak akkor mozognak, amikor tessin kötelező felmérő van... Az biztosan nem fogja ugyanazt az eredményt produkálni mint te... Ehhez sok köze nincs a dohányzásnak...

Szerintem bizony is van. Magasabb szintű (műveltségileg) általános iskolába jártam, azaz 8. évfolyamba 10-nél kevesebb emberke dohányzott. Ha az akkori felméréseket összehasonlítanánk a mostanival... Nem lehetne rá szavakat találni. Egy 6. osztályos semmittevő, szálkás testalkatú kölök is jobb teljesítményt produkál, mint az osztálytársaim fele. Szégyen...

Vagy 1 konkrét példa:
Az egyik barátom nagyon jó szertornás volt és mindidáig az is. De a 2 év heti 2-3 doboz cigaretta úgy lerombolta az állóképességét, hogy dobbantóról 3 szaltó után már a s_ggén veszi a levegőt.
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #847 Dátum: 10 ápr 25, 17:41:46 »

hát én ilyen szempontból szerencsés vagyok... a családi és baráti körömből senki nem dohányzik... talán ezért van az hogy ha elhaladok egy dohányzó ember mellet, elkezdek fuldokolni Nevet najó az túlzás, de télleg nagyon "érzékeny" vagyok rá
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #848 Dátum: 10 ápr 26, 07:52:03 »

Ha valakinek a környezetében cigiznek, az előbb-utóbb kipróbálja...

Ez igaz. Pl.: körülöttem is sokan dohányoznak, és én is kipróbáltam, de csak egy slukkot, 1-2 éve. De nem igazán szeretnék dohányozni, meg a barátaim nagyon utálják a füstött, így ha rászoknék őket zavarnám amit nem akarok, de úgy sem akarok rászokni, elég a passzivdohányzás.  Nyelvesít

Írták páran hogy energia italt iszogatnak. Azt hallottátok hogy pl a Red Bull-ban kokain találhato, és ez nem vicc.
Érdekesség még h a cigiért jobban szólnak mint az ivásért mert a boltos is a vodkát kiadja de a cigit nem

Ez boltostól függ inkább. Van aki a cigiért húzza a száját van aki a piáért.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #849 Dátum: 10 ápr 26, 09:32:44 »

Kokain redbullba? Gondolj már bele, hogy mennyibe kerül a kokain és mennyibe a redbull. Miért érné meg a cégnek, hogy minusz 10x-es haszonba dolgoznak? Már rég csődbe mentek volna... A coca-colát amikor kezdték forgalmazni (azaz nagyon régen) abba volt, de már régen nincs benne. Nem hiába az a neve, ami.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 15:13:04 írta Stance » Naplózva

Ritka
*

« Válasz #850 Dátum: 10 ápr 26, 15:04:33 »

van, aki meg visszaküld anyád szoknyája alá, és nem ad ki semmit (az E/2 nem neked szól)
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #851 Dátum: 10 ápr 26, 15:35:14 »

Azt hallottátok hogy pl a Red Bull-ban kokain találhato, és ez nem vicc.

Ez így nem igaz. A Red Bullban nem található kokain, csupán a Red Bull Cola-ban találtak Ausztriában és Németországban. Ettől függetlenül vagy 200 litert kell elfogyasztanod egyszerre, hogy bármiféle hatása legyen a szervezetedre.
De jó, hogy az emberek utána sem néznek annak amit hallanak. Aztán jönnek a konspirációs teóriák ezerrel.  Hümm-hümm
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #852 Dátum: 10 ápr 26, 19:05:59 »

Kikérem magamnak Slane, igen is utána néztem, mit képzelsz hogy csak így megvádolsz engem ilyenekkel?
Valami olyasmit látsz az írásomban hogy a Red Bull-nak az egyik alapanyaga a kokain? Mert nem egészen ezt írtam. Egyszerűen csak érdekességként írtam hogy található. És találtak is, de reggel volt, siettem, és gondoltam nem írom le az egész történetet, mert egy gyors választ akartam csak írni, és előttem volt egy mini Red Bull és eszembe jutott. Azt nem mondtam, hogy hatásos is, hisz anno csak 0,4 mikrogramm kokaint találtak (körülbelül, azt hiszem). De édes mindegy.  Izébigyó

Szerk.: Akkor bocsáss meg igazad van... ^-^
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 26, 19:52:51 írta Minagi » Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #853 Dátum: 10 ápr 26, 19:35:14 »

Még mindig: A Red Bullban nincs kokain. A Red Bull Cola-ban van, ami mellesleg nem energiaital hanem a Red Bull márkának egy kóla terméke, olyan mint a coca-cola vagy a pepsi. Tehát jah, állíthatom, hogy nem, vagy nem eléggé néztél utána.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #854 Dátum: 10 máj 04, 14:23:16 »

Ma nagyon beszívtam a dohányzással...
Reggel hattól 9-ig halogattam  rágyújtást, hogy majd, majd, a végén beültettek egy Nivába, és 2 órán keresztül lépésben forgolódhattam a kocsival az ülés mögött 20 liter benzinnel... Nem nagyon kellett rágyújtani olyan benzinszag volt leengedett ablakoknál... Alig vártam a 11 órát hogy húzza el a csíkot a Nivával a brigádvezető... Akkor bírtam csak kiszállni rágyújtani... Technikai KO

Aki még nem szokott rá, az ki se próbálja! Nincs annál rosszabb hogy van is cigid, rá is kéne gyújtanod, de nem bírsz...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins