24 nov 16, 04:37:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325346 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 10 ápr 24, 19:20:24 »

Ez nem meglepő, mivel annyi biztos, hogy nem magyar származású ember volt.

Egyébként szerintem nagyon taszító, amikor az osztálytársaim is dohányoznak 15 éves létükre... aztán amikor nagy ritkán jön valami felmérés testnevelésből, akkor 400 méter futás után már dőlnek... (34 fős osztály, ebből kb 29-en bagóznak) Arról már nem is szónokolok, hogy nő szájában hogy áll... Öntik magukba a mérget. Nagyon büszkén tartják kezükbe azt az 1 szál büdös cigit. Most komolyan azt hiszik, hogy ettől menőbbek lesznek?
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #826 Dátum: 10 ápr 24, 19:35:47 »

Ezen már nem lepődök meg. Sajnos a szegényebb kerültekben városokban így megy ez...
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #827 Dátum: 10 ápr 24, 19:39:56 »

Nálunk is egész sokan cigiznek az osztályban.Menőnek érzik magukat,bár agyilag a legtöbbje zokni xD És mind magyar származású gyerek....Ismerek olyat is aki naponta elszív 1-1,5 dobozzal.Ha meg beszólnak mert én nem szívok,egyszerűen megmondom nekik hogy a nikotin öli a spermákat x'DDDDD Utána meg se mernek szólalni Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #828 Dátum: 10 ápr 24, 19:42:23 »

Hatodikban anno nekem is beszóltak mert nem cigizem de csak röhögtem azokkal ezen akik szintén nem cigiztek.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #829 Dátum: 10 ápr 24, 19:44:10 »

(A nem magyart nekem írtad Stance? Ha igen akkor, magyar származású volt.)
Nő szájában hogy áll? Ezt nem értem.
Húúú mennyi az anti cigis van itt, tuti legtöbbjük sunyiban dohányzik. Nevet (csak vicc, nehogy valaki komolyan vegye)
Én nem értem az anti cigiseket. Igaz sokakat zavar a füst azt megértem, de azt viszont nem, hogy valakit miért zavar azt hogy egy ember meghozott egy olyan döntés ami lehet káros a szervezetére, de az ő teste és azt csinál vele amit akar.

De tényleg hülyeség "ménőzésből" cigizni, de van aki nem csak emiatt dohányzik fiatalon, lehet hogy a baráti körében mindenki dohányzik, és mikor kimennek rágyújtani, akkor úgy érzi ki van rekesztve, és ezért szokik rá stb. (Bár ilyenkor sem kötelező rászokni)

Egyébként káros szenvedélyek. Sokan azt mondják hogy inkább csoki mint cigi... ez hülyeség, mert a csoki-ban (főleg a mai csokik, milka stb... (nem a 70+%-os csokira gondolok) rengeteg a cukor, nagyon sok, ami ugyan csak elég káros a szervezetre.

Az én osztálytársaim, pont tegnap mondták, hogy lehet hogy a cigi 5másodperccel rövidíti az életed, de a sex 10mádosperccel hosszabbítja, úgy hogy maradhat a cigi... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 19:54:35 írta Minagi » Naplózva

Stance
*

« Válasz #830 Dátum: 10 ápr 24, 19:58:29 »

Igen, neked írtam. Azért, mert már nem egy olyan adatlapot láttam, (nem napon barnult emberekének) ahol a 7-9 éves gyerekek is dohányoznak.

A csoki kis mértékben egészséges. (pl boldogsághormon, vagy mivel alacsony gi indexű edzés előtt ad egy kis energiát) Szerintem pont rossz példát említettél, mivel az alpesi csokik még jobbak. (természetesen nem csak ízvilágilag)

Miért is vagyok "anti-cigis"... Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy milyen mérget önt magába. De én félig-meddig passzív dohányos vagyok, amit nagyon nem bírok. Ezért is szoktam mind a baráti köreimben lévő személyekre, mind a szüleimre, rokonaimra is rászólni. Ha nem is rászólni, tenni 1-2 szép megjegyzést. Suli előtt, közben és után sok bagós emberkével vagyok, de mégsem szoktam rá. De mint sportember, nem is áll szándékomban....

Én próbálok odafigyelni az egészségemre minden téren. De h ne fényezzem magam nekem is van egy rossz tulajdonságom, az pedig a kávézás. Napi 2-4 között fogyasztom.

off: dejóóó 100. hsz xD
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 20:00:38 írta Stance » Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #831 Dátum: 10 ápr 24, 20:05:17 »

Komolyan már ott tartunk, hogy egy általános problémát csak egy rasszra próbálunk ráerőltetni? Primitívség csúcsa. Igen Stance, ez neked megy.
Egyébként 55 oldal óta nagyjából Stance írása az első amiben valamilyen szinten megjelenik a passzív dohányzás és annak a gondjai, egész addig több tucat ember írta le ugyanazt a véleményt miszerint szerinte a menőzésből dohányzás hülyeség, ami tök jó hogy le van írva, de szerintem elég egyszer. Minek kell ismételni?
Egyébként szerintem az iskola területéről nem lett volna feltétlenül muszáj kitiltani a dohányosokat. Illetve pontosítók, a középiskolák területéről. Gimibe már több tizennyolc éves felnőtt ember is jár, nyugodtan kialakíthatnának egy helyiséget akár kint akár bent, ahol tudnának dohányozni de másokat nem zavarnának.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 20:06:05 írta Slane » Naplózva
Rina
Kezdő Jounin
*

« Válasz #832 Dátum: 10 ápr 24, 20:25:42 »

Mi sulinkba (középiskola) már ugy van hogy aki már nagykorú az mehet ki udvarra cigizni.
Jó magam se dohányzok. Ha akarnék se tehetném, meg is fulladnék tőle. Az asztma és a cigi nem jó barátok.
Vizipipát se birom már a füstjét sem amit kifújnak.

Csokit csak kevesebbet és jobb fajtát. Csoki = boldogsághormon  Nevet

Nem tudom ki hogy van vele de az én káros szenvedélyem az energiaital . Rászoktam mióta megutáltam a kávét.
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #833 Dátum: 10 ápr 24, 20:30:32 »

Vicces, hogy én már 1 hónapja leszoktam elméletben, de még is valamikor iszonyatosan rám jön és nem tudom megállni, hogy legalább 1x ne gyújtsak rá de hát ez van. Nekem megnyugvást jelentett a cigi azért szívtam meg jól esett egy kellemes délutánon rágyújtani, vagy a rém unalmas órák után.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #834 Dátum: 10 ápr 24, 21:08:48 »

Komolyan már ott tartunk, hogy egy általános problémát csak egy rasszra próbálunk ráerőltetni? Primitívség csúcsa. Igen Stance, ez neked megy.
Egyébként 55 oldal óta nagyjából Stance írása az első amiben valamilyen szinten megjelenik a passzív dohányzás és annak a gondjai, egész addig több tucat ember írta le ugyanazt a véleményt miszerint szerinte a menőzésből dohányzás hülyeség, ami tök jó hogy le van írva, de szerintem elég egyszer. Minek kell ismételni?
Egyébként szerintem az iskola területéről nem lett volna feltétlenül muszáj kitiltani a dohányosokat. Illetve pontosítók, a középiskolák területéről. Gimibe már több tizennyolc éves felnőtt ember is jár, nyugodtan kialakíthatnának egy helyiséget akár kint akár bent, ahol tudnának dohányozni de másokat nem zavarnának.

Hol mondtam én ilyet, hogy csak a roma származású kiskorú ember dohányzik? Congratulations!

,,Minek kell ismételni?"
Ne haragudj, de nem szokásom visszaolvasni több mint 50 oldalt, mielőtt bármit is leírnék... Éppen a cigiről volt szó és tudtommal azért van a fórum, hogy megosszuk egymással a véleményünket. Javíts ki, ha nem így van.

Energiaitalt én is sajnos egyre sűrűbben fogyasztok. Röpi meccseken rosszabbul teljesítettem, mint edzéseken. De mióta iszok 1dl eitalt meccsek előtt, sokkal jobban játszom. Pörgök és nem lankad a figyelmem, jobban tudok koncentrálni.
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #835 Dátum: 10 ápr 24, 21:15:51 »

Elég minősítő ha kiskorú dohányzásról neked egyből ők ugrottak be (ez pedig tény, olvasd vissza a saját hozzászólásod). Ahogy mondod Gratz!
Nem kell 50 oldalt visszaolvasni, elég lett volna kettő hozzászólást. Szerintem annak nincs információértéke ha négy ember leírja egymásra reflektálva, hogy igen szerinte is gáz a menőzésből dohányzás. Javíts ki ha nem így van.  Mosolyog

Vizipipáról már én is mondhatni leálltam (nem mintha eddig módszeresen toltam volna). Valahogy idő után szerintem ráun az ember. Persze ha van akkor beleszippantok kettőt-hármat de ennyi elég is.
Valahogy ez a divat is lecsengett mint a többi. Érdekes megfigyelni, hogy vele együtt a médiahadjárat is ami nagyban mondja, hogy mennyire káros a vizipipa is. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 21:22:12 írta Slane » Naplózva
Stance
*

« Válasz #836 Dátum: 10 ápr 24, 21:23:15 »

Az értelmetlen vitát itt le is zárhatjuk.

Szerintem ha vízipipát ritkábban nyomod és mindig más-más aromákat próbálsz, akkor nehéz ráunni. Legalábis én így vagyok vele. Én mondjuk e szempontból "ingyenélő" vagyok, mert nincs itthon pipám.
Mindenki mást mond, hogy most mennyire káros, vagy mennyire nem az. Én azon a véleményen vagyok, hogy nincs rád rossz hatással.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 21:25:18 írta Stance » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #837 Dátum: 10 ápr 24, 21:29:25 »

Train: Amíg nem bírod megállni hogy ne gyújts rá, addig nem szoktál le... Csak magad ámítod hogy már sikerült leszokni...

Amúgy én ma magamon észrevettem egy dolgot... Reggel évredés után kívántam a cigit, de mivel nincs cigim, most mnem gyújtottam rá... Utána meg egész nap már csak akkor kívántam meg, amikor apám rágyújtott... Tőle meg nem kérek, mert senkinek sem ad a saját cigijéből olyan sóher... Különben sem tudja hogy cigizek, mert ha megtudja akkor még a dohánytöltőt is eldugja előlem, hogy ne tudjak tölteni az ő dohányából... Most meg legalább van lehetőségem napi 3-4 szálat tölteni a fater dohányából... De gondolkozok rajta hogy befektetek saját töltőre...

Ez nem meglepő, mivel annyi biztos, hogy nem magyar származású ember volt.

Egyébként szerintem nagyon taszító, amikor az osztálytársaim is dohányoznak 15 éves létükre... aztán amikor nagy ritkán jön valami felmérés testnevelésből, akkor 400 méter futás után már dőlnek...
400 méter futás után csak a cigitől?
Szerintem nem csak a cigi ott a ludas... Inkább gyenge a fizikumuk... Aki nem bírja, az ne szívja...
LOL Nem menőzésből, de én nagynéha poénból lefutok 2-3 km-t esténként, végig cigizve... Kicsit lihagek, és le vagyok izzadva mint a ló, de nem vagyok kifáradva...
Délelőttönként meg fizikai munkát végzek szintén végig cigizve, és ki sem szoktam fáradni... És nem mondom hogy olyan jó erőben lennék...
Egy 15 éves egészséges kölök ne legyen már kifingva 400 méter futástól...

Ja tényleg.. Vasárnap a dinnyeföldön a mellettünk lévő soron egy öreg állandóan vanilliás cigit szívott.. Hogy lehet azt elszívni? Már a szagától volt minden bajom...
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #838 Dátum: 10 ápr 24, 21:38:41 »

Nos látod ebben van valami inkább mondjuk akkor úgy, hogy jó úton járok a leszokás felé Nevet.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #839 Dátum: 10 ápr 25, 07:53:17 »

Hát, ha neked az a jó módszer, hogy fokozatosan egyre kevesebbet szívsz, akkor valóban jól haladsz és sok sikert hozzá.
Én tudtam, hogy nekem ez nem menne, mert ha ott van és amúgy is dohányzok csak kevesebbet, akkor ki mondja meg, hogy mennyi az a kevés? Én, és úgy mindig van egy tipikus na még egy belefér helyzet. Nevet Ezért inkább egyik este elszívtam a szokásos utolsó szálat, és azóta egy szálat se, ez kb. fél éve volt, nem mondom, hogy bármilyen tekintetben is jobb lenne nélküle, Nevet de az a három évig napi egy-másfél doboz cigi inkább volt egy kellemes, megnyugtató szokás, mint szenvedély. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins