peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #705 Dátum: 09 ápr 28, 19:21:04 » |
|
Most csak az a baj a 14-15 éves vizipipásoknak, mer villognak itten, hát le kell szarni (jól kiosztom a saját korosztályom azé  ) meg a vizipipa kevésbé káros mint a cigi
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #706 Dátum: 09 ápr 28, 19:24:04 » |
|
abban lehet valami hogy 100x annyi füstöt lélegzel be mint a ciginél, végülis a vizipipának több füstje van, de nem mindegy hogy milyen az a füst... (na de azért biztos nem 100-szor anni  ) még a ciginél, az a kevesebb füst nagyon káros, addig a vizipipában nincs annyi nikotin, kátrány meg egyálltalán nincs peti93 azonkívül hogy a saját korosztályodról beszélsz, én értelmet sem látok abban a mondatban amit írtál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 28, 19:24:50 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #707 Dátum: 09 ápr 28, 19:40:28 » |
|
Az a lényege hogy elvileg a vízipipában a víznek jobban meg kéne szűrnie a füstöt mint a cigiben a szűrőnek... Hát azért kíváncsi lennék hogy ha cigire való szűrőt eszkábálnék egy vízipipára mennyire barnulna be... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #708 Dátum: 09 ápr 28, 19:46:46 » |
|
A filter a kátránytól barnul be, a vízipipa füstjében, ami végigment már a vízen meg a csövön meg nincs kátrány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #709 Dátum: 09 ápr 28, 20:12:10 » |
|
A cigi jó de csak ha rohattideges az ember...  az nemtom h miértjó h naponta 2 doboz... de... VIZIPIPA MINDÖRÖKKÉ!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #710 Dátum: 09 ápr 29, 06:25:21 » |
|
arra jo h van aki élvezetből szivja a cigit és nemazért h elnyomjon vele valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #711 Dátum: 09 ápr 29, 07:46:33 » |
|
De nagy divat lett mostanában a kölykök között a vízipipa...  Eddig a cigizés volt a menő, most meg a vízipipa? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #712 Dátum: 09 ápr 29, 14:49:22 » |
|
miértolyan nagybajaz, elszívjuk előletek az árut ? xD amm meg nemhiszem, hogy váltottak, csak mindkettőre rászoknak , nálunk legalábbis így van, vizipipát egszerűbb veni, meg jobban is néz ki, mint a cigisdoboz  nekem nincs, másokhoz járok deh otársaim lógnak nyakamon, hogy dobjunk össze egyre... szla most gondolkodási idő van, nekem nem létszükség a vizipipa... inkább a másik ˘˘,
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #713 Dátum: 09 ápr 29, 18:00:07 » |
|
Dohányzól boci  ? öcsém mennyi cigis van ezen a fórumon (Én beszélek aki ugyan úgy cigizik  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noriko93
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #714 Dátum: 09 máj 10, 16:55:59 » |
|
öö hát igen  a cigi egyszer mindenkit utolér  na de hát ez van. Engem is utolért...nincs mit tenni  És én meg a haverok cigijét szívom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #715 Dátum: 09 máj 10, 19:08:43 » |
|
Haverokét? Oo Nekem ez csak annyiban ismerős hogy fél évvel ezelőtt kb. minden osztálytársam tőlem kunyerált cigit,és adtam is nekik úgy, hogy ők nem adtak ha nekem kellett...de mostmár megtanultam nemet mondani  Ha annyira kell nekik akkor vegyenek maguknak...elég nekem ha egy másik társaságban adok  De legalább arról tudom hogy ha nekem kell, mert kifogytam akkor adnak nekem bármikor  Így tényleg csak az én káromra ment az egész....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 19:09:34 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #716 Dátum: 09 máj 10, 19:24:49 » |
|
Ayumi nálam is ez van, azzal a különbséggel, hogy én nem kérek vissza semmi, ezt kb pénz szokott lenni meg pia cigi
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #717 Dátum: 09 máj 10, 19:31:54 » |
|
Hát ezt sem úgy kell értelmezni hogy kérem vissza...hanem hogy ha látják hogy nincs akkor adnak.És nem csak röhögnek és elmennek mint egyesek.Tehát én nem kérek hanem ők adnak,remélem érted 
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #718 Dátum: 09 máj 10, 21:47:31 » |
|
Nemteljesen a mostani témához tartozik, de vanilliás vizipipadohányt NE vegyetek, mert olyan egy ótvar sz@r hogy az hihetetlen 
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #719 Dátum: 09 máj 11, 13:23:32 » |
|
nem tudom szívott már valaki Earl Grey tea ízű vízipipa dohányt de csak ajánlani tudom mert nagyon finom meg erős mint a méreg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|