24 nov 16, 05:17:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325423 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #690 Dátum: 09 ápr 21, 20:01:11 »

én is ott vettem mennem kéne megint dohányért de nincs kedvem meg időm eljutni oda  Nevet
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #691 Dátum: 09 ápr 21, 20:03:01 »

Az én pipámat Mary-nek hívták de már eltávozott.  Szomorú
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #692 Dátum: 09 ápr 21, 20:04:15 »

Mi sem vagyunk normálisak elnevezzük a vízipipáinkat XDD
Naplózva

atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #693 Dátum: 09 ápr 21, 20:05:00 »

de miért kell elnevezni a pipákat?  nekem ez eszembe nem jutott volna ikszdé  smirksweat
dorci épp ezt akartam kérdezni csak beírtál elém Nevet
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #694 Dátum: 09 ápr 21, 20:06:03 »

Engem nem érdekel...érző lélek xD Én szeretem Pirul Mert Szyzzancsal vettük meg Papival ezért szép emlékeim vannak hozzá xP
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #695 Dátum: 09 ápr 21, 20:09:02 »

Majd megpippanthatom Ivánt? Pirul xD
Amúgy az enyémnek sincs neve... De hétvégén avató.... Mosolyog xD
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #696 Dátum: 09 ápr 21, 20:11:33 »

Persze hogy megpippanthatod xP Msnen taláááán meg is nézheted *_*
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
vikidarius
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #697 Dátum: 09 ápr 21, 20:52:29 »

hali
megtudnátok hívni egy lajtos rovid piros 100-as redandwhite-ra??
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #698 Dátum: 09 ápr 28, 18:07:15 »

Én nem cigizek, megelégszek a májkárosítással.^^ Viszont ex-osztálytársam 8 éves kora óta napi több dobozzal elszív. Plusz rengeteget kávézik és több mint 50 kiló túlsúly van rajta. (De ez már off! smirksweat)
Amúgy egy db-ig vizipipáztam, amíg fel nem világosítottak, hogy egy vizipipázás alkalmával 100x annyi füstöt lélegezhetek be, mint egyetlen cigaretta elszívásakor. Szal..
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #699 Dátum: 09 ápr 28, 18:24:20 »

az utsó részét nem tom én vhogy hülyeségnek tartom addig ok hogy nem igazán egészségeseb b a ciginél meg stb de...azért ez nem...tudtommal  vizipipát csak ha soká szívod lessz annyi károsanyag a szervezetedben mint cigizés után..meg rendszeressen kéne ugye tisztítani..hmmm rákot persze kaphatsz ettől is de azt mitől nem ikszdé
nah szal vmiben el kell patkolni
(am kávé miatt túlsúlyos huh sok kávét iszok mégis alultápláltnak számítok én is akarok hízni*.* talán még többet kén inni ikszdé )
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #700 Dátum: 09 ápr 28, 18:34:30 »

Nem a kávé miatt túlsúlyos. Az 50 kiló csak ráadás egészség.^^
Amúgy ez a "vizipipa mennyire minimálisan káros" szöveg csak egy kereskedelmi fogás, hogy jobban fogyjon az áru.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #701 Dátum: 09 ápr 28, 18:36:19 »

jah értem ... na mind1 kávé jó dolog
hát én izé hogyishívják antidohányos oldalon olvastam nem tom ikszdé lényeg az h bármikor meghalhatok van ígyis elég bajom hát nem érdekel nagyon az egészség ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #702 Dátum: 09 ápr 28, 18:51:25 »

a vizipipa azért kevésbe káros mert a dohány kevesebb nikotint tartalmaz mint egy cigaretta dohány
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #703 Dátum: 09 ápr 28, 18:52:33 »

Én nem cigizek, megelégszek a májkárosítással.^^ Viszont ex-osztálytársam 8 éves kora óta napi több dobozzal elszív.  hogy egy vizipipázás alkalmával 100x annyi füstöt lélegezhetek be, mint egyetlen cigaretta elszívásakor. Szal..

Ha 100 cigit elszívnál egyszerre bele is döglenél.  Mosolyog A vizipipa több helyen megszűri a füstöt, sőt kátrányt sem tartalmaz, hisz az a papír égésterméke.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #704 Dátum: 09 ápr 28, 19:04:47 »

Nah, kicsit utánanéztem a Vizipipa vs Cigi dolognak. És kb semmire nem jutottam. x'D Egyik helyen azt írják: "..hatalmas tévedés, ugyanis a vizipipa mennyire káros.."    Míg a másik helyen:  "..hatalmas tévedés, ugyanis a vizipipa abszolút nem káros.."
Úgyhogy ezen kiigazodni nem lehet, sz'al beletörődök a veszteségembe. kacsint (egyenlőre Nevet)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins