Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #675 Dátum: 09 ápr 21, 19:41:07 » |
|
én már régebb óta vágytam egy pipára és most van de még sem vagizok vele senkinek (olyan sokat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #676 Dátum: 09 ápr 21, 19:41:43 » |
|
"*szal *haveroknak van *közösbe egy *azt majdnem midnen bulin elhozzák *hangulatos *üldögélünk mellette *szívunk *lazulunk *de ennél nem több *nem isten szarta ki egy unalmasabb percében *hogy így kell élvezkedni rajta *a ződ úgyis jobb " - by Slane Egy állásponton vagyok vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #677 Dátum: 09 ápr 21, 19:42:46 » |
|
hát énis régóta várok rá, és azóta is csak 2 ember tudja anyukám és a legjobb barátom "*szal *haveroknak van *közösbe egy *azt majdnem midnen bulin elhozzák *hangulatos *üldögélünk mellette *szívunk *lazulunk *de ennél nem több *nem isten sz*rta ki egy unalmasabb percében *hogy így kell élvezkedni rajta *a ződ úgyis jobb " - by Slane jah ennél tényleg nem több, de erre éppen elég
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 21, 19:44:02 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #678 Dátum: 09 ápr 21, 19:43:22 » |
|
A zöld az jobb, az fix.... xD Amúgy füstöljük Dorci... Én is régebb óta vágyom rá Nálam is anyumék tudták xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #679 Dátum: 09 ápr 21, 19:43:51 » |
|
Nekem van kb 3 hete xD 47 centi és sárga imádom,és Ivánnak hívják
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #680 Dátum: 09 ápr 21, 19:44:50 » |
|
ivánnak? lol amúgy nekem azért anyukám tudta először, mert ő vette nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #681 Dátum: 09 ápr 21, 19:44:58 » |
|
Nekem van kb 3 hete xD 47 centi és sárga imádom,és Ivánnak hívják Szóval Iván és 47 centis? De jó dolgod van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #682 Dátum: 09 ápr 21, 19:46:53 » |
|
hé az iván az én kedvenc nevem :FFF azt szeressem mocskos bushin na jó viziipipát meg ugyis tőlem kaptad aszal megengedem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #683 Dátum: 09 ápr 21, 19:47:08 » |
|
OFF seed bazdmeg ezt az "erre semmiképp se kattints" linket az aláírásodban tudod jó hogy az ilyenre senki nem halgat most meg maradandóan károsultam XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #684 Dátum: 09 ápr 21, 19:49:09 » |
|
Ivánnak hívják a pipád én Gizin gondolkodtam hogy az lesz az enyémnek a neve amúgy a zöld tényleg jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #685 Dátum: 09 ápr 21, 19:51:40 » |
|
Seed jolvan xD ez most fájt.... végülis Syzy khmmmjét még nem neveztem el sehogy na mindegy.... ÉS igen Iván
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #686 Dátum: 09 ápr 21, 19:53:12 » |
|
De azért 'lepippantottad' már? Najó, elég a fárasztó szójátékokból. Syzyvel úgyis néhanéha jól eldumálok msnen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #687 Dátum: 09 ápr 21, 19:54:39 » |
|
Válasz erre: nem x'D Én is elég sokszor...^^ Na de lényeg az hogy jó kis pipa ez..most épp kétalmás dohányom van,de lassan venni kell újat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #688 Dátum: 09 ápr 21, 19:57:54 » |
|
nekem meg elfogyott az epres pipa dohányom amúgy Blahánál vetted a pipádat viir?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #689 Dátum: 09 ápr 21, 19:59:49 » |
|
Jaja ott vettem xD Még Kazéval meg Syzyvel... T.T Epreset nem szeretem nekem az túl édes,sárgadinnyéset imádom meg a kétalmásat,ja meg mentholos meg kólás <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|