Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #615 Dátum: 09 feb 18, 21:07:06 » |
|
Adachi ajánlom neked a lándzsás úti fű szirupot mert az jót tesz fel szaggatja a a lerakodott zavaró tényezőket próbáld ki nekem bevált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #616 Dátum: 09 feb 24, 20:06:25 » |
|
istenem a sok cigis egy kupacban ejnye én nem szívok 2 okból sem: nem vok hozzá elég idős--másik szerintem hülyeség és a szagát is utálom.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #617 Dátum: 09 feb 24, 20:12:43 » |
|
Hm vasárnap elszívtam két szál cigit és meg kell állípítanom pár dolgot róla: Büdös, Kaparja a torkom, és jólesik :'DDDD De mivel több az ellenérv ezért nem fogunk rászokni xD (meg drága egy szokás ez nekem :'DDD) viszont Vizipipa powa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 24, 20:13:32 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 09 feb 24, 20:14:39 » |
|
Xencsi, te nem aszmás vagy? x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #619 Dátum: 09 feb 24, 20:28:54 » |
|
Am de az vagyok csak a doki azt modnta hogy ár kigyógyultam belőle mondjuknemezért csináltam :'D igazából azt se tudom miért nemis érdekel többet nemis fogom neméri meg :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 09 feb 25, 07:32:21 » |
|
köszi Dorci.. de am elmult a dolog ^^ szerencsére csak a mandulámat baszta valamiért a füst >.< hát énmeg a 3-4 naponta 1 doborol áttértem a 12 ora alatti 1 hez :'DDD valahogy meloba gyorsanfogy bár mikor valami haveri talivan meg piálgatás akk is kb ilyengyorsan végzek egy dobozzal xDDD lol Xeni ha hiszed ha nem vanolyan mikor nekem is kaparja a torkom.. közben nemárt olyankor iszogatni valamit és akkor semmi para volt soxor olyan nekemis h egy pohár ásványvizzel mentem ki cigizni :'DDD bárezakkorvolt mikor kevesebbet szivtam egy idő után hozzászokik... Gyümi az aszma nem para xDD haverom 14 éves kora ota cigizik és születése ota aszmás :'DDD a lové kérdés az jogos :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #621 Dátum: 09 feb 25, 20:09:59 » |
|
Vizipipa 4ever . A cigi nálam tabu szüleim is cigiznek és én kinem állhatom de a vizipapát nagyon szeretem főleg a kókuszost
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #622 Dátum: 09 feb 25, 20:11:43 » |
|
Kókuszos + Ananász powaa egyszerre. És mellette igyatok Puertét is! feelinges.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #623 Dátum: 09 feb 25, 20:12:51 » |
|
Wow még nem próbáltam de jól hangzik
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 09 feb 25, 20:17:53 » |
|
Sok féle keverési módszer van , de ez a legtutibb Googlebe beírod , hogy vizipipa mix (ha jól emlékszem) és kidob olyan oldalakat , ahol "receptek" vanak. A mango-t és a Jäger-t utálom a vizipipa dohányban.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #625 Dátum: 09 feb 25, 20:18:19 » |
|
Ada lóvé kérdés?xDD. Ki se merem számolni mennyi pénzt szívtam el... khm dohányoztam el... Napi egy doboz 13 éves korom óta... az annyit tesz évente bulikkal együtt 410*10*350ft=... ft kérek mindekit ne számolja kixDD. Azért 350 mert én annó 230 ft ért vettem a cigit csak kicsit drágább lettxDD.
Nem bírtam megállni... kiszámoltam a vég összeg 1435000ft^^ kicsit többre számítottamxDD. Amúgy szerintem kevés az a 350xDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 20:19:53 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 09 feb 25, 20:23:20 » |
|
Akkor tölts cigit Hiei , mint haverom... Megveszi a Cherrys vagy Vanilliás dohányt és ez kb. 500 FT és minőségi. Akkor veszel 800Ft-ért egy töltőt és hüvelyt ami kb. 1Ftra jön ki darab számra...Haverom egy csomagból megcsinál 2és fél dobozt. Gazdaságosabb , és jobb illata van . Csak legyen türelmed töltögetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #627 Dátum: 09 feb 25, 20:26:02 » |
|
Se türelmem se időm nem lenne... a másik én már nem fogok soha más cigit szívni csak Sofit... se jobb se rosszabb nem kellxDD. Ezt szívom mióta világ a világxDD. A töltöttnek nem jön be se az íze se a szagaxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 09 feb 25, 20:30:26 » |
|
Xd ne ilyen gagyi Korvint kóstolj Tillbury a király... Amúgy nem cigizem , csak ha bulizuk , vagy kocsmázunk...De vizipipa minden hétvégén van , de már sajna nem nállam , mert eltört az enyémnek a csöve és a "vázája" :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #629 Dátum: 09 feb 25, 20:33:51 » |
|
vízipipát olcsón hol tudok venni?