Ayaka
|
|
« Válasz #600 Dátum: 09 jan 20, 15:52:04 » |
|
2007 októbere óta cigizem, és örömmel jelentem h le is szoktam róla =) egy étig nem cigiztem, mert nem volt pénzem venni. Aztán vettem, de kevesebbet szívtam naponta. Aztán megint nem szívtam egy kis ideig, és most beteg vagyok és sz*r a tüdőm, és amikro cigiztem sz*rul esett, és már nem is kívánom. Arra sincs erőm h cigizzek, szal már nem kell. Érdekes leszokás volt xD nem megtervezett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #601 Dátum: 09 jan 20, 15:56:03 » |
|
Grat itt is xD Szintén leszoktam a cigiről, bár én dec. 31 óta... azóta köhögök és ha a cigit mellé párosítottam az nem volt túl kellemes, szal kényszermegoldásként nem szívtam... azóta is csak 1 szál ment el... de nem kívánom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani025
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 09 jan 20, 18:22:29 » |
|
úr isten cart'neker és ayaka: én nem tudok leszokni pedig próbálkoztam igaz 11 évesen kezdeni az már 3 év és nem megy túl hamar kapom fel a vizet ha nem szívok el naponta10-15 szálat de ti és cart'neker te meg ezt a honlapot is vezeted hát ez csúcs mind a kettőtök ellőt le a kalappal.GRATULÁLOK nektek
|
|
|
Naplózva
|
"Szerintem az a gyenge aki menőnek tartja azzal magát,hogy bunkónak teteti magát."
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 09 jan 20, 18:25:31 » |
|
Hát az írásképeden, meg ezen az eröltetett nyaláson meg is látszik a korod. Ne cigizz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #604 Dátum: 09 jan 20, 18:27:08 » |
|
hm én úgy emlékszem hogy ti még Szombaton a talin is rágyujtottatok Ayaka neked még mondtam is hogy "hülye dohányos" (nem veszi senki magára mert csak hülye piszkálódásnak szántam xD)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #605 Dátum: 09 jan 20, 18:32:09 » |
|
azóta is csak 1 szál ment el... Igen, ez volt az xD Aya meg ahogy írta is 1 hétig nem, aztán keveset, aztán megint nem, aztán megint kicsit... és most beteg úgyh megint nem =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #606 Dátum: 09 jan 20, 18:37:15 » |
|
hm értem akkor gratulálok xD legalább nem rontjátok majd ezután a levegőt körülöttem
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
dani025
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 09 jan 20, 19:42:35 » |
|
seed ez nem benyalás csak se anyámnak se testvéreimnek se senkinek nem sikerült leszoknia cigiről én már olyan 20-szor kb. megpróbáltam de nem ment így jártam
|
|
|
Naplózva
|
"Szerintem az a gyenge aki menőnek tartja azzal magát,hogy bunkónak teteti magát."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #608 Dátum: 09 jan 20, 19:59:21 » |
|
Grat Cart Ayaka én is így szoktam le, és már 1 éve abszolúrt rá se gyújtottam...
dani majd ha egyszer beüt a krach, akkor te is olyan könnyen leszoksz mint mi... Nekem még hangom se volt már a torokgyulladásól, amikor leszoktam... Azóta is csak bulikon gyújtogattam rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #609 Dátum: 09 jan 21, 07:50:09 » |
|
Azért azt nem mondtam h soha nem is fogok rágyújtani xD bulikon valszeg én is de nem olyan nagy mennyiségben mint eddig de pia mellé kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #610 Dátum: 09 feb 16, 21:57:40 » |
|
nekem se megy az a baj hogy agresziv leszek a nikotin hiánytol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #611 Dátum: 09 feb 16, 23:29:39 » |
|
loll és milyen kép van kint nálad ez teccik, ironikus kicsit http://forum.naruto-kun.hu/index.php?action=dlattach;attach=6514;type=avatarcsak azért linkelem be, mert ha vissza olvas később valaki, és addig avát váltsz, akkor ő is értse, am meg csak unatkozom
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 09 feb 17, 08:10:33 » |
|
engem mostanában egész furcsa érzés árasztja el a torkomat emberkék szerint nemártana kivizsgálni xDDD hisz fura h csak akkor érzem mikor szivom a cigit... és eddigi 2 éves pályafutásom alatt nemvolt ilyen 1X sem... mostviszon minden alkalommal >.< nemtoom meikbe halnék előbb bele.. abba h nemgyujthatok rá vagy egy gégerákba xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 09 feb 17, 08:31:12 » |
|
Hm milyen jó hogy több mint egy hete nem gyújtottam rá,olyan jó érzés Viszont lassan venni kéne pipát..csak nem tudom még milyen színű legyen,bár sztem feketébe veszek
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #614 Dátum: 09 feb 17, 11:10:14 » |
|
Visszavonom amit nem rég mondtam xD kibírom ugyan cigi nélkül, de valahogy mégsem tűnik jó ötletnek érettségi előtt leszokni xD szal hupsz és maradok a napi fél-1 dobozomnál xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|