Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #555 Dátum: 08 nov 29, 18:32:39 » |
|
Én mostanában csak piros pall mallt füstölök el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #556 Dátum: 08 nov 29, 18:35:43 » |
|
Én meg semmit se . Szerintem csak tönkreteszitek a szervezeteket , de a ti gondotok ugyhogy nem szólok bele .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #557 Dátum: 08 nov 29, 18:37:00 » |
|
Akkor ez a hsz is tök felesleges volt, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #558 Dátum: 08 nov 29, 18:43:04 » |
|
Az lehet , de ennyi erővel a tied is , meg az enyém is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #559 Dátum: 08 nov 29, 18:44:31 » |
|
Nem, az enyém nem, én leírtam mit szívok a Cigi topicban, te pedig írtál egy értelmetlen huntot rá, amit ugyis tudunk, hogy egészségromboló, de aztán még azt is odairtad, h nem szólsz bele. Hát vazze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #560 Dátum: 08 dec 02, 04:05:33 » |
|
Na most smoke waterpipe ? Szerintem 1. nők 2. sör 3.cigi, pipa add össze a 3at = de sok pénzd van h ienekre költöd.. valameikböl ha kevesebb van a többiböl több.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #561 Dátum: 08 dec 02, 15:12:46 » |
|
Ma életemben elöször vettem sárga Camelt. Ízlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #562 Dátum: 08 dec 24, 06:19:34 » |
|
ááá leértékelt vizipipa csak 10 235 forint a -Kétutcával arrébb- sarkon és mielőtt mindenki megkérdezi, igen ez kellett. Egyszer úgyis meghalok, én az 1 szer mindent ki kell próbálni párton vagyok, (rosszabb esetben úgy sem tudom kipróbálni 2szer) *jólvan azért az öngyilkosságot nem fogom kipróbálni...bár ki tudja, ez még a jövő zenéje * eddig pipára szoktattak rá a többiek, akkor most a cigi jön?? vagy majd a -kávézás halálos dohányzást okoz- szinten leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #563 Dátum: 08 dec 24, 19:59:49 » |
|
Én 4 hónapja szoktam rá. Napi fél doboz, de ha számítógép közelben vagyok, vagy bicajozok, akkor kitart 3-4 napig is. És csak a Pall Mall-"családot" vagyok hajlandó szívni. Piros, kék, sárga, tök mindegy, de ha sárgából van százas, akkor inkább azt veszem. Olcsóbb is, mint a rövidebb. A múltkor "kísérőnek" használtam mellé mentolosat. Olyan, mintha rágót vettem volna be. Nyáltermelődés nálam is szokott lenni, amikor nem tüdőzöm le rendesen. Először azért szerettem meg, mert elzsib****totta az egész testemet. Másodsorban, mert nyugtat. ^^ A szivar is kurvajó. Nem szokás letüdőzni, de úgy semmi értelme, így hát szakítottam a hagyományokkal, és forgott velem a világ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 24, 22:42:39 írta Goku »
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #564 Dátum: 08 dec 25, 01:58:32 » |
|
nekem minden haverom cigizik és kínáltak is már v 100-szor de nekem kell mi a jó abba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani025
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #565 Dátum: 08 dec 26, 00:24:20 » |
|
az a jó benne pl. engem megnyugtat, de más azért mert szereti az izét én az itteni szabolcsi cigit szívom viceroy,next,"kínai betűs"( jó kis név) az ukrán cigi megy itt
|
|
|
Naplózva
|
"Szerintem az a gyenge aki menőnek tartja azzal magát,hogy bunkónak teteti magát."
|
|
|
laci19870707
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 08 dec 26, 19:28:50 » |
|
Én nem dohányzom, de a vizipipáért odavagyok! buliban nagyon jól jön!
|
|
|
Naplózva
|
kacsa mondja: Háp! Boci mondja: Múú! Timmy mondja: TIMMMYYYY! VÁVÁVÁÁ!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #567 Dátum: 08 dec 26, 22:16:43 » |
|
Kb. én is így vagyok de azért egy egy alkalommal én is rágyújtok. Ha parti van vagy ilyesmi. Pipázni gyakrabban szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani025
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 08 dec 27, 18:00:49 » |
|
vízipipába milyeneket szívtok?kinek tudják a szülei hogy cigiztek vagy pipáztok?az én szüleim csak a pipát tudják a cigit csak sejtik de a testvéreim tudják.cart,chakra ti cigiztek vagy pipáztok?
|
|
|
Naplózva
|
"Szerintem az a gyenge aki menőnek tartja azzal magát,hogy bunkónak teteti magát."
|
|
|
Kiyo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #569 Dátum: 08 dec 27, 18:11:35 » |
|
Nekem tudják. Nem mondom, hogy meg van engedve, de nem tudnak mit csinálni. A Multifilter termékcsaládhoz húzok, de abból is csak a kéket vagy ha hideg van, akkor a pirosat füstölöm el. xD + Néha Viceroy vagy Pall Mall. Még a Djarum Blacket akarom kipróbálni, csak 1300 egy doboz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|