Ayaka
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 aug 15, 18:17:21 » |
|
Nyááá, ne fikázzátok a tuttifuttit X3 sztem az is nagyon fincsi A vodkát narancsoshoz érdemes használni nagggyon finom úgy, hallgassatok a szakértőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 aug 15, 18:20:39 » |
|
Egyik barátnőm nagymamája is tüdőrákban halt meg még most tavasszal pedig fitt nagyi volt, és én is nagyon szerettem. Én majd nem szeretnék iesmiben meghalni, szal le kell szokni. Van pár barátom akik leszoktak, de mind úgy h keresett egy pótcselekvést, van aki szotyizott, vagy fogpiszkálót rágcsált meg ienek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 08 aug 15, 18:25:53 » |
|
Ja haverom is leszokott a cigiről... azóta alkoholista...
most próbál lszokni arról is, azt mondta nekiállt cigizni megint, azóta nem iszik annyit...
mondtam neki, ügyes vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 aug 15, 18:28:21 » |
|
de akkor hogy öntöd bele a vodkát, mert mst felkeltetted az érdeklődésem... bele a vizbe, víz helyett. vagy a dohányt megaromázod vele ésújraszárítod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 aug 15, 18:33:04 » |
|
Bele a vízbe? Oo a szent vodkát kevernéd vízzel?xD bocs de leestem a székről ahogy olvastam(nem akarlak megbántani, de a pia szent és nem bántsuk >.<) Víz helyett rakod bele, ugyanúgy mint csinálsz mindent mintha vízzel csinálnád kiskorongos öngyulladó szenet használj és ne sok dohányt de azért rakj bele eleget és jó narancsos legyen nyammmmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 aug 15, 18:38:25 » |
|
oks majd egyszer lesz prósza... voltam lent a városba és nem vettem dohányt... a tescomeg 10 km... igaz csak 15-20 perc (gyalog) de nincs kedvem lesételni egyedül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 aug 15, 18:43:22 » |
|
OFF: hogy lehet 10 km-t 15 perc alatt megtenni? :o xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 aug 15, 18:45:56 » |
|
simán... nah jó lehet h a 15-20 ból inkább a második de meg lehet... régen 6 kilóméterre laktam a sulitól és mindig gyalog mentem... ma 3 kilóméterre lakom mindig gyalog megyek be... naponta sétálok vagy 5-6 kilómétert... meg még hetente futni is megyek... simán megteszem egyenes terepen 20 perc alatt a 9-10 km-t de legyen vége az off-nak mert még megbüntetnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 08 aug 15, 18:47:20 » |
|
megegy OFF: (am nem szoktak csevegobe benezni..x'D) nemtoom. en 2 km-t teszek meg fel ora alatt, 15 perc alatt meg bringaval, es hat eleg gyorsan...x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 aug 15, 18:51:14 » |
|
szintén mégegy off: én meg nem úgy gyalogolok, hogy közbe gyönyörködök a tájba, ha egyedül menek vhova, akkor célirányosan egyszer voltam 26 km-es somló túrán... többet nem említették nekünk h megint lesz, mert már a kísérő tesitanár szolt nekem, meg a robi haveromnak, hogy álljunk meg, mert a "többiek" nem bírják a tempót (de ő is eléggé liheget) pedig akkor úgy mentünk, h éjszaka volt és zseblámpával még térképet is olvastuk közbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 aug 15, 18:57:46 » |
|
OFF: ense.. jooh mind1 rovidek a labaim..x'DD am turan 20 km kb 4-5 ora nekem.. nemtom hg az sok vagy keves..x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 08 aug 15, 19:03:07 » |
|
terepfüggű de beszéljünk már a vizipipáról xD magaddal vitted a terepre? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 aug 15, 19:04:09 » |
|
jaaj, múltkor beszéltük egy barátnőmmel h amennyibe ma már a cigi kerül akkor már a hátamra kötöm a vp-t xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 08 aug 15, 19:04:52 » |
|
meg nem is pipaztam..x'D >hm.. erdekes lenne. mindenki vp-vel maszkalna..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 aug 15, 19:05:18 » |
|
Hát nagyon ügyes haverod van... megtalálta az egyetlen pótcselekvést, ami rosszabb mint a cigi Ez off de végülis van valami köze a témához: apám, mióta az eszemet tudom ivott. de már részegen összetörte az autót 3 szor, meg a piára is elbaszott egy csomó pénzt, és idén j9ött rá, hogy mikor pl velem lehetett volna, a kocsmában támasztotta a pultot már kb 2 és fél hónapja nem iszik, és nem kellett hozzá semmi, csak az akaratereje...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
|