Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 júl 22, 22:50:25 » |
|
kibírtam dálután 5 iiiig muhahahaaaaa őő vagyis nem mert reggel csentem mostohafatertól 1 szálat x'DDDD de a betonszofi nemesettvalamijól x'DD de aztán 5 kor jött a megmentő lóvé és újra aranymalbival roncsolom a tüdőm áhhdehihhetetlenhiperszuperistentelenkegyetlenimádokcigizni x'DDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 júl 22, 22:55:32 » |
|
Betonszofi? Csak nem a barnaszofira gondolsz? Ritkasz*r.. LOL... Szombaton banzai... Igaz én vezetek, de máris előtört a függőség... Buli-> Buliba nem bírom ki cigi nélkül annak ellenére, hogy évek óta nem szívom... Ilyenkor ha nem szívom zsinórban, pláne ha már kissé piás vok, remeg a kezem... Remélem most nem tör rám....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 22:59:08 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 júl 22, 23:11:15 » |
|
dede ara gondoltam xD de "ha nincs más az is jó" x'DDD hmm Gabesz..Gabesz.. énis így kezdtem ám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 júl 22, 23:14:56 » |
|
Mit így kezdtél? Én évek óta tiszta vagyok! Csak bulikban szívom! Havonta 1 szer... De akkor aztán piszkosul... Te meg szívtad mindig! Abbahagytad pár napokra, és kész gondolom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 júl 22, 23:17:06 » |
|
nem nem énis csak bulikba szívtam.. aztán ott egyre masszívabban.. és végül 1 X 2 X itthonis 1 héten 1 X xDD.. mosmegmár mikor rámjön x'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 júl 22, 23:20:56 » |
|
Akkor te is úgy voltál vele, hogy rendszeres dohányzás után letetted, és csak bulikba szívtad, és most visszaszoktál... Hát én szeretném elkerülni a dolgot... Mert nekem nem megy le bármilyen füst a gigámon... Akármilyen cigit nem szívok el... A jó bagó meg drága...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 júl 22, 23:29:51 » |
|
őő nem.. eleve bulikba kezdtem neki am elősször nekem is ez az érzésem volt ezért volt h csak piásan toltam akk valahogynem zavart x'DDD de.. istentudja miért itthon voltam és egyzsercsak rámjött h ithon egyedül is ágyújtsak x'D hát beszédültem tőle mint állat xDDDD de aztán idő után meg azon vettem észre magam h már semmi émelygés sok kihagyás után sem ésmár napi 4-5 szálat eltolok ha nemmeek sehova.. ha igen akk meg mikor hogy xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 júl 22, 23:40:30 » |
|
Én kócerban szoktam rá... Állandóan tolták a pofámba a cigit, míg rá nem szoktattak... Ha valaki gyújtott rá, nekem is jutott egy szál... Zsinórban szívtam reggeltől estig... Eleinte Szofi lightot, marbolro lightot, pall mallt, végül Moont... Szerettem cigizni, mert megnyugtatott, me minden... Nem is akartam leszokni, de elment a hangom, rekedt voltam... 1 hónap után a doki azt mondta valami rárakódott a hangszálaimra, hogy begyulladtak... Azt mondta, a cigi miatt... Így szoktam le... Különben még most is szívnám rendesen.... Azóta tiszta vok, csak bulikban szívom... Itthon nem is kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 júl 23, 08:36:08 » |
|
hát ja nem kell tulzásba vinni,de még mindig vannak olyanok akik akkor sem hagyják abba mikor már az egészségük rovására megy sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 júl 23, 08:54:04 » |
|
Nekem az ismerőseim fele bagózik... Én még a füstjét sem bírom... Bekönnyezem tőle és tüsszögök... Aztán meg szédelgek... No cigi please
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Mil
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 júl 25, 13:10:37 » |
|
asszem megtaláltam a kedvenc topicomat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 júl 25, 16:28:36 » |
|
émi: heh! Ez Szopaccs! Kék Palmal for eeevör. Mostmar megujult doboza van! Napsütötte iiiiiiiiz!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 júl 25, 16:35:41 » |
|
Én csak annyit érzetem belőlem amiennyi a vízzel átjött...hát az nem volt jó :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 júl 25, 16:37:28 » |
|
Te elszivtad magadat ? va mivan ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 júl 25, 16:49:06 » |
|
Hát Hugi nagyon kiüthetett, ha még mindig hülyeséget írsz! Tényleg úgy hangzik mintha magadat szívtad volna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|