24 nov 16, 07:36:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326301 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #225 Dátum: 08 júl 21, 21:30:00 »

hát mellettem azé ne dohányozzon senki mert asztmás vagyok és ha rágyujt én tuti hogy kitépem a kezéből a cigit ikszdé  multkor megtettem a buszmegállóban is nos a fazon eléggé csúnyán nézett rám aztán elmagyaráztam akk 5 méterrel arréb ált és ott kezdettel cigizni ikszdé de még mindig zavart ikszdé úgy hogy inkább gyalogoltam....
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #226 Dátum: 08 júl 21, 21:31:02 »

sőt..  tudtad  h  a  párizsi  is  90% ban  víz  Ohh My God
ezt  énse  akartam elhinni  de  ígyvan  x'DD
naszal megismétlem magam... a  léyneg  nem az h  a  vízbe nem halsz bele..
hanem h sok más dolog van amivel mérgezed magad annélkül h vitáznál róla..  a  cigi legalább tudatos Mosolyog
nahh és  én itt  pontot teszek  a végére  mert már csak ismételnitudnám magam ^^

> hmm  Xenon mellett  soha nemgyújtanék  rá annak  tudatában  h  tudom h nemszereti..demég mellé ártok isneki ^^

>  nekemtetszett... Noeka Nyelvesít Nevet hmm  xDDD

>  lol Hiei én nembírtam  addig  ki mint te  x'DD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 21:32:53 írta Adachi » Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #227 Dátum: 08 júl 21, 21:32:57 »

Naruto0 én épp probálok leszokni erre előjösz egy olyan példával amit én is kifogásnak használokxDD.
Tudod mit kimegyek és rá gyújtokxDD.

Ám Moritának igaza van amúgy néha már én is undorodom magamtól a kezem a ruhám szagától de akkor sem tudom abba hagyni 10 év hosszú idő.. én azt javaslom mindenkinek hogy ha elkezdte hagyja abba amég tudja mert később tényleg nem lehet ill nehéz.

Na megyek cigizem ténylegxDD.

Bocs xD fogalmam se volt hogy leszokóban vagy vagyis próbálkozol xD egyébként ettől függetlenül egyetértek azzal aki még nem szokott rá ne is tegye (na én okoskodok..)
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #228 Dátum: 08 júl 21, 21:34:45 »

Morita: én meg a víz ember kihalása + a következő sor között nem értem az összefüggést mert a második sorban már a nikotinról és a társadalomról beszélsz. Akkor hogy is van ez?

Hiei: Apám vagy 20 évet dohányzott még előttem még is le tudott szokni, csak akaraterő kérdése. Ha úgy állsz hozzá, hogy nem fog menni akkor nem is fog, bár én még nem tapasztaltam a leszokást követő elvonási tüneteket, apám példáján keresztül beszélek.
Az én esetemben az első cigi után (amit mondjuk egy buliban szívtam el, tételezzük fel) könnyű lenne megállni mert túl lusta vagyok hozzá hogy lemenjek a boltba és vegyek magamnak.

Ada visszaigazolhatnál msn-en xD

Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #229 Dátum: 08 júl 21, 21:35:36 »

Hm Adachi-sama ilyen kegyes? :o nem gyujt rá csak azé me ott vagyok ikszdé hát ezt tisztelem Nevet Pontosan
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #230 Dátum: 08 júl 21, 21:36:33 »

hát mellettem azé ne dohányozzon senki mert asztmás vagyok és ha rágyujt én tuti hogy kitépem a kezéből a cigit ikszdé  multkor megtettem a buszmegállóban is nos a fazon eléggé csúnyán nézett rám aztán elmagyaráztam akk 5 méterrel arréb ált és ott kezdettel cigizni ikszdé de még mindig zavart ikszdé úgy hogy inkább gyalogoltam....
xenon szerintem én bár nem cigizek de valahogy az olvasottaktól megijedtam a.... őő *zavarodottan néz*

jah és én csodállom valamilyen szinten azokat akik leszoktak a cigiről mondjuk 5 év után is nem tom szerintem ha rá tudott szokni biztos nagy akaraterő kell a leszokáshoz stb...meg tok példákat hmm hányszor hallottam már hogy ez az utsó cigi....hmmm....
ja elfeledtem mit akartam még basszus....
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #231 Dátum: 08 júl 21, 21:39:30 »

Nah én is hozzászólók a dologhoz.  Mosolyog
Most én is tudnék itt tudományos szövegeket levágni meg mi káros mi nem stb, de nem teszem, mert nem szólok bele a másik életébe, mert nem az én dolgom, legalábbis nekem ez a felfogásom.
Ha dohányozni akar tegye azt, úgyis mindig lesznek dohányosok amíg világ a világ és nem abban fogok belehalni, hogy más emberek rám fújják a dohány füstöt, mert például az autók sokkal károsabbak, de ezt hagyjuk.
Am és a ciginél a papír égésével szabadul fel a kátrány és még rengeteg káros anyag például a szén-monoxid, és a kátrány színezi be a fogakat és a kezeket is sárgás árnyalatuvá.
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #232 Dátum: 08 júl 21, 21:42:11 »

Hm Adachi-sama ilyen kegyes? :o nem gyujt rá csak azé me ott vagyok ikszdé hát ezt tisztelem Nevet Pontosan
a társaságban amiben  vook sem mindenki dohányos.. és  odafigyelünk rá h neokozzunk azzal kellemetlenséget h ha rágyújtunk..
mertugye a bunkóság nem jár együtt azzal h  valaki dohányzik Mosolyog
am meg  nemmondtam h nemgyújtok rá.. csak h odafigyelek h  ne  oylan  ember  közelében  tegyem aki nembírja

> ámen  Berobá Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 21:43:03 írta Adachi » Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #233 Dátum: 08 júl 21, 21:45:51 »

Szerintem nem baj ha valaki dohányzik... Csak azt nem szeretem, ha valaki napi 1 dobozt is elszív.  :/ Az szerintem egy kicsit sok.. De amúgy szerintem semmi rossz nincs benne, és sztem h tüdőrákban meghalj , anniy az esélye mintha elütnének kocsival de lehet ez csak baromság xDDD
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #234 Dátum: 08 júl 21, 21:58:43 »

Nemtom.. Nagyobb az eselye a tudoraknak.xD
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #235 Dátum: 08 júl 21, 22:16:41 »

Tudtad? Nem? Igen? Nem baj, akkor is elmondom...
A dohányzás már rövidtávon érzékelteti káros hatásait (romló sporteredmények, megemelkedett anyagi kiadások, elszíneződött ujjak, idő előtti őszülés és kopaszodás, rossz lehelet, köhögés, légzési zavarok).
Évek során pedig ezek a hatások csak fokozódnak, sőt nagyon sok esetben különbféle betegségek alakulnak ki.
Kb. ezért nem dohányzom. :/
Gondolj csak bele! (Aki cigizik), azt a pénzt amit erre a szutyokra kidobsz (hetente,naponta) mennyi mindent tudnál rajta venni, sokkal de sokkal jobb dolgokat mint a cigi, ami az ég világon semmire se jó! Talán csak arra, h tönkretegye az egészségedet, és a szervezetedet!
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #236 Dátum: 08 júl 21, 22:21:31 »

(nem cigizek) aaaahh. nekem is kell sook sook cucc amit azert a penzert vehetneek amit masok elcigiznek.xD azok a kocsog cigigyartok csak magukra forditjak.. ha mar rairjak hg karos, hasznaljak a penzt pl parkok felujitasara..xDxD.. Amm en ugy hallotta hg ha valaki hirteelen abbahagyja, annak csak romlana az allapota, mivel a testenek szuksege van a nikotinra vagy nemtom.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #237 Dátum: 08 júl 21, 22:23:37 »

igen akk akár rosszul is lehet ha nai egy doboz és puff hirtelen abbahagya mint a drognál csak szépen fokozatosan szabad leszokni nem puff nincs több és kész
Naplózva

Ibo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #238 Dátum: 08 júl 21, 22:28:41 »

én egyszer voltam egy boncoláson, ahol a boncnok felvágta a férfi tüdejét és közölte, hogy Budapesten lakott, vagy dohányzott. ezek után én vidéken dohányzom Mosolyog nehéz elmondani egy nemdohányzónak, hogy mi is olyan jó benne. amúgy vannak a rossz tünetekre már csudajó szerek (rágó, hajfesték, fogpor, sűrű kézmosás, parfüm...)
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #239 Dátum: 08 júl 21, 22:34:17 »

Én azt nem bírom, hogy az emberiség magát károsítja, aztán meg elkezdenek ez ellen küzdeni mindenféle szövegekkel, képekkel, ehelyett csak be kéne zárni minden cigigyárat és kéésssszzz lenne... De sztem a cigigyárosok csinálják a cigi elleni tapaszokat is... tök nagy haszon! Rászoktatják az embereket a cigire, aztán aki leakar szokni,a zt leszoktatják és dől a pénz két oldalról...  :/
De most komolyan olyan röhejes hogy az emberek az ellen küzdenek, amit ők "találtak" fel... bár kétségkívül piszok jó pénzt lehet keresni, mivel ha az ember rászokik, akor folyamatosan veszi, a cigi drágulásával meg csak mégjobb...  :/

Amm én persze anti vok, de csak mer iszonyat büdös X.X Bírtam mikor buszmegállóba kétfelől elkezdtek cigizni én emg ott fulladtam...
Amm bocs h én is beleszóltam, csak muszály volt ezt leírni, amm nem akarok belefolyni me egyrészt kicsi vok ehhez meg ugye nem tapasztaltam (nem is akarom) ezért nem is tudhatom milyen...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins