24 nov 16, 06:23:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325825 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #195 Dátum: 08 júl 21, 17:12:05 »

na nekem meg vana  tökéletes ok hogy mért nem fogok cigizni Nyelvesít ASZTMA na legalább valami pozitívuma is van nem kell agódni anyáméknak hogy cigizni fogok valszeg az első után a fulladás kapna el
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #196 Dátum: 08 júl 21, 20:44:46 »

azért  ostobaság mert  max  te  úgy gondolod...
ezolyan mint  egy srác aki vérzékeny mégis  DH zik ami iszonyatkomoly sérülésekkel jár..
nem azért  csinálja  mert  hülye.. hanem mert  imádja  csinálni..
sztem ezt valaki vagy felfogja.. vagy ne  oltja  a  haveromat  mert  kitekerem  a  nyakát Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 20:48:09 írta Adachi » Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #197 Dátum: 08 júl 21, 20:47:03 »

Én ezért írtam, hogy aki hülye haljon meg xD Te mentél bele a vitába. Ha imádja csinálni hát egészségére de tartós tejet már ne vegyen.   :/
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #198 Dátum: 08 júl 21, 20:47:16 »

nemtom a DH-n mit értezs deee eltom képzeli h valami bicajos cuccli és persze az élvezetes mint mindnesport deh a cigit sztem nehasonlitsuk vmi sporthoz....
Naplózva

Adachi
*

« Válasz #199 Dátum: 08 júl 21, 20:51:05 »

tartóstejjel kaopcsolatban olvasd  el inkább  ezt ^^
őő köszi..  asszem x'DDD
am meg csak annyit..
a mai világban mindent vegyszereznek.. amit  eszel..amit iszol.. amit  lélegzel...
a zööldségeket,gyümölcsöket vegyszerrel növelik h  jobban eladható legyen..
a vízbe sok olyan dolog kerül amit a  klór nem  tisztít..
iszol teis kólát..mindenféle  gyümi leveket...tejet..akármit.. azt  mind szinezik.. tartósítják..és  megannyi mérgeggel tuningolják amiről neked foggalmad sincs  és  nem is  ismered..
ezekkel mind-mind  mérgezed  magad.. mindegy  h mit eszel,iszol mert  mindennel ez van..
és nem is gondolsz rá mikor  iszol egy  pohár tejet..vagy éppmegeszel  1  almát.... h az a tej.. igazából már nemm is tej.. hanem valami kotyvalék amit  összedolgoztak.. h az az alma azért olyan nagy és piros mert vegyszerekkel érték el h olyan legyen...
szal.. én boldogan rágyújtok.. mert az azoközt az egésségtelen dolgok közt van amit tudatosan használsz.. habár tudod h nemjó Mosolyog
ezt mongyuk ígysefogja fel az aki nemérti amit  mondok... és  nem hasonlóan szabadlelkű mint  én Nevet

hmm  másdolog  1  sport.. és egy sport  amiben az életedel játszol..
persze az olyanok akik begyöpösödött agyúak és  a  legextrémebb dolog amit  megtesznek h nem a  járdán hanem az útszélén  gyalogolnak el  a  nagymuterjukhoz azok soha nemértik meg  az ilyesmit ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 20:51:38 írta Adachi » Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #200 Dátum: 08 júl 21, 20:53:09 »

mér mosén nemértem vagy mi a fákk?Nevet éppezaz h értem xD éna  cigit nemértem ikszdé mert az ijen extrémsportok tökjók élvezed adrenalint termel és igen az éelteddel játszol deakkoris vanbenne élvezet a cigibenmeg számodra talán van és lehet számára is de nem annyi hogy azért az egy slukkért meghalj. sztem
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #201 Dátum: 08 júl 21, 20:55:58 »

hmmm hát ide is irok ja mindjart jön a lényeg"
szal vmiben mindenkinek meg kell halni.....és én pl valószinű hogy passzív dohányz´=as által okozott tüdőrkban halok meg
nekem nem jön be a cigi nem tehetek róla de mindig olyankor lehet beszélgetni és nem tok nemet mondani mert azért kell dumolni reggel bnővel stb...és ugy legalább van társaság de.....mind1 
őőő izé...
am asszem nagyon le maradtam megin és még jobban lefogok.....de nem tuti...őőő...hmm....
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #202 Dátum: 08 júl 21, 20:57:35 »

Ezzel én mind tisztábban vagyok de ez a dolgok eltúlozása. Ilyen kaján élő emberek általában megérik a 80 éves kort míg a cigisek közül csak az erős szervezetűek élnek ennyi ideig.  Mosolyog
Víz: klórozva van és? Ezért kell sört inni mert az nincs semmivel szennyezve (megjegyzem Belgiumban a gyerekeknek a suliba nem tejet adtak a menza mellé hanem sört mert sokkal egészségesebb)
Zöldségek, gyümölcsök: otthonit kell enni. Még ha permetezed is akkor se lesz akkora bajod tőle mintha elszívnál egy szál cigit. Ráadásul nem szoksz rá, újabb plusszpont Nevet
A többivel egyetértek, nem különösebben érdekel, hogy káros xD

Semmi bajom a cigivel félreértés ne essék, szívja csak aki szívja az ő dolga, én csak abba szóltam bele hogy asztmával szívni nem bátorság hanem hülyeség, tőlem attól még nyugodtan szívhatja. Én inkább szívok hónaponta mondjuk 2 alkalomkor vizipipát ami kerekítve 0%ban káros mint cigit naponta egy dobozzal ami azért valljuk be kicsit több káros anyagot tartalmaz.  Mosolyog
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #203 Dátum: 08 júl 21, 20:58:52 »

hmm..  az  a sport alapból extrém és az életeddel  játszol benne..  de  egész más színtre  lép a dolog  h ha  vérzékeny az ember.. és egy kisebb  sima  biciklis  esésbe is belehalna.. nem h ha eltolna  egy  70 fokos  sziklán lefelé menetet ^^
onnantól egész más  a  dolog....
hmm egyébként  olyannal aki nemcigizik értelmetlen erről vitázni mert egyáltalán nemérti azt  amiről szóvan ^^
ezért  nem is  értem h  most ebbe  miért  akar az antidohány nép beleszólni  x'DD egyetek  vatacukrot meg   igyatok kubut x'DD azanektekvaló Hehe

> megjegyzem  a  sört szerinted  mivel higítják  te  ész ?  x'DDD

> nahh ésmost rágyújtok  x'DD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 20:59:38 írta Adachi » Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #204 Dátum: 08 júl 21, 21:01:21 »

Megjegyzem a sört szerinted mivel forralják te ész Nevet Ha hallottál volna pasztörizálásról tudnád hogy a forró megöli a baktériumokat és a káros anyagokat xD Ezért sütjük meg többek között a húst xD
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #205 Dátum: 08 júl 21, 21:03:46 »

a  vyzben nem  feltétlen  a baktériumokról van itt szó  :'X
hanem azokról  a vegyszerekről ami belekerülnek.. amiknek  a felét  úgy   dolgozták ki h pl  forralással  se  párologjon el  hhatásosabb legyen Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #206 Dátum: 08 júl 21, 21:05:08 »

szóllok előre megint lemaradtam egy picit :/
mondjuk az antidohányos nép próbálja megmondani ugyszintén a vélményét?
őőő jah de sztem mindenki csináljon a saját életével amit akar de sztem a cigi egyszerűen nem finom vagy mi.....szal nem tom lehetséges hogy én vagyok béndzsa...sőtt valóaszinű :'X
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #207 Dátum: 08 júl 21, 21:06:41 »

És valószínűleg a víztározókban mindenkinek az az érdeke, hogy a vízbe direkt olyan anyagokat rakjanak amivel lehet 'opatni a jónépet xD Ha így élnénk a világunkat mint amiket felsoroltál akkor az emberiség már rég kihalt volna  Nevet
Nah de eltértünk a témától felveszlek msnre mert érdekel ez a vita és az álláspontod xD
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #208 Dátum: 08 júl 21, 21:08:09 »

nyehehe.......hát akkor nemmondhatom ela véleményem.köszi. jahés az h a vérszegény vagy vérzékeny vagy mijen extrém sport közbeni haála nem valszínű h több emberrre is káros viszont a cigizés elég sokakra.....dehát ugynézki ezacigisnépet nemérdekli.óhje.
>jaés igen az almánvagymin is van vegyszer dehhh általába csak szükséges dolgokkal szeretném mérgezni magam....mm egy alma azésztem nemannyira kéros miint a cigiéssss hameg márennyi minden lószar ijen káros akkormérkell mégkárosabbá tennimagunkat? vagymmiXD merazé sztemnemmind1....
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #209 Dátum: 08 júl 21, 21:08:53 »

Am közlöm hogy a vizipipa károsabb mint a cigi Mosolyog

És akkor gy kis biokémi a belga gyerekeknek
A sörben ugyebár alkohol van...az alkohol már a szádban elkezd felszívódni...igazából szinte 100%-a felszívódik..az alkohol mint a vak islátja apoláris oldószer, pont úgy apoláris mint a neuronok(idegsejtek az agyunkban...és a hasonló a hasonlóban elve alpján feloldja a neuronokat a véredben lévő alkohol...és a neuronok nem termelődnek újjá...ráadsulsok kicsi sokra megy alapon egyfajta máskárosodást is okoz...
mellékesen a sör  vízelvonó szer...nem túljó...terheli a vesét...az alkohol a májat...jahésigen...van benne B vitamin mely amúgy elősegíti a sejtbúrjánzást...
szóval lehet hogy csak keveset fogyasztanak de azt rendszeresen...ez károsabb mintha meginnának minden péntek este annyit mint a belgák egész héten...

amúgy igen...a víz...tudod a lefolyóba beleüntik a vegyszereket és azokat baktériumokkal a vízből soha nem írtod ki
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins