cruella
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 júl 21, 08:08:22 » |
|
hosszú arany marlboro, zöld viceroy, ezüst lucy strike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 júl 21, 08:15:53 » |
|
még előző odlalon irrta egy gyerek h őcsak azér szívna h pusztítsa mások elől....hamárpusztítani akarod akor vedd meg és rakd el....nah ugynemkáros....és nemmeggyujtva énpölö imádom az illatát xD ésssss haemg veszel 1 héten 2 dobozzal akkor semmitse érsz elmert....ottvan milliószámra a többi......éssssss eza pusztitom mások elől szlongent énis bevetem....csak a csokiknál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 júl 21, 09:02:00 » |
|
Asztma vs. cigihez... Van egy lányismerősöm... Erősen asztmás... De a cigit zsinórban szívja... Na ehhez mit szóltok? Reggelente igaz hogy kiköhögi még a tüdejét is, de szívja erős elhatározással...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 júl 21, 09:12:48 » |
|
hát ez sztem hülyeség sztem alap hogy ha valaki asztmás az nemszívhatna cigit..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 júl 21, 09:24:43 » |
|
hm....hát éncsak arra lennék kíváncsih a lány szülei mit szólnak + hogy a lány mit gondol akkoramikor reggelente amjdmegfullad mert nemtudja felfogni h őasztmás és a cigi nemfeltétlen gyógymód...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 júl 21, 09:35:40 » |
|
A lány 22 éves... A szüleinak sok leszólása nincs... Tudja ő magától is hogy nem tesz jót neki, de nem tudja, és nem is akarja letenni... Hogy mit gondol azt nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 júl 21, 09:44:43 » |
|
hát ez sztem hülyeség sztem alap hogy ha valaki asztmás az nemszívhatna cigit.. haverom még nem is volt 14 de már füstölt és már 6 éves kora óta elégg durva aszmája van... volt már h buliban voltunk és rosszul lett.. semmi levegőt nem vett.. de ő meg full nyugodtan fogtamagát köhögött..de már félig összeesve.. előkapta a spréjét.. ami elég nehezen akart rjta segíteni... felállt köpött egyet aztán rágyújtott xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 júl 21, 12:00:12 » |
|
Nekem is van asztmás o.társam...ő is cigizett de letette...azóta sokkal jobban van...de amúgy nem azért hagyta abba mert asztmás volt...nem az a típus akit érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 júl 21, 15:11:50 » |
|
Asztma vs. cigihez... Van egy lányismerősöm... Erősen asztmás... De a cigit zsinórban szívja... Na ehhez mit szóltok? Reggelente igaz hogy kiköhögi még a tüdejét is, de szívja erős elhatározással... hát ehhez csak azt tudom modneni hogy vagy rövid élete lesz vagy baromi szerencsés lesz nem kapja el egy asztmás roham amibe megfullad.....ugyan ezt Adachi-sama ismerősének
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 júl 21, 15:22:14 » |
|
Nekem oszttarsaim cigiznek, az egyik is asztmas, csak azt nem ertem hg 13 eves fejjel (boccs 12) minek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 júl 21, 15:24:54 » |
|
hát ez sztem hülyeség sztem alap hogy ha valaki asztmás az nemszívhatna cigit.. haverom még nem is volt 14 de már füstölt és már 6 éves kora óta elégg durva aszmája van... volt már h buliban voltunk és rosszul lett.. semmi levegőt nem vett.. de ő meg full nyugodtan fogtamagát köhögött..de már félig összeesve.. előkapta a spréjét.. ami elég nehezen akart rjta segíteni... felállt köpött egyet aztán rágyújtott xDDDD Erre csak azt tudom írni, hogy: aki hülye haljon meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 júl 21, 16:15:07 » |
|
énmeg aztmondom h bátorság szembenézni az egésséggel és az élettel csak azért h olyat csinálj amit élvezel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 júl 21, 16:23:21 » |
|
énmeg aztmondom h bátorság szembenézni az egésséggel és az élettel csak azért h olyat csinálj amit élvezel >sok oylat lehet csinálni amit élvezel és nem halsz meg tőle........jaés majd a személy akkor legyen bátor amikor gyerekei vannak és elkell tartania a családot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 júl 21, 16:23:49 » |
|
A bátorság és a botorság nem szinonimái egymásnak. Az hogy asztma ellenére is szív nem bátorság hanem ostobaság. Ennyi erővel az is bátor aki úgy megy búvárkodni felszerelés nélkül, hogy nem tud úszni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 júl 21, 16:30:05 » |
|
énmeg aztmondom h bátorság szembenézni az egésséggel és az élettel csak azért h olyat csinálj amit élvezel Hát figyelj Adachi szerintem ez nem bátorság hanem hülyeség, meg különben is aki asztmásan cigizik az kb. az életével játszik. Megelőztek de akkor is elküldöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 16:30:54 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|