Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 júl 14, 22:20:03 » |
|
hali én narancssárga pall mall-t szívok, a gyújtóeszköz teljesen lényegtelen, csak égjen. én szeretek dohányozni, élvezek minden egyes slukkot. kár hogy káros, meg büdös, de hát valamit valamiért. egyszer abbahagytam 30 napra fogadásból. szenvedtem nagyon, de kibírtam narancs palli az kifejezetten a gyenge divatcigi xD akkor már inkább kék palit szívj, én sokáig azzal károsítottam az egészségem xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 júl 14, 22:24:34 » |
|
talán én teremtettem a divatot , igencsak 8 éve ezt szívom. igaz anno szép világos kék doboza volt, és barna a füstszűrője. az volt ám az igazi. nekem valahogy ez vált be. szeretem, megtartom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 júl 14, 22:25:29 » |
|
Nekem is a barna füstszűrősök a szimpatikusak... Még jó h az arany marlboro megmaradt olyan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 júl 14, 22:33:42 » |
|
diákkoromban az volt a luxus cigaretta, ünnepeken bulikon azt szívtuk, meg philip morrist. és a more. az volt a luxusok luxusa, igazi csajos cigaretta, vékony hosszú szálú, és barna, mint a szivar, de cigaretta dohány volt benne. bár azt hiszem azt már Mo-n nem forgalmazzák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 júl 15, 07:35:56 » |
|
Nem tom én nem szeretem ha a köelembe cigiznek nem birom.Ezért is nem cikgizek . Am haverjaim negyedig óta cigiznek(most leszünk elsősök)és ők is a Marbira esküsznek. Ja meg a doboz gyűjtés. itt nem gyűjt vki??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 júl 15, 09:10:54 » |
|
Én ismerek valakit, aki minden dobozt a falára ragaszt, és lassan betelik egy fal a különböző cigisdobozokkal... Viszont én nem gyűjtök, szerintem hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 júl 15, 10:07:28 » |
|
aki minden dobozt a falára ragaszt, és lassan betelik egy fal a különböző cigisdobozokkal...
Azzz igen! Azse normális! Anno én is elkezdtem gyűjteni... Eljutottam 15-20 dobozig, utána begyújtottam a kazánba velük... Ennyit erről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 júl 15, 10:08:56 » |
|
Egyébként tényleg jól mutat, de én nem csinálnám.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 júl 15, 11:44:15 » |
|
én nem gyűjtöm 1 etlen 1 dobozom van amit nem dobtam el, egy platina limited edition malbi doboz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 júl 15, 11:45:58 » |
|
Am. cigitartója van valakinek? Gondolkozok egy beszerzésén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 júl 15, 11:47:53 » |
|
Fateromnak, van egy opelos, ami asszem ezüst, de nem használja, meg önygyújtója is van ^^
Igaz nem dohányzom, de a szép zippokért, én is meg tudok őrülni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 júl 15, 11:49:31 » |
|
Én is gyújtómániás vagyok... xD Most is olyan f*sza van... le se tudom írni.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 júl 15, 11:51:03 » |
|
hm m tény h hasznos mert nemtörik szarrá a cigi ha ráülsz..dee nemtoom.. én az "előveszem a dobozt kirántok egy szálat és meggyűjtom" megoldást szoktam meg és valahogy az a tuti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 júl 15, 11:53:32 » |
|
hm m tény h hasznos mert nemtörik sz*rrá a cigi ha ráülsz..dee nemtoom.. én az "előveszem a dobozt kirántok egy szálat és meggyűjtom" megoldást szoktam meg és valahogy az a tuti Hát jah, van egyfajta rituáléja a dolognak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 júl 15, 17:11:30 » |
|
Ebbe a topicba még nem is írtam Apu (nemtom mit szív), anyu és nővérem is cigizik( ök mentolosat szívnak ), kivéve én nem cigizek Persze nem mondom azt hogy aki cigizik az haljon meg, csakhát nekem nem hiányzik... Belegondolni is rossz hogy erre menne el a pénzem. Amugy tudom hogy káros de hallotam olyan emberől aki 100 évesen halt meg és jó 80 évet végig szívott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|