24 nov 16, 10:32:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyik a kedvenc nindzsa fegyvered és miért?
kunai (dobókés) - 78 (9.1%)
kis shuriken (dobócsillag) - 30 (3.5%)
nagy shuriken (Mizuki, Naruto) - 22 (2.6%)
Démon Szél shuriken / szélmalom shuriken (Sasuke) - 50 (5.8%)
Kusanagi / hosszú kard (Orochimaru,Sasuke) - 124 (14.5%)
katana / közepes kard (Hayate) - 62 (7.2%)
rövid kard (Sai) - 6 (0.7%)
óriás kard (Zabuza, Suigetsu) - 44 (5.1%)
Samehada (Kisame) - 81 (9.5%)
chakra kés (Asuma) - 49 (5.7%)
láncos sarló / nindzsa sarló (Madara) - 33 (3.9%)
senbon / dobótű (Haku, Genma) - 38 (4.4%)
háromhegyű kunai (Yondaime) - 66 (7.7%)
hang fegyverek (Dosu, Zaku, Tayuya) - 9 (1.1%)
láncos karmok (Zabuza két társa használta) - 13 (1.5%)
Kakashi chakra pengéje (Kakashi Gaiden) - 33 (3.9%)
Nunchaku (Gai) - 7 (0.8%)
Drót (Kakashi, Sasuke, valamint Sarori bábszülei) - 25 (2.9%)
Bazi nagy láncos buzogány (Tenten) - 6 (0.7%)
Legyező (Temari) - 41 (4.8%)
Kasza (Hidan) - 40 (4.7%)
Összes szavazó: 422

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a kedvenc nindzsa fegyvered és miért?  (Megtekintve 43300 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #120 Dátum: 09 nov 14, 12:56:07 »

Én úgy tudom, hogy a vakizasit kapták meg először amit mindenhova magukkal vittek majd később azt hiszem 14 éves korban megkapták a katanat is így a kettő együtt lett a daisó a kicsi és nagy párosa  a vakizasit pedig pengével felfelé hordták az övbe tűzve, hogy a rántás mozdulatával vágni is lehessen.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #121 Dátum: 09 nov 19, 13:49:31 »

Be lehetne tenni ide Pein chakra rudait is sztem. Én tuti arra szavaznék.  bow  Nevet
Naplózva

Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #122 Dátum: 09 dec 13, 10:17:59 »

a legjobban Zabuza lefejőpengéje tetszik jól lehet vele vagdalkozni
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #123 Dátum: 09 dec 14, 20:36:50 »

Nincs a lsitában az a fillerrészes kis bicska,ami ha jól emlékszem a II. hokagenak volt,csak ellopatták egy gyerekkel.Végül széttört pár chidori és rassengan után...
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #124 Dátum: 10 aug 05, 20:43:23 »

Eggyértelmű hogy akusanagi.... és sasuke kardjára gobdoltam...az az egyenes penege...TÖKÉLTES...és hát chidorival kombinálva meg mindenen áthatol Nevet Ördögi
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #125 Dátum: 10 aug 05, 22:51:53 »

Ezt mrá egyszer vaéahol megpróbátlam elmagyarázni neked, de za nem a Kusanagi.... bár itt is így szerepel, nem szóltam.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #126 Dátum: 10 aug 07, 19:21:45 »

Szerintem úgy hívják.... honnan veszed hogy nem?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #127 Dátum: 10 aug 09, 11:25:37 »

Ez úgy működik, hogy elővakarjátok a régi részeket, és megnézitek hogy valójában hogy is hívják! Annak hogy veszekedtek itt, semmi értelme... Ennyi! Mosolyog
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #128 Dátum: 10 aug 13, 19:25:43 »

Dehogy veszekszünk....csak kíváncsi vagyok mert én biztos vagyok benne hogy 2 kusanagi volt....am amikor a shippuudenben először  találkozik naruto és sasuke akkor mondja hogy kusanaginak hívják a kardját.
Naplózva

Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #129 Dátum: 10 aug 23, 21:57:22 »

a legjobb szerintem Asuma cucca...lehet kicsi és kompakt, de halálos cucc, de 1 kis chakra hozzáadásával Zabuza  méretű kardot lehet csinálni:)...ami azért nem semmi
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #130 Dátum: 10 aug 23, 22:08:07 »

HA ott mondták, Sorrow, akkor nem nekem kell igazolnom, hogy.. és benne van. Elnézést kérek, ezek szerint Sauke azt mondta az.
Ennek ellenére nem az, nem tudom, miért állítja, de a manga más tényei ennek ellentmondanak.
Azért vagyok benne biztos, hogy nem a  Kusanagi, mert az EGY (1) mitikus fegyver, ami melelsleg a japán folklórban is jelentős szerepet tölt be, több különböző különleges képességgel, ki tudja honnan ered, szinte bármit átvág, vagy átszúr, és amit Orochimaru valahogy megszerzett és magához kötött. És ami nála van, és csak egy van belőle, és ami nem egy sima kard, ami nem mutatta jelét sme, hoyg birtokolja bármiylen képességét.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 22:32:10 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #131 Dátum: 10 aug 23, 22:43:59 »

Akkor azt hiszem én döntöm el ezt a kérdést, nos igazából nem is én, de mindjárt meglátjátok miért  smirksweat .

Szóval ez lenne sasuke kardja: http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Kusanagi_%28Sasuke_Uchiha%29
Van is ott róla egy elég jó kis kép.
Ez pedig mindenki kígyó bűvölőjévé a.k.a. orochimaru: http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Kusanagi_%28Orochimaru%29

A vicces az, hogy megnevezve ugyanúgy van, bár nem értem miért hiszen semmi közük egymáshoz, de mindegy ami még viccesebb az az, hogy a mangaban és az animeben orochimaru kardja teljesen másként néz ki, de ez a képekből is látszik.
Gondolom az animeben már törekedtek a legendában szereplő kardhoz hasonlót készíteni ami egy két élű kard és íme egy kép róla: http://innerkrisz.freeblog.hu/files/kusanagi.jpg

Remélem tudtam segíteni  Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #132 Dátum: 10 aug 23, 22:54:41 »

Hát, nem sok újat mondtál a  két kard belinkelésével.. és semmi nem magyarázza, Sauske mirét döntött úgy, hogy a sajtá másodosztályú katanájára így hivatkozzon.
Amúgy eszembe jutott egy érdekes baki az animéből... a kardot amikor tlejes alakjában megjelenik, így ábrázolják, viszont amikor csak a pengéje jött ki mondjuk a négyfarkú kyuubi Narutonál, akkor katana pengeként.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #133 Dátum: 10 aug 23, 23:16:41 »

Ez nem baki, mint ahogy fentebb is írtam a mangában is katanaként ábrázolták gondolom a shippuudenben is visszatértek ehhez a formához a rajzolók nem úgy, mint a part 1-ben amikor Enma átváltozott formáját próbálja felszabdalni oro vagy amikor a kard levitációs képességével menti meg a lelkét a Shiki Fuujintól és csak a kezét áldozza be.  Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #134 Dátum: 10 aug 23, 23:45:35 »

De amikor a Yamta no jtusus alakban megidézi a kardot, ott a régi formájában jelenik meg, szóval tartják magukat ehhez az elvhez.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins