katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 máj 04, 17:47:41 » |
|
Katana párti vagyok szintén, meg minden mást csípek, ami kard. Elegáns, pláne, ha kettő is van belőle, a kétkezes harcban a legjobb fegyver. A kunai is praktikus sztem, de Tema legyezője nem kellene, az már sok méretben, meg a fene sem cipelné mindig a hátán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 máj 07, 23:40:56 » |
|
Szintúgy Katana fav meg amióta harcművészetet tanulok azóta a kunai is, leg alapfetőbb fegyver, kicsi, pontos és halálos, mi kell ennél több?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 máj 09, 23:22:45 » |
|
Nekem a kunai kés. Kézreeső,éles,jól eltehető,nagyonis alkalmas gyilkolásra!...PRAKTIKUS!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 máj 22, 21:01:20 » |
|
Nincs igazán kedvenc fegyverem, de a Samehadát jelöltem be, mert szerintem az egy nagyon nagy ötlet, imádom Kisamével együtt, jó cucc és effektes. Jó volt, amikor Gai kezébe beleszúrt, methogy csak a saját birtokosát fogadja el, jobb dolog ez, mint holmi zanpakuto És egyet ne feledjetek, ahogy régen egy jó barátom is kijelentette cosplayen: Ez nem vág, EZ BOROTVÁL!!
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 máj 23, 00:12:54 » |
|
hát nekem főleg a kunai, a kis és nagy shuriken, zabuza kardja, és a Kusanagi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 máj 23, 20:10:21 » |
|
Nekem is a Kusanagi a kedvenc fegyverem. Nagyon látványosak és szépek a vele vívott harcok. Ami a shurikent és a kunait illeti, szerintem elég bénák. Eddig még egy embert nem öltek meg velük emlékezetem szerint. Iruka még az óriás shuriken találatot is túlélte, ami azért elég lol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 máj 23, 23:08:37 » |
|
Katana 4 ever és ha már katana akkor legyen óriás Zabuza kardja a legjobb és nincs is jobb mint egy veled egyméretű katanával a hátadon sétálni nameg persze Temari legyezője bár az nem valami nagyfegyver egymagában de kivédte vele Lee Rúgását és a kunai sem kottyan meg neki és ha még valaki megsuhintja szóval eszméletlen mind2 eszköz mind2ből kellene 1db a egyező menne a falra a katana meg a hátamra persze a mai világban tök simán beválalnék 1-2 db kunai-t is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 máj 30, 18:14:11 » |
|
kard 4ever tehát Kusanagi(na meg ugye megállíthatatlan- (ehhez képest semmin nem megy át )
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
hinamori amu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 jún 02, 18:45:15 » |
|
ahh... legyező én én én a cápa pörölyt birom vagy mi a neve meg a senbon-t vagy mit:s az tökre jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 jún 16, 09:20:46 » |
|
a szavazásban midegyik fegyver jo (bár igaz párrol nem tudom hogy micsoda) bár szerintem a Démon Szél shuriken a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
esztrecso
Újonc
Nem elérhető
Yondi 4ever
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 jún 18, 13:57:32 » |
|
imádom a kardokat,a nagyon nagy kardokért meg teljesen odavagyok tehát zabuza-suigetsu kardjára szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 aug 04, 13:54:29 » |
|
nekem a shamehada a kedvencem... mert olyan vicces neve van, meg elszívja a chakrát
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 aug 04, 18:46:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 aug 04, 20:59:35 » |
|
Nekem a 2. Hokage Raiijin-ja vagy mi tetszik nagyon mert elég erös , és kakshi csakra pengéje , de a kézmüvesek országából jüvő kardforgatóknak i s elég jó fegyvereik voltak , nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 aug 21, 19:39:44 » |
|
hát nemtom h ez most elfogadható-e, de nekem Sasuke kardja meg Oro kardja tetszett meg.... Oro karjában a kinézete..... Sasuke kardjában meg mikor a chidorit belevezeti.... nemtom h ez ninja fegyvernek számít, de mivel Sasuke meg Oronak van kardja szerintem az is fegyver, persze az más kérdés h nincs másoknak....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
|