Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 feb 23, 17:41:44 » |
|
Nekem Zabuza kardja tetszik. Nagy, erős, és aki csinálta, annak van stílusa .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 márc 18, 22:18:00 » |
|
kár h nincs a szavazásban benne de nekem a 2. hokage villámkardja jön be a legjobban, mondjuk ha nem rasenganokkal találkozik mindig akko elég brutális fegyó tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 márc 22, 13:01:26 » |
|
Nekem Naruto meg Sasuke nagy Shuriken-je tetszik, na meg persze Yondaime kunai-ja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 márc 22, 13:09:34 » |
|
Nekem a katana a kedvencem , mert az olyan jó nagy , meg minden .Azzal jól lehet harcolni is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 márc 24, 18:39:04 » |
|
A katana jó nagy? Hát kb ugyanakkora mint bármelyik kard... Csak a készítés módja különbözik, és ezáltal keményebb, és erősebb az anyaga... Bármivel jól lehet harcolni, csak gyakorlat kell hozzá... Zabuza kardjáról meg nem lennék jó véleménnyel... Nagy bumfordi bárd az egész, ami a mérete és súlya miatt korlátozott kezelhetőséggel bír... Használata túl nagy erőt, és ügyességet igényel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 márc 24, 18:56:40 » |
|
Viszont k*rva jól néz ki . Ami viszont érdekes fegyver az az óriási shurriken, annak nem jósolok sok jövőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 18:59:13 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 ápr 17, 19:58:04 » |
|
a kusanagaki, gyors és pontos és halálos h_h
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 ápr 18, 10:00:25 » |
|
Nekem a katana a kedvencem , mert az olyan jó nagy , meg minden .Azzal jól lehet harcolni is .
Ha Sasuke kardjára gondolsz, az nem katana... Túl nagy hozzá. A katana nagyjából akkora mint az európai egyenes kard (ismertebb nevén: hosszúkard). Mondjuk ha azt vesszük Narutoban igen kicsi azoknak a fegyvereknek a száma, amik a valóságban is léteztek/létezhetnének...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 ápr 18, 11:44:17 » |
|
Narutóban a legtöbb fegyver létezik... Shuriken, kunai, dobótűk.. xD És szerintem inkább katana....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 ápr 18, 20:46:31 » |
|
Létezni léteznek csak kissé nem úgy, ahogy szerepelnek... Pl.: egy olyan böszme nagy dobócsillaggal/shurikennel senki nem harcolna, mivel eléggé nehéz lenne a célzás, meg nem is lehetne igazán távolra eldobni. Tudtommal a katana pengéjének hossza 1,20 és 1,5 m között változhatott. Na már most az a penge, amit Sasuke birtokol a Shippuudenben alapból több mint 1,5...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 ápr 19, 08:42:12 » |
|
Én a kunai-t szeretem a legjobban, mert egyszerű, könnyen használható. Ugyanakkor sok mindenre lehet használni, és akár egy képzett ellenfelet is meglephetünk vele! Samehada: Mert erős kard, és mivel elszívja a chakrát így szörnyen brutál is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 ápr 19, 13:44:18 » |
|
Alkyr: Sasuke a Shippuudenben 168 cm magam. Ez alapján a kardja pengéje jóval rövidebb, mint 1,5 m.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 ápr 19, 14:15:46 » |
|
Nekem Hidan Háromágú kaszája tetszik. Azzal lehet ám aprítani.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 ápr 19, 14:23:25 » |
|
Nekem van saját Shurikenem,kunaiom meg Démon szél shurikenem is Még 1 olyan drót kötélen dolgozok ,amien Sasukénak is van
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 ápr 27, 16:20:06 » |
|
A katana a legszebb fegyver... (föleg, ha a user benyomja a bankai-t, de bleachtól függetlenül is ) Nekem a sai hiányzik a Narutoból, mert hát csak, egyébként meg szép fegyver... Még mielött bárki is kitalálna valami mást: én a fegyverre gondoltam..^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|