dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #315 Dátum: 12 jan 02, 09:27:18 » |
|
Jaja Aes, az első jobb, az egy pvp kari főleg Én most maxos Javamazont akarok végre kihozni, és már csak 1 griffon sisak kéne...+2gul 1 vexért a,iért kapok egy teljes Tal szettet. Laci1005 ha neked nem kellenek a rúnák, szivesen elfogadom őket
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 jan 02, 10:21:04 » |
|
Laci, a rúnákat a megfelelő sorrendben kell belerakni a megfelelő tárgyba, valamint fontos még az is, hogy a tárgyon ne legyen semilyen mágikus tulajdonság sem (szürke betűs tárgy), és pontosan annyi socet legyen rajta, ahány rúna kell bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 jan 02, 14:58:14 » |
|
Akkor tegnap jól tippeltem... Viszont honnan szerzek 4-6 socketes tárgyat? Eddig a max 3 volt, de ~80%-ban 1 socketes tárgy esik... Másik kérdés: hol esik a legtöbb rúna? Vagy van valami módszer, hogy jobban essen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 jan 02, 15:03:29 » |
|
4-6 socketes tárgyat vagy ritkán dob, de inkább act3-4 körül szoktam találni. Sok rúnát találtam act3-ban erdőfarmoláskor, de act2-ben ha feltörsz minden urnát abban is akad pár. Vagy U47 drop mod, vagy mastadex hero editor. (Csíter múltam előtört xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 jan 02, 15:21:47 » |
|
Az 5. actban az egyik küldiért cserébe kapsz egy olyan lehetőséget a kovácsnál, hogy "add socket". Ez egy nem socketes tárgyból csinál "lyukasat". Érdemes tudni, hogy ha sima (fehér nevű) tárgyra használod, akkor mindig annyi socketet kapsz bele, ahány annak a cuccnak maximálisan lehet. Szóval egyes rúnaszavaknál, ahová sok rúna kell, ezt ki lehet használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 jan 02, 21:56:28 » |
|
Lyukasztani még lehet random is Cube-ba. Kell hozzá egy tal, egy thul egy perfect topaz és egy alap cucc és 2-6 ig lyukaszt De a legtöbb rúna fos. Mind tal, ort, stb... Vex, gul, mal sose esik. Erre kell sokat törni mephi lélekköveit, és akkor esik 1-2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 12 jan 03, 18:30:22 » |
|
Nekem nem akar működni a lyukasztás... Szépen bepakolok mindent: tal, thul, perfect topaz és egy alap tárgy (esetemben egy kard). Rákattintok arra az izé gombra, de nem csinál semmit. Legalább 3 óra volt mire dobott egy thul-t, aztán még csak nem is működik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 jan 03, 21:04:04 » |
|
Pedig ez a random lyukasztásnak a kombója Végre szereztem ma egy vex rúnát + Amazonom egyre jobb, már assa karikkal is simán felveszi a versenyt Szerk.: Mewgnéztem, és igazad van, ez csak armornál működik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 03, 21:04:58 írta dRown »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 jan 07, 13:08:25 » |
|
elég érdekes játék.. viszont nekem valamiért nem jön be.. nem az én műfajom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 jan 12, 23:18:41 » |
|
Van itt egy ilyen okos róna szó páncélhoz: http://diablo.wikia.com/wiki/Treachery_Rune_WordVan rajta egy olyan hogy 25% eséllyel kasztolok lvl15 Venomot ami alapján ok, de ha rajtam már van magasabb pl egy lvl20 Venom akkor az A. lemegy lvl15-re? B. a két érték összeadódik? Aszem ezt generállom kari készítővel hmm. Úgy tűnik, nem történik semmi sem, vagyis csak a Venom esetében viszont a Burst of Speed-et hajlamos Fade-re cserélni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 13, 00:10:47 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 feb 24, 17:26:40 » |
|
ez egy jó kérdés, biztos nemadódik össze, szerintem lecseréli kisebbre; battle ordersnél is igyvan!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 feb 25, 10:44:42 » |
|
Anyád, úgy könny. Dió1ben egyszer elvittem egy karit max szintre. Az aztán tudott irtani. Persze sorci volt. Apóval (apocalypse spell) mészároltam 16. pályán. (Hell fokon más nem is viszi ott a bandát. xD) Ha már ez a menő én is leszedem. Ha sikerül valahogy elindítanom írok. Úgy is mindig kíváncsi voltam milyen lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 feb 25, 10:47:15 » |
|
Nekem win 7 van és sikerült megcsinálnom:D. Mikor fut a game lekell állítani a explorer.exe-t azt akkor a színek is rendben lesznek:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 feb 25, 10:49:53 » |
|
Odáig nekem is megy a dolog. Aztán Hellfiret már nem tudom felpakolni, vagy fagy, vgy a színeket cseszi el. Na megtaláltam a régi screenshotokat, mindjárt mutatok párat, csak át kell tenni jpgbe meg feltölteni.
Szerk.: a francba, nem tudom átalakítani őket. Ha elmentem jpg-be akkor teljesen elcseszi a képméretet, így összehúzza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 11:01:47 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 feb 25, 11:29:22 » |
|
Le kell állítanod az explorer.exe-t. Akkor menni fogXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|