24 nov 16, 16:37:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Diablo sorozat  (Megtekintve 92944 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #210 Dátum: 11 jún 07, 11:35:35 »

Barbárral lezúztam Baalt! Slajer Gabesz lettem!  bow
Naplózva
Dinuu
Gennin
*

« Válasz #211 Dátum: 11 aug 11, 13:30:14 »

Hali,na most egy hihetetlenül "low" kérdésem lenne hozzátok,Diablo Fanokhoz : [ És kérlek ne káromkodjatok Nevet ]

"A Diablo bármely részét le lehet e tölteni netről,vagy mindegyik részét csak megvenni lehet?!"
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #212 Dátum: 11 aug 11, 13:34:31 »

Le lehet tölteni, természetesen.
A 2. részt érdemes kiegészítő lemezzel együtt. kacsint
Naplózva

Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #213 Dátum: 11 aug 11, 19:42:50 »

Win 7en van rá esély hogy működik ? Mosolyog
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #214 Dátum: 11 aug 11, 19:47:12 »

Természetesen, én is Win 7-en játszok D2-vel
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #215 Dátum: 11 szep 14, 18:57:58 »

Diablo 3 skill kalkulátor ha valakit érdekel, és szeret filozofálni azon, hogy mikre adjon majd Mosolyog:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian

Amúgy érdekes megoldás szerintem. Nekem tetszik Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #216 Dátum: 11 szep 18, 18:22:06 »

Újra felraktam a Dio 2-őt. Bone Necro-val kezdtem, most ~15lvl és Act2-ben járok.
Tetszik, hogy megidézek két csontvázat meg egy agyaggólemet + bone wall elém, folyamatos teeth és meg se tudnak sebezni Mosolyog.

Lenne egy-két kérdésem:
Idáig ki a legjobb zsoldos? Most Act2-ben randomba választottam egy harcost, előtte ugye meg az Act1-es nő volt.
A követ kilehet szedni az item-ből? Véletlen topáz helyett törött rubin-t raktam az armor-ba, sokat nem érek a +hp-val viszont a 16% drop jól jönne.

Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #217 Dátum: 11 szep 18, 20:07:22 »

Talán azt amelyiknek Combat skillje van, mivel gyógyítóaurával rendelkezik.
Necrónak igaz nem igen van rá szüksége, de az idézett lényeknek jól jöhet a regeneráció.
Habár nem vagyok benne biztos, hogy a  csontikra hatással van e lévén hogy élőhalottak.

Amennyiben ez a helyzet, szerintem inkább tartsd meg az íjjászt, vagy majd az Act 3-mas varázslók, vagy az Act 5-ös barbárok közül válogass.

Viszont Nightmarel fokozaton már hasznosabb aurákkal rendelkeznek az Act 2-es harcosok.

A követ azt sajnos nem tudod kiszedni.

------

Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #218 Dátum: 11 szep 19, 14:15:09 »

Akkor szépen fogalmazva benéztem a köves dolgot...

Kék színű aurát ad a harcos, arra viszont nem emlékszem hogy a csontinak ad  Gondolkozik  Mindjárt utánanézek.
Ami biztos, hogy a gólem körül ott az aura. Igazából nem is fontos a csonti, mert hamar leszedik (nem is arra gyúrok). Gólem viszont elég szépen állja a helyét (ezek szerint az aura véget nem halt még meg Nevet).

Köszönöm a válaszokat Mosolyog

Szerk.: Csonti is megkapja az aurát Mosolyog

Szerk2.: Még egy kérdés: melyik gomb kombinációval lehet a potit gyorsan az 1-2-3-4 slot-okra dobni?
Láttam olyan videót amin kattint és máris lent van a poti.
Engem meg Andariel majdnem kinyírt, mert elfogyott a mana poti és csak lehúzva tudtam a slot-okra rakni és elég szépeket sebzett rám (+ a méreg...).
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 19, 14:24:05 írta laci1005 » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #219 Dátum: 11 szep 19, 14:27:43 »

Jah, ha előbb észrevettem volna ezt a témát, szóltam volna, hogy igen, a Prayer aura hat csontira is. Nevet Nekem gyakran volt ilyen kísérőm többféle karival is. De summonosoknál (nekró, idézésre gyúrt druida) kifejezetten ajánlott. Bár az Attack Ratinget nővelők (Blessed Aim, ilyen kis piros izék) is jó. Damage bonusos meg csak Nightmare-ben van, ha jól emlékszem. (Might a neve, ez ilyen sárga-aranyszínű cucc.) Igazából Act2es kísérőket csak akkor tudtam értékelni, amikor már magam is játszottam palával. Előtte nem sok lövésem volt, hogy mire jók. ikszdé De azóta a legtöbb karinál ilyet veszek. Mondjuk lándzsás amazonnál varázsló volt (Act3as kísérő), mert annál a karinál szinte csak Lightning alapú támadások vannak, legalábbis az erősebbek többsége az, és Hellen erősen szívattak az immuneok, így meg legalább ha én nem is, a csicskásom tudta gyakni őket. ikszdé (Jó azért Fend-del lehetett irtani, de az Immune to Lightning + Immune to Physical az hatalmas szivacs volt. xDD)
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #220 Dátum: 11 szep 20, 18:39:11 »

Ba**meg Duriel-t lehetetlen leverni... 23lvl vagyok, a társam 20. A társamat 4-5 ütésből szedi le, engem meg 3-ból... A summonokat meg se említem (viszont elterelésre kiválóak).
Kb. hányas szint kell, hogy legyen esélyem? Vagy addig próbálkozzak amíg meg nem hal?
Hiába futkosok egyszer eltalál és onnantól végem. Viszont azt nem néztem 5-6 próbálkozás után mennyi hp-ja maradt... Nevet
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #221 Dátum: 11 szep 20, 19:00:05 »

Nos, nem diablo, de szintén ez a csapat készítette, a Torchlight-ot, nagyon jó játék, érdemes kipróbálni, jah és van lokalizációka is(hunosítás) akit az angol elriaszt.Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #222 Dátum: 11 szep 20, 20:08:23 »

laci, kb annyi, de ha lépsz még egy szintet, akkor elérhető lesz az átkok Decrepify, amitől Dureiel támadási és mozgási sebessége a felére csökken, valamint fizikailag 50%-kal nagyobbat fogsz rajta sebezni.

De lényeg lassításon van, ami kompenzálja a Duriel Holy Freezi aurájának lassító hatását. Magyarán, te és a társad, meg a csintik ugyanúgy lelassultok, de Duriel is.
Következmény: ugyanannyi idő alatt 2x annyi ütést tudsz rámérni, az ízeltlábújára.

Plusz még hasznos lehet, egy "Cannot be Frozen"-tulajdonsággal ellátott tárgy többmyire gyűrű v amulett.

Valamint nyakald a thawing potionokat. (a kicsi sárga fiola)
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #223 Dátum: 11 szep 21, 07:43:14 »

Ba**meg Duriel-t lehetetlen leverni... 23lvl vagyok, a társam 20. A társamat 4-5 ütésből szedi le, engem meg 3-ból... A summonokat meg se említem (viszont elterelésre kiválóak).
Kb. hányas szint kell, hogy legyen esélyem? Vagy addig próbálkozzak amíg meg nem hal?
Hiába futkosok egyszer eltalál és onnantól végem. Viszont azt nem néztem 5-6 próbálkozás után mennyi hp-ja maradt... Nevet

Laci, szerintem valamit rosszul csináltok. A Lótetű tényleg kemény ellenfél, de ezen a szinten, főleg ketten már simán ütnötök kéne. Duriellel az ember olyan 14-16 szint között kerül először szembe, 24. szinten már Mephistot kell kergetni, aki egy teljes Act-tal odébb van. Durielt egyedül is le lehet verni max. 18-19 szinten. (Sorcival én leverem alacsonyabb szinten is, de az a kari a kedvencem, azzal vagyok a legprofibb, a 18-19 szerintem nagyjából még normális minden karinál.) Ráadásul lvl20 felett azért Act2-ben nem fejlődsz már annyira gyorsan.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #224 Dátum: 11 szep 21, 14:19:16 »

Ma sikerült megölnöm Duriel-t (egyedül és csak 1x haltam meg)... Valami bug félét kapott a játék, mert egyáltalán nem sebződött... Remélem többet ilyen nem lesz...

Andariel-nél, player 8-ban próbálok szerezni egy jó staff-ot, de nem esik (sőt még egyetlen nekro staff se esett). Már set item is esett (Isenhart's Horns), igaz nem érek vele sokat, de jó ha van Nevet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins