Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 máj 19, 17:22:05 » |
|
Hát ha a wow ellen példa kérek egyetlen egy mmot ami vetekedik vele^^. Nekem metint meg Cabalt ne mondjatok mert össze f*som magamxDD. Viszont diablot befejezték felesleges volt újra felhozni... szép volt jó volt kéretik nem piszkálnixDD. Úgyan az lesz belőle mint hitmanből minél újabb lett annál rosszabbxDD. Úgyan ez igaz a Red alertekre is. Ugyan ebbe fog bele sülni a blizzard is. Nem tudják mikor kell abba hagyni. Bár van akkora rajongó tábora dibalonak, hogy így is megéri a rizikót. Majd kiderül mi lesz belőle... engem pár effectel nem lehet megvenni^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 máj 19, 17:29:26 » |
|
Ami vetekszik a wow-val? Lineage 2 Szerintem jobb mint a wow... Élvezhetőbb, nagyon jó történetekkel rendelkezik és még sorolhatnám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 máj 19, 17:32:56 » |
|
wow ellen? a wow egy fos már bocs xD a Guild Wars pl évtizedekkel felette van játékélményben xD Lineage1-2 stb stb
Diablo 3: hát nemtudom én sem fűzök hozzá túl sok reményt. a 2 vel tökéletes volt a befejezés... nemértem minek kellet rájátszani megint. de nem húzom le a vid alapján nem lessz rossz aztán amjd kiderül xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 máj 19, 17:39:44 » |
|
Guild Wars<---- én játszottam vele ha minden igaz ez az amiben van kemény 20 szint?XDD. Evvel be is fejeztemxDD. Ennyit a játékról^^. Élmény?xDD az az élmény mikor 10 ezer ember egy városban üti egymástxDD. Hopp és nem omlott össze a szerverxDD. L2 nekem nem tetszett így nem próbáltam nem is tudom, hogy milyenxDD.
A guild wars tervezőitől szerintem jön ki egy jobb játék az jobb lesz mint a wow de ez meg se közelítixDD.
Ez elég off lettxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 máj 19, 20:21:13 » |
|
A Dió3 sztem olyan lesz mint egy tuningotl dio2. csak más lesz a neve mindennek meg a skilljeik is más nevet kapnak azt ennyi. A Guild wars amúgy egy zseniális game, és tényleg csak 20 szint van benne max. de játékélményileg az mmo kategóriák legjobbjai között van nálam legalábbis (és én szerény személyemként 15-17 mmo-val toltam már, szal van tapasztalatom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 máj 19, 20:27:56 » |
|
Tényleg jó kis játék a GW, de sajnos 1x vége van, mivel a storyt végigjátszottad, utána meg már csak a skillvadászat megy, szóval én ráuntam (volt pár 20-as karakterem, Ele/Monk, Monk/ele, Ranger/monk voltak a kedvenceim, secondary professionnek mindig monkot vettem fel, hasznos ha tudod healelni magad) WoWnak pedig lehet, hogy nincs olyan nagy storyja a felszínen, de olvasd el a questek szövegét, összefosod magad a Lore-tól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 máj 19, 21:03:50 » |
|
Azért én már megöltem diablot, mephistot és baalt is... sőt elpusztítottam a worldstonet is... ebből kifolyolag nem tudnak lélek kövbet csinálni. Diablo Mephisto és baal lélek köve is eltört. Nagyon érdekel, hogy fognak diblo játékot készíteni diablo nélkülxDD. Esetlegesen, hogy fogják vissza hozni az élők sorábaXDD.
Nah igen, ezen gondolkodtam el én is... Talán új FinalBoss-okat visznek bele a történetbe, bár nemtom... Ki lenne az új FinalBoss, Lucifer?
|
|
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 máj 19, 21:39:42 » |
|
Nem úgy volt, hogy a lelküket azért csatolták a lélekkövekhez, hogy teljes erejükben megtudjanak jelenni az emberi világban? már bocs anyira nem emlékszem, de aban azért biztos vagyok, hogy Dio előbb létezett, minthogy lélekköve lett volna, vagy nem.
Szal előfordulhat hogy pl nem a teljes lelkét csatolta a kőhöz, vagy lehet előkapják az ókori egyiptomból a két lélek dolgot, vagy egy klón...
--- Vagy ha új finálobossok, akkor csak anyit, hogy Mefi Dio meg Bali tesók voltak, szal kel hogy legyen egy papa meg egy mama, akik bosszút álnak a gyerekeken. Vagy az is lehet, hogy az egyikük összejött Anderilel és a következő generáció jön... azttán felbukkan Hozé Álvárádó dikk ez már tényleg szappanoperaszagú.
Meg a történet szerint hét nagydémon van, és a játékban csak öt szerepelt főellenségként.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 19, 21:46:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 máj 19, 22:00:42 » |
|
Deuriel nagydémonnak számít? :O vagy nem rá gondolsz? mert nekem ő csak egy feltápolt álatkának tünt aki védte a nagyok hátát. Guild Wars<---- én játszottam vele ha minden igaz ez az amiben van kemény 20 szint?XDD. Evvel be is fejeztemxDD. Ennyit a játékról^^. Élmény?xDD az az élmény mikor 10 ezer ember egy városban üti egymástxDD. kinek hogy én valahogy nem bírom az oylan játékokat amiknek nincsen céljuk... a történetről meg annyit hogy aki otthon van az ork elf fantasykban az minden questet ismer... nekem pl semmi érdekes nem volt ebből a szempontból benne. GW-nek legalább van egy egyedi világa nem koppintás....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 19, 22:08:41 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 máj 19, 22:08:52 » |
|
Hát igen pl rá is, mert uyge volt a tesó trió, ők valotak a három nagyon nagy démonurak,
meg volt négy kicsi nagy démon köztük köztök Köhögő Shiva és Bogárpapa Meg aszem a négy kisebb nem nagyon kedvelte a három nagyobbat, szal a marék kettő most hepin nyomulhat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 máj 20, 04:58:41 » |
|
Én ugy hallottam, hogy az egyik könyv történetéhez fog kapcsolódni a dio3 amibenUreh városa szerepelt, és oda diablo egy része be volt zárva.Igy simán visszatérhet, démont amugy sem lehet teljesen megölni szerintem legfeljebb visszaüzni a pokolba egy időre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 máj 20, 20:05:34 » |
|
Nem úgy volt, hogy a lelküket azért csatolták a lélekkövekhez, hogy teljes erejükben megtudjanak jelenni az emberi világban? már bocs anyira nem emlékszem, de aban azért biztos vagyok, hogy Dio előbb létezett, minthogy lélekköve lett volna, vagy nem.
Szal előfordulhat hogy pl nem a teljes lelkét csatolta a kőhöz, vagy lehet előkapják az ókori egyiptomból a két lélek dolgot, vagy egy klón...
--- Vagy ha új finálobossok, akkor csak anyit, hogy Mefi Dio meg Bali tesók voltak, szal kel hogy legyen egy papa meg egy mama, akik bosszút álnak a gyerekeken. Vagy az is lehet, hogy az egyikük összejött Anderilel és a következő generáció jön... azttán felbukkan Hozé Álvárádó dikk ez már tényleg szappanoperaszagú.
Meg a történet szerint hét nagydémon van, és a játékban csak öt szerepelt főellenségként.
Én annyit tudok, hogy a démonoknak nincsen anyjuk meg apjuk ^^ Meg hát ugye ezt mindenki tudja, hogy őket nem a Blizzard találta ki, bár miért is említem meg, annyira alapvető Meg az nagyon nem stimmelne, ha Baal-nak lenne egy faterja, mivel sokan azt állítják, hogy a régi mítoszok szerint a Pokol legnagyobb és legfőbb ura Baal volt, bár ez vitatott (ez egy kicsit off volt ). Amúgy azt én is hallottam, amit milanbert írt az előbb. De sztem még kellenek olyan kvalitású boss-ok, mint Mephisto és Baal, szal sztem helyettük megint valami mítoszból előkapart démonok lesznek a főmukik.
|
|
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 máj 20, 20:26:52 » |
|
Off: Baal egy főisten volt (fő uralkodó) és ez egy héber szó/név eredeti neve: Baál/Ba'al, további információkat itt szerezhettek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ba%C3%A1lmár nagyon várom a diablo3 -t, szerinetm én nem letölteni fogom, hanem megvenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 máj 20, 20:36:02 » |
|
Ezt marha jó: (van angolra fordított változata is, de abban szűrnyű a hang) http://www.youtube.com/watch?v=eqSFu3IU_hIMeg most újra felraktam a Diót, legalább az elmegy a gyengus kártyámmal xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 20, 20:36:41 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 máj 21, 10:25:05 » |
|
Shiro! Ez mekkora volt már. Hát igen, jó kis Cow Level. Nagyokat lehetett ott zúzni, főleg 70akárhányas sorceressel. (38as Fire Wall-al xD) Csak én ott nagyon ritkán találtam bármi értelmeset. Rengeteg tárgyat dobáltak, de csupa szart. Hell-ben is ilyen Normalba való cuccokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|